Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü - MHJE3TU/A (Apple Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
EA
EA
01 Mart 2022, Salı |
E**** A****
Arkadaslar en ustte gozuksun diye 5 yildiz verdim. Aldigim saticiya msj attim orjinal oldugunu ve yaninda bir bilgilendirme kagidi gonderecegimizi soylediler fakat kağıtta yazilanlari yaptim ekranda resimde gordugunuz yazi cikti seri numarasiyla garantiyi sorguladigimda bu seri numarasina iliskin kapsam bulunmuyor diyor cok tedirginim suan iade edecegim sanirim.
ÖK
ÖK
11 Mayıs 2021, Salı |
Ö**** K****
5w’luk klasik adaptörden sonra ilaç gibi geldi. İphone 11’imi 30 dakika gibi bir sürede yaklaşık %50 şarj etti. Priz başından kurtuldum gerçekten büyük rahatlık.
Ürünü alırken Satıcının Hepsiburada olmasına özellikle dikkat ederek aldım. Hepsijet kargo ile 1 günde geldi.
Hemen kutunun üzerindeki ve adaptörün üzerindeki seri numarasını kontrol ettim ikiside birbiriyle uyumlu ürünün orjinal apple olduğundan emin oldum. Hepsiburada gerçekten güvenimi boşa çıkarmadı. Orjinallik açısından içinizde kuşku kalmasını istemiyorsanız kesinlikle Satıcının Hepsiburada olmasına dikkat edin. Hepsiburada’dan aldığınız ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
AG
AG
21 Mart 2021, Pazar |
A**** G****
İphone 11 cihazım var. Kutusundan eski tip 5w şarj cihazı çıkmıştı ve 4 saate yakın şarj süresi olabiliyordu.
Akıllılık yapıp sadece 20 w adaptörü aldım. Bir de usb yi typ c ye çeviren dönüştürücü aldım. Fakat adaptör 20w olmasına rağmen eski kabloyu dönüştürücü ile kullandığım için şarj süresi kısalmadı neredeyse aynı sürede şarj yapmaya devam etti. Koskoca Apple dönüştürücü ve eski kabloyla hızlı şarj deneyimine müsade eder mi ? Etmezz...
Orijinal type c kablosunu da alman lazım diyor resmen. Eee mecbur onu da aldım. Şarj süresi hiç dokunmazsanız:
İphone xr da : tamamen kapalıyken yarım saatte %50, 1 saat 50 dakikada %100 yaptı.
İphone 11 de : tamamen kapalıyken yarım saatte %50, 2 saat 20 dakikada %100 yaptı.
Batarya kapasiteleri farklı olduğu için süre değişkenlik gösteriyor.
Ayarlardan : İyileştirilmiş pil şarjı aktifken bu değerler oluşuyor. Seçeneği Kapatırsanız belki daha hızlı olabilir. %80 e kadar hızlı şarj yapıp sonra yavaşlıyor.
Hızlı şarj olurken Telefon çok az ısınıyor.
Sonuç olarak hem kablo hem de 20w adaptör alırsanız hızlı şarjın faydasını görebilirsiniz... normalde siparişin ertesi günü ürün elimde olurdu ama hepsijet bu sefer biraz gecikti.. alacaksanız farklı satıcılardan değil Hepsiburada’dan alın. Diğerlerinin orijinal olup olmadığını bilemezsiniz..
MK
MK
30 Eylül 2022, Cuma |
M**** K****
Yorum en tepeye çıksın diye 5 yıldız verdim fakat şarj aleti 1.sınıf bir replika. Kesinlikle orijinal değildir. Fotoğraflarda orijinal olan ile farklarını anlayabilirsiniz.
TÇ
TÇ
01 Kasım 2021, Pazartesi |
T**** Ç****
Apple 20w orjinal adaptör.Kutu seri no ile adaptör seri no aynı .Orjinal ürün Hepsiburada kendi satış güvencesiyle. Hepsijet hızlı saatinde sorunsuz teslimat
İG
İG
25 Ekim 2022, Salı |
İdris G**
Sipariş ve teslimat süreci sorunsuz sıkıntısız ve hızlı gerçekleşti. Paketleme yeterli ve özenli yapılmıştı. Ürün ve kutusu zarar görmemişti. Emeği geçenlere teşekkürler.
Adaptör ve kutudaki seri numarası birebir aynı. Etiketi açılmamış sıfır orijinal apple şarj aleti geldi. İşini doğru dürüst hızlı yapan satıcıyı tebrik ediyorum ve bereket diliyorum. Şarj hızı mükemmel.
Sonuç olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. Alın pişman olmazsınız.
TB
TB
28 Ekim 2022, Cuma |
tuncay b****
Ürün orijinal bir ürün. Kesinlikle hızlı şarj ile uyumlu. Satıcı kaliteli. Gönderme zamanı söylenildiği gibi sağlandı. Görseldeki ürünün aynısı
Kullanıcı bu ürünü ALTERNATİFGRUP satıcısından aldı.
MS
MS
19 Mayıs 2022, Perşembe |
M**** S***
Arkadaşlar ürün tamemen orjinaldir eğer satıcı Hepsiburada'nın kendisiyse tabiki. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Bütün kontrolleri yaptım. Kutudaki seri no ile cihazdaki seri no birbiriyle uyumlu. Garantisi vs her şeyi mevcut. İyi günler diliyorum ve Hepsiburada'ya teşekkürler ediyorum
SÇ
SÇ
17 Kasım 2022, Perşembe |
S*** Ç****
Kaliteli, orijinal ürün. 12 pro max telefonum Orijinal kablo ile tam bir saate 2% den %84 e çıktı. İlk kullanımdan çok memnunum. Kargo da çok hızlıydı. Tavsiye ederim. .
CN
CN
02 Temmuz 2021, Cuma |
C** N****
Ürün kesinlikle original Apple ürünü. Şarj eski adaptörlere göre fark edilir şekilde hızlı. Düşünenler kesinlikle gönül rahatlığı ile alabilir.