Philips XD3110/09 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Değerlendirmeleri
SC
SC
01 Ekim 2021, Cuma |
Selma C****
Ufacık, hafif ve sessiz, bildiğim ve sevdiğim bir marka olarak bu fiyata çok iyi. Bozulan 2500W bir makineden sonra 900W sanki çekmiyormuş gibi hissetmem normal tabi ki ama mecbur alışacağım çünkü artık o fiyatları alım gücüm yok. Ariston 700W lık bir makineyle aynı gün kıyasladım kesinlikle bu daha iyi çekiyor. Fırçalı başlığı da ondan çok daha iyi, bana göre tek eksisi hortumun makineyle birleşme yerini tam döner yapmamışlar dikkat edilmezse hortum tam dönemediği için düğüm oluyor. Benim çok kullandığım toz alma aparatının bu modelde hortumun ucunda hazır olmasına bayıldım, bu da önemli bir ayrıntıydı benim için. Umarım yorumum alacak olanlara faydalı olur. Boyut vs için foto da ekledim.
Kullanıcı bu ürünü 3mOnline satıcısından aldı.
AA
AA
07 Mayıs 2022, Cumartesi |
A*** A***
Çok beğendim. Çok iyi çekiyor ayarlama düğmesi var son ayarda halıyı kaldırıyor sesi çok yüksek değil bu güç için bana normal geldi fırça ucu güzel hortum kısmındaki fırça çok kullanışlı kablo uzunluğu yeterli cihaz küçük ve yuvarlak olduğu için çekerken ters dönebiliyor ama bence çok önemli değil bu fiyata çok iyi yedek torba çıkmıyor ayri satın aldım 4 adet 35tl bir yildan fazla gider hazne yıkamaktan iyidir. Kargoya kendi kutusuyla vermişler ekstra bir kutuya konsa daha iyi olurdu
MA
MA
28 Ocak, Cts |
M**** A****
Beklentilerimi kesinlikle karşıladı. Hem minicik (gerçekten 2 karış). Boyutundan beklenmeyecek kadar güçlü, son ayarda halıyı çok kaldırıyor orta ayarda halı süpürüyorum zaten halı işareti de o ayara koyulmuş. Emiş gücü kesinlikle tatmin eder. Hiç yer kaplamıyor. Manevra kabiliyeti güzel ama hafif olduğu için takla atabilir. Malzeme kalitesi de iyi. Sessiz diyemem ama rahatsız edici bir ses değil bildiğiniz süpürge sesi. Kesinlikle bu fiyata daha iyisi yoktur. Eminim üst modelleri de güzeldir ama bu genel/gündelik tüm temizlik işlerinizi fazlasıyla görür.
MY
MY
15 Aralık 2022, Perşembe |
M**** Y****
Bütçeme uygun toz Torbalı Süpürge bakıyordum, marka ve özelliklerinin yanısıra olumlu yorumlardan da cesaret alarak sipariş verdim. Bugün geldi. Yeni olduğu için çekişi gayet güçlü, ilerleyen zamanda da aynı şekilde devam eder umarım. 3 kademesi var en düşükte çok verimli değil diğer iki kademede ise halıda zor yuruyor baya baya halıyı kaldırdı, begenmedigim yönlerine gelirsek sesi hayal kırıklığına uğrattı, çok yüksek malesef, ve hotum ile makinanın bağlantı yeri sıkıntılı, takarken sorun olmadı fakat çıkarırken çok zorladı, hem yanlardan guc uygulayıp hem de
aynı anda çekmek gerekiyor ama ciddi bir güç istiyor. Makina orjinal kutusunda parçalar muhafazalı şekilde geldi özenli paketlenmiş. İnsallh ilerleyen zamanda pişman etmez.
İK
İK
24 Haziran 2022, Cuma |
İsmail K****
Philips alıyorum diye eve dört dörtlük Philips kalitesine sahip bir ürün gelecek diye düşünmeyin. 🧐
Bu fiyata ancak bu kalitede bir makine olur.
* Vakum gücü tatminkar burada bir sıkıntı yok. 👍
*Makinenin boyutları gayet kompakt her yere sığdırılabilir . 👍
*Hortumla borunun birleştiği tutma kısmına yerleştirilen küçük fırça mekanizmasını çok beğendim. 👍
*Ana süpürme başlığı tekerlek destekli gayet kıvrak👍
*Ana süpürme başlığı boruya kilit mekanizmasi ile tutunuyor siz istemeden çıkmasının imkanı yok ayrıca sıkışmayacagı için Çıkarmanız gerektiğinde zorlamanıza gerek kalmayacak çok pratik 👍👍👍
**merak edenler için ana başlı k yuksekligi 8 cm civari, 8cmden alçak dolap koltuk altina sığmaz
*Koltuk araları için kullanılan dar uçlu parça genelde kaybolur, buna makinenin toz torba haznesine özel bir bölüm yapmışlar, kaybetmeden saklayıp kullanabilirsiniz. 👍
Fakat,
*gücü denemek için hortumu elimle tıkladığımda makinanın küçüldüğünü gözümle gördüm. 👎
*Hortumu bayağı cılız, rahatlıkla ezilebilir. 👎
*Makinanın kasası öyle çok kuvvetli değil 👎
Gelelim HEPSİBURADA’ya
*operasyon kalitesi her geçen gün daha iyi oluyor
* oluşturduğum şikayet kaydına çok hızlı cevap verdiler
*Çözüm ile ilgili her adımda arayıp bilgilendirdiler
* hepsi jet ürünü teslim aldı ve ertesi gün sabah erkenden kapıya teslim etti.
Teşekkürler.
ZE
ZE
13 Mart 2022, Pazar |
Z**** E****
Biz supurgeden, oglumuz kutusundan cok memnun kaldik 😻
NÖ
NÖ
16 Ocak, Pts |
n**** ö****
Öncelikle çekim gücü harika. Anneme aldık. Emiş gücünden fazlasıyla memnun. Küçük ve hafif olduğu için bazen ters dönebiliyor
Bide 79desibel sesi biraz fazla. Daha sessiz olanlarda fiyat farkını vermeye gerek görmedik. Fiyatına ve marka kalltesine göre memnunuz sevdik.
MÇ
MÇ
28 Ekim 2022, Cuma |
M**** Ç****
Tasarımı çok güzel , kendiside küçük hafif ve kullanışlı, ayrıca emiş gücüde harika. Kesinlikle tavsiye ederim. Görüntüsüne bakıp büyük süpürgelerle kendinizi gereksiz yormayın..:)
YY
YY
31 Ocak, Sal |
Y**** Y****
Ürünü internette gördüm, mağazada inceleyip internet fiyatı daha uygun olduğu için buradan tercih ettim. Sağlam şekilde elime ulaştı. Fişini takıp test ettim. Çalışma performansı güzeldi.
BG
BG
04 Ocak, Çar |
B**** G****
Küçük, az yer kaplıyor. Çekim gücü oldukça yüksek. Biraz sesi fazla geliyor. Genel olarak memnunuz. Annem sevdi. Bir günde elime sağlam bir şekilde ulaştı. Teşekkürler