Q19 LBS Konumlu Akıllı Çocuk Takip Saati Sim Kartlı Arama, Kameralı, Gizli Dinleme Özellikli - Kırmızı Değerlendirmeleri
KÇ
AD
AD
20 Mayıs 2022, Cuma |
a**** d****
Batarya ya dayanmıyor konum yanlış bütün söylenenleri yaptık hiç bir işe yaramadı İnterneti dayanmıyor hemen bitiriyor tavsiye etmem
KT
KT
26 Mayıs 2022, Perşembe |
k**** t***
Amatör bı saat iletişim kuruyor sorunsuz çalışıyor ama çok bişey beklemeyin
RenkYeşil
HA
HA
20 Mayıs 2022, Cuma |
H**** A****
Almayın çok sıkıntılı bir ürün
MD
AI
AI
02 Kasım 2018, Cuma |
Abdurrahman I****
Çok iyi. Teşekkür ederim!
Kullanıcı bu ürünü iStanpol satıcısından aldı.
BE
BE
17 Ekim 2018, Çarşamba |
Barış E****
kurulumu kolay ve kullanışlı konumu doğru gösteriyor.sarji çocuk çok kurcalamazsa 2 gün gidiyor.malzeme kaliteli
Kullanıcı bu ürünü iStanpol satıcısından aldı.
RenkKırmızı
MY
MY
09 Mart 2019, Cumartesi |
mehmet oğuz y****
Akıllı saat elimize ulaştığında şifre ile kod alamadık. kutunun içinde bulunan kartta yazan müşteri destek hattından kodu alarak cihazın kurulumunu yaptık. artıları telefon görüşmesi gayet başarılı. ses alma ve karşı tarafa iletmede bir sorun yok. adım sayar, sesli mesaj da fena değil. sesli mesaj da sadece son gelen kaydı tutuyor. yeni ses kaydı geldiğinde eskilerine ben ulaşamadım. cihaz bahsettiğim bu alanlarda başarılı sayılır. Ancak elime ulaşan cihazın kendisinde mi bu problem vardı yoksa ürünün genel hatası mı bilemiyorum ancak ne yazık ki interneti çok zor çekiyor. Telefon kişi kayıtları akıllı telefon üzerinden yapıldığından ancak taksim meydan dan bunu başarabildim. telefonun şarjı taksimdeyken bitmişti. akşam eve gittiğimde telefonu şarja takıp açtığımda gps hala taksim meydanı gösteriyordu. çünkü evin içinde ne gps ne de saatin interneti çekmiyordu. bu alıcılar bu cihazda korkunç derecede zayıf. evde ki tüm diğer telefon, tablet v.s. daha önce kullandığım (kaybettiğimiz) akıllı saat evin her yerinde rahatlıkla interneti çekerken , bu cihaz balkona dahi çıkmama rağmen interneti ve gps si yi çekmedi. bendeki mi sorunlu anlamadım ancak kesinlikle cihazı iade edeceğiz. akıllı saatin asıl amacı takip edebilmek olmasına karşın elimize geçen saatte anladığım bu mümkün değil. sadece çocuğunuzla iletişim kurmak için düşünüyorsanız, diğer özellikleri (Gps (takip etme) ve internet (akıllı saate kayıt yapabilme))kullanmayacaksanız alınabilir. Bu arada Müşteri destek hattındaki arkadaşlar ilgililer. kurulum sırasında Gps sorun yaşamaması için Asya okyanusya seçeneğini seçtirdiler. Demek bu yaşadığım sorun diğer cihazlarda da yaşanmış ki bilhassa bu konuyu ilettiler. Ancak anladığım kadarı ile sorun seçilen bölge ile alakalı değil. sorun cihazın alıcı sorunu. Kesinlikle tavsiye etmem.
RenkKırmızı
EK