Aura Premium 105MC Elektrikli Şofben Değerlendirmeleri
MY
MY
17 Eylül, Sal |
Mehmet Y****
arkadaşlar ürünü direk evin su tesisatına bağladım hem mutfak hemde banyoya çok güzel sıcak hatta kaynar su veriyor.
Kombi veya büyük şofben performansi beklemeyin ama işini iyi yapıyor.
Servis denilen Şey montaj için 10 kere aramamiza rağmen gelmedi
kendim montajını gerçekleştirdim.
Servisten de şikayetci olacağım. İhlas pazarlama kurulumu servis ucretsiz yapıyor diyor ama servis göndermiyor yazıklar olsun
DA
DA
14 Şubat, Çar |
D**** A****
Ürün Teslim edilir edilmez servis aradı montaj için randevu ayarlamak için, montaj ücretsiz gerçekleşiyor,3 metreye kadar ücretsiz kablo hakkınız var eğer kablo kullanmaya gerek kalmazsa siz elektriği ayarladıysanız 3 metre kabloyu isteyin ben istedim kesip verdi, garanti kağıdını imzaladı ve 3 yıl Garanti süresi başladı. Şofben Gayet Kaliteli iç kısmı kalitesini gösteriyor zaten, teşekkürler
FK
FK
13 Şubat, Sal |
F**** K****
daha önce 2 kere aldım sıkıntısızdı bu ürünün kapağı kırık geldi kargocular sanırım fırlatıyorlar servis ilgilendi ve kapağı değiştirdi
FY
FY
01 Ağustos, Per |
F**** Y****
Ürünü kullanmada bi sıkıntımız yok yalnız kargodan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ürünün kapağı hasarlı geldi geldi
Sağolsun Bulunduğumuz yerdeki servis kapağı değiştirecek iadeye gitmemize gerek kalmadı
Ürünün hızlı teslimatından ve ilgiden kaynaklı kargodan
memnun kalırken ürüne dikkat etmedikleri den dolayı düşüncelerim değişti
SÖ
SÖ
25 Temmuz, Per |
S**** Ö****
Ürünü paketleme kargo hızı ve paketin sağlam gelmesi çok güzel ve hızlı idi. İhlas müşteri hizmetlerini aradım 3. Gün gelip ücretsiz montajı da yaptılar, su ısıtması mükemmel anında 1 kademe de iken bile sıcaktı suyu. Teşekkürler hepsiburada
OA
OA
07 Nisan, Paz |
O*** A***
Abi kendisini ispat etmiş bir ürün 10 yıldır kullanıyoruz kendi evimde 2 adet annemin evinde de 1 adet var arıza vs görmedik tek sıkıntısı kireçli sularda fişkiyesi çabuk tıkanıyor başka da bir sıkıntısı yok
SE
SE
14 Nisan, Paz |
s*** e****
Bu alanda en kaliteli su ısıtıcısı güvenlik bakımında en iyisi ihlas elektrikli şofbende en başarılı güvenle alabilirsiniz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
MI
MI
03 Temmuz, Çar |
mesut i*
İhlas kendini kanıtlamış bir firma hepsiburada'dan Fiat uygun olduğu için getirttirdim
BS
BS
27 Ağustos, Sal |
B**** S****
Araştırıp alanlar en iyisi bu. Servis hizmet yönünde sıkıntı yaşamazsınız. Diğer ürünler bildiğiniz yan sanayi gibi.
AA
AA
10 Temmuz 2023, Pazartesi |
A**** A****
Ürün idare eder su yavaş akıyo o çok sinir bozucu onun dışında suyu iyi ısıtıyor
Özellikle güneş enerjisi varsa daha da iyi oluyo