Xiaomi Redmi 9T 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
AA
AA
10 Ağustos 2022, Çarşamba |
Ahmet A****
Ürün fiyat performans açısından mükemmel ..Orta sefment telefon almayı düşünenlere tavsiye ederim ..
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü mobilepoint satıcısından aldı.
ZD
ZD
08 Ekim 2021, Cuma |
Z**** D****
Harika bı telefon almak isteyenler hiç düşünmeden alsinlar kargo dersen şahane 1gunde geldi
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Birtane Telekom satıcısından aldı.
RenkMavi
AT
AT
01 Temmuz 2022, Cuma |
Ali T****
Telefonu 6 aydir kullanıyorum. Telefonun en sinir bozucu özelliği konusurken yanagim ses kapatma tuşuna basiyor. Her konuşma da alo alo sesleri aliyorum. Birkaç arkadaşımdan da aynı problemi duydum. Bunun dışında bir problem yaşamadım. Telefon gayet güzel. Hatta üzerine bayağı bir bardak çay döküldü birşey olmadı.:)
RenkMavi
OÇ
OÇ
09 Ekim 2022, Pazar |
O**** Ç****
Bu telefonlarda tek kusur ekran bir anda kapanıyor çökme yapıyor başka telefon bakmanız daha hayırlı olur eşime alalı 1 sene şuan telefon çalışmıyor bilerek 5 yıldız verdim ki alacak olan arkadaşlar dikkat etsin diye
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü BittiBitiyor satıcısından aldı.
VD
TC
TC
20 Mayıs 2022, Cuma |
T**** C****
Öncelikle ürün tamamen kapalı kutu geldi.Bu çok iyi.Bazı insanlar ürünün son kontrollerini yaptık bahanesi ile raftaki ürünü gönderebilir.Böyle bir durum yaşamadım.5-6 kat pıtpıt ile sarılmıştı.Ürünün sağlam gelmesi için özen gösterilmiş.Kutuyu kendim açtım.Kusursuz bir ürün teslimi oldu.Aldığım telefon ve ürünü gönderen firmadan yana hiç bir sorun yaşamadım.Herkese öneririm.Fakat MNG Kargonun yarın kapıda özelliği bulunan ve 17 Mayıs 15.50 de alınan bir ürünü 18 mayıs 06.58 de Samsun'a kadar getirdikten sonra aynı gün gönderemeyip 19 Mayıs'ta saat 15.00 civarılarında Ordu/Altınordu'ya teslim etmesi cidden berbat bir durum.Bu süre zarfında Samsun'dan yürüme gelen bir insan bile rahatlıkla getirebilirdi.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Comment satıcısından aldı.
15 Nisan 2022, Cuma |
M**** T****
Reyontek hiçbir masraftan kaçınmamışlar. Bu tip cihazlar hassas ve darbeye dayanklı değil, Paketleme süper ötesi yapılmış. Cihazı kardeşime aldım. Çok başarılı onun ihtiyacını karşılıyor. sadece nfc özelliği yok oda olsaydı efsane olurdu. Gelen cihaz garantili imei kontrolü de yaptım. Daha önce farklı bir satıcıdan aldığım redmi 9 cihaz global versiyon değildi. iade ettim. Bu cihazın 2 imei de kayıtlı, Global türkiye garantili güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Reyontek satıcısından aldı.
AD
AD
07 Ekim 2021, Perşembe |
a*** d****
5 gündür kullanıyorum..Bu fiyat bandında fazlasıyla yeterli bir telefon..6000'lik batarya inanılmaz.Gece şarja takarken hala %30 seviyelerinde oluyor.Kamerası da çok iyi diyebilirim.Sadece hariçten yüklediğim müzik uygulamasında,ekran kapalı konumdayken arka planda kullanamıyorum.Müzik çalıyor ama ilerlemek veya şarkı değiştirmek için uygulamayı açmak gerekiyor.Bunun dışında kalın bir telefon ama benim için sorun değil, hatta daha iyi, elden hemen kaymıyor.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Farksa satıcısından aldı.
21 Ekim 2022, Cuma |
M**** T****
İki tane aldım, aynısından farklı renk, gayet memnunuz. Özelleştirilebilirliği çok fazla, temalar, simgeler, vs. Evde herkes Xiaomi Redmi kullanıyor.
İB
İB
12 Temmuz 2022, Salı |
İ**** B****
aynı anda bir yeşil bir de mavi renk aldım mavi olana miui 12.5 güncellemesi geldi yeşil olana hâlâ gelmedi.. telefonlar fiyat performans ürünü bence 6000 mA batarya 48mp kamerası işlemcisi falan gayet iyi tavsiye ederim.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü bvbmarket satıcısından aldı.
RenkYeşil