Arzum AR2019 Tostçu Delux Izgara Ve Tost Makinesi - Mürdüm Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (253)
Fotoğraflı değerlendirmeler (7)
26 Mayıs 2020, Salı |
e********* k**** (33) - Kocaeli
++++Artilari++++
#Plakalar cift tarafli
#Yapismaz plaka
#Yag haznesi fonksiyonel ust kapak kalkinca dahi sucuk yaglari yag tepsisine dokuluyor bu cok onemli bir konu yoksa her seferinde mermer silinmek zorunda kaliniyordu
#Kapak 180 derece aciliyor
#kapak kilitlenip dik konumlandiriliyor ve tasirken kolaylik oluyor
#hizli isiniyor
#Plakalar cikartirken dugme tus vb seyler yok klipsli buda uzun sure kullanim demek
----Eksileri----
#Kablosu kisa
#Acma kapama dugmesi yok herseferinde fisi cekmek gerekiyor
Özetle
Cok arastirdim en mantiklisi bu ben memnun kaldim yazdigim kriterler uyuyor ise dusunmeden alabilirsiniz ozellikle kullanip sonrasinda yazdim yorumu
ZÖ
ZÖ
30 Aralık 2017, Cumartesi |
Z***** Ö****** (42) - Sivas
Ürünü bir aydır kullanıyorum. Tost konusunda oldukça başarılı. boyutu bir bütün somun ekmeği veya 6 dilim tost ekmeğini tek seferde alabilecek büyüklükte. Izgara olarak kullanmak istiyorsanız ancak fleto şeklinde incecik
hazırlanmış tavuk ve balığı pişirebilirsiniz. köfte icin de uygun ama daha geç sürede pişen etler icin ısısı yeterli değil. ızgara yaparken makineyi tost yapar gibi kapalı şekilde kullanırsanız daha hızlı pişiriyor. Plakaları çok kaliteli kesinlikle yapışmıyor ve dolayısıyla kolay temizleniyor. işiniz bittiğinde çıkarıp ister elde ister bulaşık makinasında yıkayabiliyordunuz. Almayı düşünenlere tavsiye ederim .
FK
FK
15 Kasım 2020, Pazar |
F***** K*** - Tekirdağ

ZŞ
ZŞ
09 Ocak, Cts |
Zeliha Ş** (48) - Tekirdağ
Tek kelime ile muhteşem öyle gördüğü gibi küçük te değil.tostlarda şahane oluyor 🙃

BB
BB
20 Ekim 2020, Salı |
B***** B**** - İstanbul
Hepsiburada ya, bir gün önce 18.29 da verdiğim sipariş;
gece 3.25 de kargoya verilmiş, Hepsijet dağıtım da sabah 8.55 de ana depoya teslim etmiş,
Bugün de ürün 14.30 elime ulaştı...
Ürünü teslim etmek için gece boyunca koşturmuşlar anlaşılan... 😇🧿😃
Bu ne hız... 24 saat bile olmadı...
Ürüne gelince, zaten tavsiyeyle almıştım. Çünkü o, Arzum... Bizim markamız...

MK
MK
21 Ocak 2019, Pazartesi |
Mustafa K****** (37) - İstanbul
Merhaba, Ürün elimize ulaştı ve öncelikle rengi çok güzel belirtmeden geçemedim. Makina bence gayet hızlı şekilde ısınıyor ve geç soğuyor. Fişini çektikten 10 dk sonra bile neredeyse elinizi yakabilecek seviyede sıcak kalıyor. Plakaların çıkıyor olması ve yağ haznesinin olması da gayet güzel olmuş. Izgara özelliğini deneme şansım olamadı ama onda da iş görür diye düşünüyorum.
Ürün bilgilerini arzum sitesi üzerinden kaydederseniz artı bir yıl daha garanti hediyesi var buda çok iyi bir jest olmuş.
Kısacası ev içi kullanım da işe yarayacak bir ürün olduğu ortada ihtiyaç duyan varsa düşünmeden alabilir.
FB
FB
04 Aralık 2020, Cuma |
Fatih B****** (42) - İstanbul
Ürün bugün elime ulaştı renginde çok güzel kaliteli bi ürün almak isteyenler gözü kapalı alabilir. Bu arada hepsi burada ekibinede çok teşekkürler 2 günde ulaştırdığı için.

