iPhone SE 128 GB Değerlendirmeleri
PK
PK
26 Haziran 2021, Cumartesi |
P**** K****
Bir önceki telefon modelim iPhone 7 32gb vazgeçmemin sebebi hafızasının oldukça düşük olmasıydı. Telefon dediğin hayatını kolaylaştıracaksa birçok uygulamayı düşünmeden indirip istediğim kadar fotoğraf çekmek ya da dizi indirip internetsiz izlemek isterim. Yaklaşık 4yıl iPhone 7 kullandım. İlk çıktığında 3.400tl gibi bir rakama almıştım. İphone telefona verilen para çok belki ama hakkını verdiği kesin. SE modelinin eski versiyonu hala kullanan ve çok memnun olan arkadaşlarım var. Ben de 2020 versiyonuna şans vermek istedim. Teknolojiden anladığım söylenemez ama Hepsiburada sayesinde karşılaştırmalar yaptım. 8 plus ile arasında çok kaldım. 8 plus büyük olduğu için bataryası daha uzun dayanacaktı ama işletim sistemi daha geride olduğu için riske atmadım. Yüksek işletim sistemi ve daha uygun fiyatlı olanı tercih ettim. Hem GB yükseltmiş oldum hem de iPhone modelleri arasında fiyat performans olarak en uygun telefonu aldım. Ben 2020 Kasım ayında aldım. Son aksesuarlı kutulardan faydalandığım için mutluyum. Ama bunların kaldırılmasına da bence üzülmeyin. Çünkü elbet bir gün AirPods alacağız arkadaşlar kablolu kulaklık devri bitti:) Telefonu 7 aydır kullanıyorum çok çok memnunum. Şarjla ilgili hala bir sorun yaşamadım 24 saatten fazla gidiyor. Ki ekran kullanım sürem fazla, sosyal medya, video, müzik, Netflix ne varsa faydalanıyorum. Belki bir gün hızlı şarj da alabilirim. Son olarak internetten asla telefon almam diyordum ama Hepsiburada bu algımı kırdı. Teşekkür ederim.
SeçenekAksesuarlı Kutu
EU
EU
15 Ocak 2021, Cuma |
E**** U****
İphone 6 ile olan 7 yıllık birlikteliğimiz sonlandırarak geçiş yaptım. Çok büyük beklentilerim yoktu zaten hızlandı pili yenilendi kamerasıda fotoğrafları bastırılacak kaliteye geldi.Çok memnunum.
SeçenekAksesuarlı Kutu
MY
MY
13 Eylül 2021, Pazartesi |
M**** Y****
Aşığım bu alete ya… özellikle androidden geçen biri olarak o kadar büyük fark var ki gerçekten yaşayan bilir sadece. Resmen bana kendimi sevmeyi öğretti telefon; önceden android telefonumla çektiğim fotoğraflar pixel pixel olduğu için hiçbirini dolayısıyla kendimi beğenmezdim şimdi bununla ne zaman fotoğraf çeksem beğeniyorum. Resmen güzel olduğumu fark ettim bu telefonu kullanmaya başladıktan sonra. Şarj adaptörü olarak da ayrıdan 20W adaptör satın aldım çok hızlı şarj oluyor ve iyi de dayanıyor şarjı tütütü maşallah 🧿 kısacası alın aldırın
RenkBeyaz
BG
BG
07 Nisan 2021, Çarşamba |
Burak G****
Gerçekten başarılı bir cihaz. İlk iOS deneyimim ve fazlasıyla memnun kaldım. Stabilite, akıcılık harikulade. Cihaz bastığınız anda tepki veriyor. Bekleme, donma, kasma yok. Beni ekranı ve bataryası çok düşündürmüştü. Ekrana alıştım, batarya ise telefonla çok oyun oynayan ve çok uğraşan biri değilseniz günü çok rahat çıkartıyor.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü BittiBitiyor satıcısından aldı.
AK
AK
15 Kasım 2021, Pazartesi |
Alperen K****
iPhone 11'i alıp iPhone 7 kasasına koymuşlar. uçuk kaçık kameralara ve ortamlarda masaya koyarak, asansörde selife çekerek şekil yapma gibi bi hevesiniz yoksa, telefonum hızlı olsun, uzun ömürlü olsun, işimi görsün ama tuşlu da olmasın diyorsanız tam sizlik. bu telefon herkes için değil, sadece telefondan ve teknolojiden anlayan gurularındır.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Kolaycaal Teknoloji satıcısından aldı.
ZT
ZT
15 Nisan 2022, Cuma |
Z**** T****
Kur farkı biraz kötü oldu onun dışında Apple kalitesi diyecek fazla bişey yok
MA
MA
21 Eylül 2021, Salı |
M**** A****
Yillardir Iphone se 1. nesil kullanan birisiydim. halen tikir tikir calisan bir telefondu. Hafiza si 16 gb oldugundan yeni telefon ihtiyacim oldu. Iphone se 2. Nesil gercekten cok basarili. Apple urunlerin performansi digerleeiyle kiyaslanmaz bile. 8 gb rami olan pek cok android testlerde 3gb ramli SE'nin yanindan bile gecemiyor. Eski bir android kullanicisi olarak Androidden gececeklere tavsiyem onyargilardan uzaklsip degerlendirmeleri. Apple nispeten pahali olsa da gercekten cok kaliteli, performansli ve uzun omurlu urunler uretiyor. Uzun yillar guncelleme veriyor. Tek endisem bataryaydi. Oyun oynamayan birisiyim ve cok rahat 1 günü geceribiliyorum. yogun oyun oynamayanlara siddetle tavsiyemdir. Kirmizisi da bir harika olmus. Bir erkek olarak renkte tereddut etsemde cok begendim. Kirmizi da tavsiyedir. ayrica ayrintili batarya ve kullanim yorumu yazanlara da tesekkurler. Benim almam da olumlu katkilari oldu. Alacaklara simdiden hayirli olsun.
BT
BT
25 Temmuz 2021, Pazar |
BESTAMİ T****
Güzel telefon, telefon dışında 2 sıkıntı gördüm
1. İçerisinden farklı girişli kablo çıktı, adaptör eski tip uymuyor, i Phone dan beklemezdim bunu.
2. O kadar pahalı ürün söylüyoruz halen ayrı kargo ücreti alıyor hepsi burada, anlam veremiyorum bazen... Yine de 5yıldız verdim.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü BittiBitiyor satıcısından aldı.
IA
IA