iPhone 12 128 GB Değerlendirmeleri
MB
MB
12 Ocak 2021, Salı |
M**** B****
3 yıl 3 ay sorunsuz olarak kullandığım iPhone 8'den sonra geçmem benim için çok şey farkettirdi. Öncelikle şarjı çok iyi gidiyor, iPhone 8 kullanırken kablo ile yaşıyordum, artık bundan kurtuldum. Diğer özelliklerini anlatmaya gerek yok. Ama bu telefonu tam anlamıyla kullanmıyorsanız da almayın be gardaşıım. Sonra laf ediyorsunuz pahalı diye, pahalı olan telefon değil, vergiler...
OA
OA
07 Eylül 2021, Salı |
Olkan A****
Bataryası gün içersinde yoğun kullanımda çabuk bitebiliyor. Ancak telefonumun şarjı gitmesin diye interneti vs kapattığınız anda telefonun bataryası donuyor sanki hiç düşmüyor. İşlemcisi çok stabil çalışıyor! Tek tuhafıma giden şey telefon yer yer ısınabiliyor. Şarjın ilk 15 dakikası hızlı şarj yaptığı için muhtemelen çok ısınıyor. Donma takılma vs hiç yok ısınma sırasında da yok. Telefon güzel kısacası gidin youtube üzerinden videolarını izleyin işte. Açıkcası biraz havası oluyor ve ilgi çekiyor.
Son olarak kasadan bahsetmem gerekirse en iyi kasa türü diyebilirim. O kadar zarif ki narin bir kuş gibi :)
5S den bu yana istiyordum iphone ve bu kasa tekrar çıkınca artık almam gerek bu bir işaret diyip aldım ve asla pişman değilim. Siz de olmazsınız !
Aşağıya bıraktığım fotoğraflar IPHONE 12 ile çekildi. Gece çekimi muazzam yıldızları bırak samanyolunun haresini bile yakalıyor. Kendiniz bakın;
NK
NK
19 Mart 2022, Cumartesi |
N**** K****
Daha önce iPhone 6 Plus ve i phone 7 kullanmıştım şimdi yenilemek için yine iPhone tercih ettim, 11 ile 12 arasında kararsız kalmıştım ama iyiki iPhone 12 almışım kesinlikle harika!
ŞG
ŞG
14 Ocak 2022, Cuma |
Ş**** G****
Ürün elime hasarsız ulaştı. 12 saat içerisinde teslim edildi. Gayet memnun kaldım hafifliği ve ekran çözünürlüğü kalitesini belli ediyor. Şahsen hayran kaldım. Öte yandan ürün Apple Türkiye garantili. Apple'ın kendi sitesinde de teyit ettirdim 2 yıl boyunca garantisi devam edecek. Almak isteyip de kafasında soru işareti kalan varsa hiç düşünmeden alabilir. Hem uygun hem de güvenli teslimat. Teşekkürler
BE
BE
25 Eylül 2021, Cumartesi |
b**** e****
Özenle paketlenmişti ve zamanında kargoya verldi. Sorunsuz bir alış veriş deneyimi oldu emeği geçenlere teşekkürler. (Paketin ve ürünün fotoğraflarını ekledim.)
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü GELECEK BİZDE satıcısından aldı.
MS
MS
30 Aralık 2020, Çarşamba |
M**** S****
iPhone 7 plustan sonra A14 işlemci gerçekten akıcı geldi. Pil ömrü ise beklentimin çok üzerinde, akşam olduğunda %40-50 civarına anca düşüyor. 7 ve daha eski modellerden gelecekler için tavsiye ederim. Ancak hepsiburada EGYG kampanyasında sıkıntı var. Telefon ilgili yere 3 hafta önce ulaşmasına rağmen ne eski telefonun parasını ne de kampanyada belirttiği 700 lira tutarı hala ödemediler.
TA
TA
30 Nisan 2022, Cumartesi |
T**** A****
Urun gayet başarı ama kargo şirketi ve kutunun açılmış , dağınık gelmesi hiç güzel bir değil. Paketlemesi daha iyi yapıla bilirdi
BA
BA
26 Aralık 2020, Cumartesi |
buse a****
Önceki telefonum iphone 7'ydi. iphone12'ye geçtiğimde bu kadar fark hissedeceğimi hiç düşünmemiştim. Kesinlikle premium hissini elinizde hissediyorsunuz.
Şarjı muhteşem. İşim dolayısıyla çok aktif bir telefon kullanıcısıyım, yaklaşık 2 gün gidiyor.
Kamerasına yorum bile yapmıyorum. Muh-te-şem.Pozlama, doygunluk gibi ayarları fotografı çekmeden önce yapabiliyorsunuz.
henüz telefonuma kılıf ve ekran koruyucu almadım, telefonun eldeki hissiyatı o kadar güzel ki :)))
AY
AY
12 Haziran 2021, Cumartesi |
A**** Y****
Ürünün kalitesini tartışmaya bile gerek yok. Ancak şunu söyleyebilirim, siyahını almayı planlıyordum ama beyazı indirime girdi, arada çok fiyat farki olduğundan ve beyaz rengin satıcısı hepsiburada olduğundan daha güvenilir buldum ve beyazını aldım. Ürün gelene kadar keşke siyah alsaydım diye düşünüyordum ama ürünü canlı gördükten sonra fikrim değişti. Beyaz renk çok klas ve güzel görünüyor. Siyah seven biri olarak çok hoşuma gitti. Benim gibi düşünenler varsa gönül rahatlığıyla beyaz rengi de tercih edebilirler.
Not: Kılıf takıldığında kamera bölümü dışında telefonun rengi görünmüyor. Kılıfla kullanacaksanız renge çok takılmadan daha iyi satıcıdan veya daha uygun fiyatlı renkten almanızı öneririm.
TM
TM
06 Nisan 2021, Salı |
T**** M****
iPhone 6-7-8 kullanıyorsanız düşünmeden alabilirsiniz. Ben iPhone 7'den geçtim. Kasası şık, kamerası gayet başarılı. Şarjı normal kullanımda 1.5-2 gün gidiyor (oyun oynamıyorum). Telefon ele iyi oturuyor, boyutları iyi. Mini fiyatına göre gereksiz, kamerayla çok içli dışlı değilseniz Pro'ya gerek yok. Devasa boyut istemiyorsanız da Pro Max'e gerek yok.128 GB modeli almanızı tavsiye ederim.Şimdiden hayırlı olsun.
RenkSiyah