ÖM
ÖM
24 Eylül 2019, Salı |
özgür m**** (45) - Yozgat
Ürün boyutları 30cmx37cm , 4,5 kare tost yapabilirsiniz 1 seferde , tostun olma süresi fişi taktınız tostu koydunuz 4 dak 50 saniye , tostu hazırlamadan fişi takarsanız daha çabuk olur .1 yıldır kullanıyorum çizilme vs yok . Güzel bir ürün
MA
MA
24 Kasım 2020, Salı |
M**** A**** - Tunceli
Çoook beğendim mutfagima cok uyumlu oldu rengi cok tatlı kullanışlı çabuk ısınıyor 5 dk da güzel tost yaptı insallah uzun vadeli kullanımda da cok memnun kalırım tek kafama takılan biraz fazla dikkatli ve mükemmeliyetçi takıntımdandir belki başkaları için sorun olur mu bilmem ama belirtmek istiyorum yinede ust sacı ile granit plakalar arasında 1 ila 2 mm mesafe açıklık var tostu bastırınca hafif esniyor diger aldığım renkte bu olmuyordu birleşim yeri biraz mesafeli kalmış sanırım ama dediğim gibi 1 ila 2 mm arasi bastırınca tosta hafif oynuyor tek rahatsiz eden bu beni belki normaldir ben takiliyorumdur bilmiyorum :))) ama o kadar şık ki yinede cok memnunum
HE
HE
12 Ekim 2017, Perşembe |
H**** E****** (33) - Adıyaman
Ürünü alalı 1-2 gün oldu. En beğendiğim yanı rengi ve ısınması gayet kizartiyor ekmeğin üzerini beğenmediğim tarafı ise; 1- koluna aşırı bastirdiginizda arkası kalkıyor çok güçlü bastırmamak gerekiyor. 2- kilitleme sistemi mevcut ancak kilitleme yapamıyorsun sebebi ise içerisine bıraktığınız ekmeklerin şişkin olması dolayısıyla kilit gayri faal duruma düşüyor. Bunları düşünerek alın, alacak olanlara faydalı bir yorum olmuştur inşallah.
DK
DK
22 Nisan 2020, Çarşamba |
D***** K******** (21) - İstanbul
Düşünmeden alın derim. Ürün kesinlikle kaliteli ve hakkını veriyor. Üzerinde tost, ızgara tavuk, waffle.... her şey yapabilirsiniz. Isısı gayet yetiyor. Tek yorumum: Isı ayarının nerede ve hangi sıcaklıkta olduğunu göstermesi olurdu. Makineyi açarken düğmeyi çeviriyorsunuz ama hangi sıcaklık ayarına getirdiğinizi bilmiyorsunuz. Onun haricinde bir şey yok. Arkadaşım 3+ senedir kullanıyor hiç sıkıntı yaşamadı.
NV
NV
03 Aralık 2020, Perşembe |
N**** V***** - İzmir
Arzum markası küçük elektrikli ev esyalarinda gerçekten kaliteli işler yapıyor, 12 yıl arzum tost makinemi kullandım, artık granit özellikte bir makine istiyordum onun için yeni aldık, ilk denememde waffle yaptım ve yag sürmeyi unutmuşum, ancak sonuç mukemm asla yapışmıyor. Sadece evet kapatma ve acma tuşu yok ama ben zaten elektriğe takılı bırakmıyorum. Eskisi bir anda çok kızgın oluyordu onunla kıyaslarsam dah yavaş ısınıyor diyebilirim. Sonuc olarak memnunuz.
EY
EY
27 Aralık 2020, Pazar |
E**** Y******* (36) - Kayseri
Ürün çok güzel bastırarak tost yaparsanız incecik tostlarınız oluyor önce kaşar eriyor ve biraz az kızartıyor Ama bastırmadan kendi haline bıraktığınızda Zaten ağırlığını veriyor ekmeklerde kızarıyor çok güzel oluyor. Her tosttan sonra nemli bezle Silerseniz temizlik sıkıntısı olmaz.Plakalar çift taraflı henüz denemedim ama yıkarken bile rahat oluyor.İlk kullanımda hafif plastik kokusu geldi ama sonraki kullanımlarımda kalmadı koku.Açma kapama düğmesi olsaydı iyi olurdu.
15 Kasım 2020, Pazar |
E*** K******** (38) - Antalya
Zaten kampanya beklediğim bir üründü.kullanımı kolay ve temizliği çok pratik. 2 ekmek içi açılmadan çok rahat giriyor. Büyüklüğünü buna göre düşünün. Tşkler
DÖ
DÖ
21 Aralık 2020, Pazartesi |
d**** ö****** (32) - Ankara
Çok guzel bir makine. Temizlenmesi inanılmaz kolay bir kere. Suya tutsanız temizleniyor. Yapışma asla yok. Pisirmesi de aşırı hızlı olmasa da gayet çabuk ve çok güzel pişiyor. Köfte falan da gidemiyoz pisirdik. Gayet guzel oldu Hepsiburadaya da uygun fiyattan dolayı teşekkür ederm
EÖ
EÖ
14 Aralık 2020, Pazartesi |
E****** Ö**** - Bursa
Cumattesi akşam saatlerinde verdiğimiz sipariş pazartesi günü gayet korunaklı bir paketleme ile elimize ulaştı hızlı ve güvenilir teslimat için teşekkürler Hepsiburada 😊 ürün de gayet güzel gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
AÇ
AÇ
28 Aralık 2020, Pazartesi |
ahmet ç******* (59) - İzmir
Daha önce başka bir marka almıştım fiyatı yaklaşık aynı taşıma esnasında kırılmış iade ettim iyiki kırılmış arzum tost makinası daha kaliteli plakalarının çift taraflı olması üstelik bir sene daha artı garantisi olması almak isteyenler hiç düşünmesin
NP
NP
28 Aralık 2020, Pazartesi |
Nurşah P**** (27) - Kocaeli
Çeyizim için aldım. Kullanmadım ama beni cezbeden özelliği kiltlenenilmesi oldu. Tostunu olana kadar basında beklemek bastırmak yok. Bu özellikteki en uygun tost makınesı dıyebılırım. Tabi eğer küçük ıkılı olanlardan dusunmuyorsanız. Rengi harika
BY
BY
21 Ocak, Per |
B***** Y***** (25) - Balıkesir
Arzum farkı ortada. Atom tost yapmaktan kolestrol tavan yaptı.
HH
HH
23 Ocak, Cts |
H**** H**** - Kayseri
Harıka urun . tost makınası hemen ısınıyor aparatlarını rahatca cıkartıp bulasık makınasına atabılıyorum