Samsung C3510 Genoa Değerlendirmeleri
HŞ
HŞ
23 Ağustos 2010, Pazartesi |
halil ibrahim ş****
ürünü 1 haftadır kullanıyorum. beyaz olanı tercih ettim. açıkcası hafif gösterişli pratik ve dokunmatiğide öyle sıkıntı yapanlardan değil. dokunmatik konusunda tek sıkıntılı yer mesaj yazma. o da zaten tüm dokunmatiklerde geçerli. ama alışınca o sorunda kalkıyor. tüm yorumlarda bahsedildiği gibi tek eksiği 3G. onuda kullanmak istemiyorsan fiyat olarak alabileceğiniz en süper dokunmatik telefon. alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
piyasa olarak araştırdım. hafıza kartı ve kargo ile birlikte en cazip yer hepsiburada.com. Katkılarından dolayı hepsiburada.com a teşekkür ederim.
AD
AD
22 Mart 2011, Salı |
Adnan D****
Ben bu ürünü eşime hediye olarak aldım ve inanın fiyatına göre çok çok üstün bir telefon her yönü ile kullanışlı ve kaliteli kullanalı 3 ay oldu çok memnunuz kesinlikle almak isteyenlere tavsiye ederim özellikle pembe rengi bayanlara çok güzel bir hediye olarak sunulabilir.
RenkPembe
27 Eylül 2010, Pazartesi |
A**** K****
Üründe hoşuma giden güzellikler:
+mp3 player
+fotoğraf (fotoğraf kalitesi oldukça iyi)
+radyo
+dokunmatik olması (geçenlerde telefondan sıkıldığım için yeni ve kapaklı telefonlara baktım. ama dokunmatik ekrana ve pratikliğine o denli alışmışım ki, normal, tuşlu telefonlar ilkçağ malzemeleriymiş gibi hissettirdi. Dokunmatik kullanımı konusunda çekinceniz varsa hiç düşünmeyin alın, insan çabucak alışıypr ve bırakamıyor)
Üründe hoşuma gitmeyen hususlar:
bu fiyata hoşuma gitmeyen hiçbir hususu inanın ki yok.
Alanlara hayırlı osun, almayı düşünenlere hiç düşünmeyin diyorum.
KB
KB
28 Eylül 2010, Salı |
K**** B****
Merhabalar. Bu telefonu almadan önce bayağı araştırdım. Birkaç telefon arasında kaldım en son tipi ve uygun fiyatıyla bunda karar kıldım.
+Dokunmatiği beklediğimden daha iyi. Oldukça başarılı.
+Pil ömrü güzel. Normal kullanımda 4-5 gün, çok uğraşırsanız 2-3 gün gidiyor.
+Gelen kulaklığı beğendim. Ses kalitesi güzel. Ayrıca telefonun kendi hoparlörüde iyi ses veriyor. Hatta bazen kısıyorum:)
+Kamera 1.3 olmasına rağmen resim kalitesi başarılı
+Beyaz rengi aldım renk olarakta çok şık
-Konuşurken karşı tarafa ses iyi gitmiyor. Telefonu ağza yaklaştırmak gerekiyor.
-Mesaj yazması zor özellikle parmaklar büyük olanlar için:)
Fiyatına göre oldukça güzel bir telefon.
16 Mart 2010, Salı |
Arda K***
ürünü 2 gündür kullanıyorum... öncelikle hiç dokunmatik telefon kullanmadığım için alırken tereddüt ettim fakat kullanması çok basit...kullanma hızıma şaşarsınız(galiba extra yetenekliyim :)) ekran çok iyi ve hızlı tepki veriyo...ben hep en küçük telefonları kullandım boyut içinde endişeliydim ama çok ergonomik bir telefon bu konuda hiç korkunuz olmasın...fiyata bakınca zaten yüksek çözünürlüklü kamera,wifi,gps özelliklerini beklememelisiniz...şarjda epey dayanacak gibi görünüyo...sadece ekran yan dönmüyo bu olsa ii olurdu o kadar.tek yıldızı burdan kırdım...
EA
EA
07 Şubat 2011, Pazartesi |
e**** a****
Bu telefonu alalı yaklaşık 1 sene olacak. İstediğim dokunmatik ekranlı bir telefondu. Bu telefon piyasada bulabileceğiniz en uygun we en kullanışlı telefon. Şarjı azmı çokmu gidiyo diye düşünenlere söyleyeyim şarjı en az 3 4 gün gidiyo. Mesaj yazarken de inanılmaz bir seriliğe sahip. Şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar.
RenkPembe
OA
OA
14 Şubat 2011, Pazartesi |
osman a****
çok güzel bir telefon herkese tavsiye derim telefon kötü diye yapılan yorumlar çok yersiz telefonu elinize aldığınızda ne kadar güzel bir telefon olduğunu göreceksiniz..
RenkSiyah
AÇ
AÇ
29 Aralık 2009, Salı |
A** Ç****
Kullanımı kolay bir telefon tercih edilebilir.Tasarımı oldukça güzel.Hepsiburada uygun fiyat avantajının tercih edilmesini kolaştıracağına inanıyorum.Mesaj yazmaya alışmak ilk başlarda problem yaratacaktır ancak gülü seven dikenine katlanır.
RenkSiyah
CŞ
CŞ
14 Aralık 2010, Salı |
c**** ş****
Ürün çok iyi kullanışlı, fiyatına göre dokunmatik sınıfını en iyisi. Ben burdan aldım kısa sürede de geldi. Ama hediyesi olan hafıza kartı gelmedi. Kaç defa arayıp söylememe rağmen bi sonuç çıkmadı. Her defasında gönderileceği söylendi. Ama siz sadece telefon için alıyorsanız çok iyi bir telefon ve tavsiye ederim.
MÇ
MÇ
25 Kasım 2010, Perşembe |
mesut ç****
Yaklaşık 2 ay önce 3 tane sipariş ettik.eşimin telefonu kullanmadığı halde sarjı 1 gün gidiyordu sorun giderildi. Ben ise oldukça memnunum. herkese tavsiye ederim.