iPhone 12 64 GB Değerlendirmeleri
ED
ED
28 Nisan 2021, Çarşamba |
E*** D****
Enine boyuna tam kıvamında olmuş, iPhone11'den daha da küçük ölçülere sahip. Ekran kalitesi de oldukça fark oluşturmuş. Gönül isterdi ki ülkemizin şartların da herkesin çok daha kolay edinebilecek fiyatlarda olması.
RenkYeşil
BA
BA
25 Eylül 2021, Cumartesi |
B**** A****
7 yıl kullanımın ardından iPhone 5s den bu telefona geçiş yaptım. Şüphesiz iPhone Dünyanın en iyi cep telefonu. Bir kere al 10 sene ardına bakmadan kullan. Pahalı diye Android alıp her 2 ya da 3 senede bir değiştirmek istersen o da sizin kendi tercihinizdir bir şey diyemem. Benim mantalitem bir kere al en iyisini al ve uzun süre kullan mantalitesidir.
RenkYeşil
DY
DY
09 Ekim 2021, Cumartesi |
D**** Y****
İphone 13 almayı düşünüyordum ikisini canlı olarak mukayese ettim bir fark göremediğim için 13 e gereksiz fazla para vermek yerine f/p olarak çok daha uygun olan 12 aldım. Tavsiye ederim
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü BittiBitiyor satıcısından aldı.
EA
EA
10 Mart, Cum |
e**** a*
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü LYDiA satıcısından aldı.
UÇ
UÇ
03 Temmuz 2022, Pazar |
u**** Ç****
Hiç sıkıntı yaşamadım, çok hızlı teslim oldu. Garanti falan hiçbir sıkıntı yok. Tek sorun ekranda küçücük bir çizik veya iz gibi bişe çıktı belli belirsiz bişe ama ekran koruyucu takınca o da kayboldu. Değişim vs uğraşmaya bile değmez açıkcası. 12 yi anlatmaya gerek yok zaten on numara beş yıldız 👍
GŞ
GŞ
29 Ekim 2021, Cuma |
Gamze Ş**
Önceligim ve bütün teşekkürüm “MOBİLOOMM” ailesine… en cok da “ÖMER BEY’E” ben telefonu almadan öncesinde;ödeme yaptıktan sonrasında; hazirlanirken;kargoya verildiğinde; adim adim haberim oldu… isini o kadar güzel yapiyorki. En önemlisi güveni ondan alip sipariş vermek oldu be ASLA VE ASLA pisman değilim mor renk 64 GB aldm ben hayatimda ilkkez İPHONE sahibi oldum be cok güzel duygu… paketlemeye gelirsek kutuda bir tane yanukluk bile yoktu yaklaşık 2 m patpata sarmislar kargoyu alir almaz direk telefoncuya gidip kirilmaz ekran tatktirdm. Abi dayanamayip telefonu ip adresinden sorguladı etti tabiki bende emin olmak istedim garanti daha baslamamis kapali kutu halinde APPLE TURKİYE GARANTİLİ olarak geldi… Hepsi buradaninki transpeksiyon garantiliymis isimi garantiye almak istedim… MOBİLOOMM saticisini siddetle tavsiye ederim. ANTALYA’YA kadar sorunsuz sekilde elime yurtici kargo ile ulaştı… ÖMER BEYE tekrar tekrar teşekkür ediyorum…Sanada teşekkürler HEPSİBURADA… uygun fiyata telefon aldigim icin✌️❤️🌺
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Mobiloom satıcısından aldı.
RenkMor
SK
SK
19 Mart, Paz |
S**** K****
iPhone kalitesi tartışılmaz 1 yıla yakın kullanıyoruz eşime hediye aldım iyiki de almışız tavsiye ederim.
GG
GG
13 Ekim 2022, Perşembe |
G**** G****
çok güzel 9 aydır kullanıyorum zaten bütün telefonlarımı hespiburadanın kendi satıcısından aldığım için bir sıkıntı yaşamadım
03 Şubat, Cum |
Mücahit E****
Teşekkürler Hepsiburada
AA
AA
27 Nisan 2021, Salı |
a**** a***
iPhone 7 Plus'tan 12'ye geçtim. Aradaki fark inanılmaz gerçekten. Ekran + Kamera + Hız ve efsane tasarım. Hepsi birleşince gerçekten mükemmel bir telefon çıkmış ortaya.
Burada ki yorumlara bakınca herkes 11'den geçilir mi ( ya da 11 mi 12 mi ) diye sormuş olduğunu görüyorum. Evet mutlaka 12 tercih edin arkadaşlar. Tabi ki 11 de çok iyi telefon fakat 12 gerçekten hem zarif hem aşırı güçlü bir cihaz olmuş.
Ürünün yanında hediye Beats Flex ve deri kılıf ta aldım. Hepsiburada zaten apple yetkili satıcısı olduğunu bilerek güvenle buradan sipariş verdim ve siparişim ertesi gün teslim edildi.