Hb Life 20LI Şeffaf Kablo Sabitleyici Düzenleyici Klips Duvar Fayans Cam Yapışkanlı Kablo Tutucu 20 Adet Değerlendirmeleri
OA
OA
17 Ocak, Sal |
O*** A****
Belki de ilk satın alan kişi olarak ilk yorum benden gelsin. 1 günde hızlı kargo ve teslimat. Ürün fotoğrafta silikon gibi dursa da plastiktir. İçinden 20 adet çıktı. 3M yazılı beyaz renkte çift taraflı bant yapıştırıcısı birlikte geliyor. Ürünün kendisi şeffaf olsa da yapıştırıcısının beyaz olması yapıştırılacak konuma göre eksi bir yön olabilir, ben ürün gibi yapıştırıcının da şeffaf olmasını beklerdim ve isterdim. Kargo gelir gelmez banyoda şarjlı diş fırçasının kablosu için uyguladım çok güzel oldu. Standart fişlerin kablosu ölçüsünde kullanılabilir, bunun dışında daha büyük ölçüdeki kablolar ürüne uygun değil. Böylesine küçük bir ürün için fiyatının bir tık daha makul olmasını dilerdim. Lakin ürünü hiçbir hırdavatçıda ve yapı markette bulamadığım için satıcıya teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
RE
RE
11 Nisan, Sal |
R**** E***
Ürün gayet güzel kaliteli ama ağır bir kablo için alıyorsanız iş görmeye bilir yapiskanlarini değiştirmek lazım
Ben cat7 eternet kablosu için aldim ama durvarda durmadı malesef kablo boyutunda İnce bir kablo kanalı ile çözüme ulaştım
27 Ocak, Cum |
Ş**** S****
Ürün sert polikarbon malzemeden kablo giriş ucu dar telefon şarz kablosu bile zorlanıyor televizyon anten kablosu ve uzatma kablosunu toplamak için almıştım esnemiyor iade ediyorum 3M yi taklit etmişler
OT
OT
02 Nisan, Paz |
O**** T**
küçük kablolar için uygun ama 1.5x2 veya 1.5x3 standart çoklu priz kabloları için küçük geliyor
AÖ
AÖ
05 Mayıs, Cum |
A**** Ö****
Muhteşem bir ürün düşünüp yalana bravoo
SE
RA
RA
24 Ocak, Sal |
R**** A****
Kalın kablolarda asla olmuyor akril olduğu için zorlarsanız kırılır ince kablolarda olabilir ayrıca yapışkan çok kuvvetli değil boşuna almışım ayrıca içinden 19 adet çıkıyor
HÖ
HÖ
26 Ocak, Per |
H**** Ö***
Normal bir ürün
03 Şubat, Cum |
Ş**** S****
Ağzı çok dar ancak telefon şarz kablosu giriyor silikon esnek malzeme olmadığından esnemiyor