Huawei P8 Değerlendirmeleri
MT
MT
10 Kasım 2015, Salı |
m**** t****
bu fiyat sekmesinde lg g4 , samsung note 4, sony compact gibi rakipleri ile yarışıyor. kamera olarak dünyanın ilk RBGW sensorüne sahip olması avantaj gibi düşünülebilse de lg g4 note 4 sony compact ın kameraları çok daha iyi durumda. tek öne geçtiği nokta olarak şık , metalik tasarım ve incelik kalıyor.
OC
OC
09 Ekim 2016, Pazar |
o*** c****
Telefon tasarım olarak başarılı, kamera ortalamanın üstünde, fiyatı gayet makul, 3 gün sonra elime ulaştı, tavsiye edebilirim telefonu.
Kullanıcı bu ürünü Robx Türkiye satıcısından aldı.
ST
ST
08 Ekim 2016, Cumartesi |
serkan t****
tereddüt ederek aldım fakat çok memnun kaldım .hemen geldi.çok hoş -hızlı-harika bir telefon
ZY
ZY
03 Ekim 2016, Pazartesi |
ZAFER Y****
Telefon elime geçti çok kibar çok narin bir telefon ama tabiki sağlamda iphone 6 ile aynı akıcılıkta ve de çok hızlı
Yanlız tavsiyem kırılmaz cam ve kılıfları birebir görerek almanız ben buradan aldım kılıf malesef uymadı
HA
HA
12 Ağustos 2016, Cuma |
hasan a****
huawie-türkiye garantili. sorun yok. çok güzel bir telefon.teşekkürler hepsiburadaya
MD
MD
10 Ağustos 2016, Çarşamba |
Mehmet D****
Telefon süper cok memnun kaldim sarji, kamerasi,hizi,kargosu, kutusu hersey mükemmel ama 5 gündür kullanıyorum 3-4 defa telde konuşurken hat kesildi şebeke yok dedi o canımı sıktı, onun haricinde tavsiye ederim.Ben beyazını kullanıyorum
İB
İB
02 Ekim 2016, Pazar |
İ**** B****
Aynı fiyat aralığındaki telefonlardan çok üstün, şık, yazılımı başarılı ve daha önceki Huawei G7 tecrübeme de dayanarak, sağlam olacağını düşünüyorum.
MK
MK
20 Eylül 2016, Salı |
MUHAMMET K****
10 gündür kullanıyorum hem şık hem de performans bakımından çok güzel ve ücretini hak eden bir telefon. Hepsiburada aynı gün teslimat ile çok güzel bir iş yapmış. Kesinlikle fazla para vermeye gerek yok diğer markalara.
CÇ
CÇ
01 Eylül 2016, Perşembe |
c**** ç****
çok şık ve hızlı. bir haftadır sorunsuz kullanıyorum
KA
KA
24 Ağustos 2016, Çarşamba |
KENAN A****
Ürünü burdan aldım. Akşam elime ulaştı akşam direk şarja koydum sabah kullanmaya başladım. Telefon rehberimi düzenliyorken ısınmaya başladı. Daha telefonu yormaya başlamadan bu kadar çok çabuk ısınması yüzünden iade etmeyi düşünüyorum. Artı öğle vakti geldiğinde %65 e kadar düştü ki daha sim kartı takılı değil ve konuşma yapmadım. Subway Surf oyununu kurdum biraz oynadıktan sonra aşırı ısınıyor ve oyun hata verip kapanıyor. Donduğu için belli süre beklemek zorunda kalıyorum. Tüm bu sorunları 1 günde yaşadım gerisini siz düşünün.