Çocuk Saati Sim Kartlı Çocuk Takip Saati Çocuk Için Akıllı Saat Akıllı Çocuk Saati Değerlendirmeleri
ZK
ZK
18 Mart 2022, Cuma |
Z**** K****
Öncelikle satıcı çok güzel paketleme yapmış.Hatta hediye paketini dahi düşünmüş 🥰çok teşekkür ederim. ürünü kullandıktan sonra düşüncemi yazıyorum.urunu satıcının çektiği videodaki şekilde açıp kullanmaya başladık.sorunsuzca kurulum sağladım.goruntu kalitesi biraz düşük ama çocuklar için gayet güzel.ses düzeyide iyi.yanda feneri var🙂sadece konumu doğru göstermiyor.bu yüzden 1 yıldız eksik verdim.fiyatina göre kullanışlı.oglum çok sevindi.umarim açıklayıcı olmuştur.almayi düşünenlere tavsiye ederim.
VU
VU
14 Mart 2022, Pazartesi |
V**** U****
Ürün 4 günde geldi oda hafta sonuna denk geldiği için gayet özenle sarılmış paketlenmiş ürün anlattıkları gibi tek sıkıntısı konumu tam net göstermiyor ama yinede parasına göre gayet iyi bir ürün teşekür ederim
BÖ
BÖ
16 Kasım 2022, Çarşamba |
B**** Ö****
Ürünü severek kullanıyor oğlum, herkese tavsiye ederim, ve yetkili servisleri çok ilgili, ürünü almadan bilgi için aradık gerekli görseli video olarak gönderip ayrıca arayıp bilgi veriyorlar teşekkür ederim.
RenkSiyah
MÖ
MÖ
15 Mayıs 2022, Pazar |
M*** Ö****
Bu fiyata alıp beklediğimizden daha iyi çıkan gayet kullanışlı bir ürün birde sürekli destek olan bir satıcı 👏👏👏
FK
FK
19 Haziran, Pts |
FAZIL K****
Yorumlara bakarak
Saati oğluma karne hediyesi olarak aldım resimlerinden çok beğendi yazlıkta olduğu için hafta sonu götürücem kullandıkça
Düşüncelerimi paylaşırım.hızlı kargo ilgili satıcı tüm emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
RenkGri
SA
SA
26 Ocak 2022, Çarşamba |
S**** A****
Tam bir fiyat performans ürünü, satıcı açıklamayı gayet detaylı iletmiş. ürün çok özellikli
YH
YH
02 Ağustos, Çar |
Y**** H****
Fotoğrafla bire bir ayni yegenime hediye olarak almistim cok begendi
RB
RB
09 Mart, Per |
R**** B****
Ürün elimize sipariş verdikten birgün sonra geldi güzel paketlenmisti resimde görüldüğü gibi biz memnunuz şimdilik kullandıkça gorecez
RenkKırmızı
YÇ
YÇ
03 Şubat 2021, Çarşamba |
Y**** Ç****
✓Fiyatına göre gayet güzel
✓Satici, çok fazla ilgili.Gelen kutudan telefon numarası çıkıyor WhatsAppdan soruyorsunuz ve yardımcı oluyorlar.
Telefonda su an matematik oyunu yok satıcının söylediğine göre guncelleme gelecekmis ve oyun eklenecekmis.
Kamerası dogal olarak cok iyi degil fotoğraflar bölümünde en fazla iki adet fotoğraf oluyor. Üçüncü fotoğrafi cektiginde biri silinip yine iki fotoğraf kalıyor.
Satıcının gönderdiği kutudan cikan barkodu okuttuğunda youtube da kurulum videosunu izliyor ve kolay bisekilde kuruyorsunuz
Kişilere no eklerken tel no da +90 kisminda 9 u silin de ekleyin yani 05... şeklinde.
Mesajlasma yok yani saatte mesaj ekrani yok sadece programdan mesaj gönderiyorsun telefona saatin ekraninda mesaj geliyor o esnada mesaji okudun okudun sonra sohbet ekranında mesaji goremiyorsun. Sohbette çocuk sadece sesli mesaj gönderebilir. Gelen yazili ya da sesli mesajlar saatte depolanmiyor.
Fiyat-performans olarak bence gayet mantıklı.
RenkKırmızı
KA
KA
05 Aralık 2021, Pazar |
K**** A****
Ürünü oğlum için aldım, çok beğendi. Tüm fonksiyonları anlatıldığı gibi ve çalışıyor. Satıcı çok ilgili, cumartesi gecesi dahi WhatsApp üzerinden yardımcı olmaya çalıştı. Teşekkürler.