Honor 200 512 GB 12 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Siyah Değerlendirmeleri
SY
SY
23 Ağustos, Cum |
S**** Y****
Çok uzun süre Huawei ve iPhone kullanmış biri olarak bu cihaz tek kelimeyle harika. Pro versiyonuna göre farkı kablosuz şarj olmaması ve birkaç kamera farklılıkları. 100w hızlı şarj muazzam bir özellik. Cihazda premium bir hissiyat var. Çok araştırdım sayısız video ve yorum okudum bu modelde karar kaldım. Huawei playstore sorunundan dolayı beni çok üzmüştü. Honor arayüzü birebir Huawei. Kullanımı kolay özellikleri üst düzey. 2 temel madde var birincisi şarj konusu batarya performansı diğeri kamera. Şarjın çok gitmesi ve hızlı dolması önemliyse çok foto çeken biriyseniz tam size göre. Ayrıca oled ekran güneş ışığında asla etkilenmiyor. Ses çıkışı aşırı güçlü. Kamera tasarımı cikintisinda ele destek oluyor mesajlasirken harika bir hissiyat veriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ÖS
ÖS
09 Eylül, Pts |
ömer faruk s****
Perşembe akşam sipariş verdim, Cuma sabahtan teslim edildi. 6-7 senedir Huawei P20 Pro kullanıyordum, hiç sorun yaşamadım, buna geçince de yabancılık çekmedim
Huawei'nin Google versiyonu. Kamerası özellikle portrede harika, ekran kalitesi, batarya ve hızlı şarj özellikleri fiyatına göre rakipsiz. En az 3-4 sene sorunsuz kullanılır.
EG
EG
12 Eylül, Per |
ERDİNÇ G****
Tam bir fiyat performans ürünü önceden amiral gemisi telefon kullanırken fiyatlar aşırı artınca o kadar para vermeyi gereksiz bulduğum için orta segment cihaz kullanmaya başladım. Daha önce de Honor 70 ve 90 da kullandım ve Honor arayüzü ve tasarımını beğendiğim için 200 pro fiyatı bir tık yüksek olduğundan 200 modelini aldım. Yine Honor yapmış kamera, performans ve batarya süper olmuş. Ekran çok güzel elde tutuş hissi premium cihaz tarzından. Alan kesinlikle pişman olmaz. Tavsiye ederim.
MM
MM
28 Ağustos, Çar |
Mehmet M****
BU FİYATA ASLA KAÇMAZ.! HER YÖNÜ İLE BU KATEGORİDE ALINMASI EN MANTIKLI TELEFON. İHTİYACI OLAN KAÇIRMASIN.
AY
AY
21 Eylül, Cts |
AHMET Y****
Ürün gerçekten fiyat performans ürünü tek eksiği su ve toz geçirmez sertifikası olmaması
Şarj hızı gayet iyi
Ekran zaten yoruma gerek yok harika
Kameraya gelince OİS(görüntü sabitleme ) iyi çalışıyor
Makro mod zaten çok iyi bundan iyisini isteyen DSLR yada Aynasız makine ve Macro lens alsın
Telephoto da 3 x optik zoom yeterli herhangi bir anormallikler yok
Geniş açı kamera gayet güzel ve net çekimler yapıyor
Portre modunu çok beğendim yapay olarak bir fluluk yok optik bir fluluk sunuyor bu zaten başlı başlına yetiyor
Gece çekimlerine gelecek olursak ben arazi de olduğum için ışık yetersiz kalıyor ama 30 saniye civarı bir uzun pozlamada çok güzel diğer türlü pek bir performans beklemeyin
Alacaklara tavsiye ederim ve not olarak kamera çıkıntısı nedeniyle kamera için koruyucu film yada kılıf benzeri birşey almanızda tavsiye olunur
Altta makro , geniş açı, telefoto ve gece çekimi yani uzun pozlama fotoğrafları koyuyorum
GO
GO
01 Eylül, Paz |
G**** O****
Telefon fiyatına göre çok iyi kamerası harika kargayı 10x le çektim çok net çıkıyor. Şarj oluşu 100 watt süper hızlı bu paraya 20250 TL bence yok böyle bir telefon.
EK
EK
17 Eylül, Sal |
e**** k****
Yıllardır bir Huawei fun ı olarak hep Huawei kullandım en son mate 30 pro gibi mükemmel bir telefonum vardı ne yazık ki Google servislerinin olmayışı artık beni de pes ettirip iphone geçmek zorunda kaldım. Fakat 15 pro max olmasına rağmen kullanımı bana zor geldi ve tekrardan Huawei yi arar oldum. Ama bildiğim bir marka olan her ne kadar Huawei ile bağı kalmadı densede bal gibi Google servisli honor a geçme kararı aldım. Kullanışlılığını ve ulaşılabilir bir fiyatta olmasını seviyorum. Ayrıca bu cihazı seçmemdeki en büyük sebeplerden biri de e-sim özelliğinin olması. Benim gibi yurt dışına sık çıkan biriyseniz e -sim özelliği hayat kurtarıyor bilginiz olsun.
FA
FA
09 Eylül, Pts |
F**** A****
F/P açısından oldukça başarılı bir telefon. Öncelikle paketleme ve hızlı kargodan oldukça memnunum. Telefonu çok araştırdım ve işlemci, hafıza ve kendi sınıfına göre üstün olan kamera özellikleri açısından tercih ettim. Bence kesinlikle alındığında pişman olunmayacak bir telefon. Evet pro versiyonu da tercih edilebilir ama fiyat seviyesi oraya çıktığında başka modeller araya giriyor. Fakat 20000 gibi bi fiyata kesinlikle tek geçerim. Ayrıca serinin öne çıkan portre moda da çok hoşuma gitti👍🏻
GY
GY
03 Ekim, Per |
GÜRCAN Y****
Çok meşhur sabaha kadar iPhone bekleyenlere sesleniyorum tek kelime o kadar verdiğiniz paraya yazık.Hic düşünmeden Honor 200 derim özellikleri, işlemcisi, hızı, şarj dolumu, fotoğraf kalitesi,12 gb ram ve 512 GB hafıza daha ne olsun.bu özelliklerle alınabilecek en uygun ve en iyi telefon.sadece eksik yani hiç bir büyük elektronik marketlerde satılmaması (Teknosa, Media Markt, Vb.) böyle bir telefonun ve markanın daha büyük kitlelere ulaşması lazım.Saygilarimla.ikinci foto 10x cekim
DA
DA
18 Eylül, Çar |
D**** A****
Ürünü cumartesi günü akşam sipariş verdim pazartesi günü elime ulaştı. Paketleme ve kargolama süreci hızlı oldu.
Cihazın kamerası mükemmel ötesi, pataryayı test ettim normal kullanıma 1/5 gün rahat gider şarjı da dedikleri gibi 30 dk gibi kısa sürede %100 doluyor, oyunlarda kasma, ısınma sorunu hiç yaşamadım.
Ekran geçiş hızı çok iyi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.