Realme C2 64 GB (Realme Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
IU
IU
03 Mayıs 2022, Salı |
i**** u***
Üründen ne istediğinize bağlı. Ben babam için aldım. Hafif, şarjı iyi, kamerası idare eder, ses iyi geliyor ve iyi çıkıyor. Bu dönemde bu fiyata süper
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü e-Zenticc satıcısından aldı.
MK
AE
AE
12 Ağustos 2021, Perşembe |
a**** e***
Süper hızlı kargo teşekkürler.
Telefon gayet güzel şık, ince tasarım çok beğendim.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü TM-Market satıcısından aldı.
HÇ
HÇ
05 Mart 2021, Cuma |
h**** ç****
Telefon süper süper süper. Alcan GSM'e teşekkürler. Alcan mı almıcan mı diye soranlara tokat gibi yanıt Alcan GSM. Telefonu anneme aldım. Ben sadece ses çıkışını biraz az buldum ama o oğlum yok ben duyuyorum diyor. Canım annemin kibarlıktan bunu söylemesi muhtamel o yüzden siz bu konuya dikkat edin.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Alcan Gsm satıcısından aldı.
ZK
ZK
14 Aralık 2021, Salı |
Z**** K****
begendm
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü ıkızlertelekom satıcısından aldı.
CY
CY
16 Ocak 2021, Cumartesi |
c**** y****
Güzel bir telefon tavsiye ederim
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü BittiBitiyor satıcısından aldı.
MB
MB
09 Mayıs 2021, Pazar |
M**** B****
Ürün gayet güzel indirim deyken almıştım
SP
SP
26 Şubat 2021, Cuma |
S**** P****
Tamamen objektif bir değerlendirme yapıyorum almak isteyenler faydalanabilir.
Öncelikle bir telefon için iyi, kaliteli demek yerine fiyatına nispeten kıyaslamak daha doğru olacaktır. Cihazın fiyatı 2000 TL civarında ve bu fiyat için verilen özellikler tatmin edici. Eğer ki kriterini akıfı bir arayüz, hızlı ve yüksek diyaframlı bir kamera, retina ya da muadili bir ekransa bu telefon sizin beklentinizi karşılamaz. Kaldı ki bu isteklerle bu fiyatta bir ürün bulamazsınız. Bu fiyat bandı için günlük kullanımda rahatlıkla işinizi görecektir. Oyun ya da kamera performansı için almamalısınız. Çift kamera fiziksel olarak yok yani aslında yazılımsal. Elinizle kameraları sırayla kapatıp bunu anlayabilirsiniz. Zaten anlık olarak derinlik algısı mevcut değil, fotoğraf çekilip işlendikten sonra derinlik ekleniyor. Sesi fiyatına göre beklentinin üzerinde. Isınma problemi de yok. Şarjı 1,5-2 gün rutin kullanımda gidiyor. Devamlı oyun oynuyor, video izliyorsanız bu süre kısalacaktır. Yorumu 3 aylık uzun bir kullanım testinden sonra yapıyorum. Bu fiyat için makul, fakat fiyatına göre beklentinizi uygun tutmalısınız. Herkese iyi günler
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü BittiBitiyor satıcısından aldı.
AA
AA
13 Nisan 2020, Pazartesi |
Abdülkerim A****
Tasarım konusunda dikkatleri üstüne toplayabilen bir telefon özellikle mavi desenli rengi çok başarılı olmuş ve hafif bir telefon kullanırken yorulmuyorsunuz.Bu fiyat aralığında alabileceğiniz en güçlü işlemciye sahip 3 GB ram ile birlikte 2.0 8 çekirdekli işlemcisi ile birlikte tüm ihtiyaçlarınızı giderebilir ve oyun ihtiyacınızı da çok rahat giderebilirsiniz 4000 mah bataryasıyla da gün içerisinde şarj ihtiyacınız olmaz uzun süren şarjı ile güvenle kullanabilirsiniz.Kamera konusunda da 13 MP çift potre kamerası ile küçük bir fotoğrafçı olabilirsiniz tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz sevdiklerinize hediye edebileceğiniz başarılı bir telefon
TB
TB
01 Mayıs 2020, Cuma |
T**** B****
Ürün işlemci hızı, opsiyonel arayüz ve kullanım gerektiren birçok içeriğe hızlı ve basitçe ulaşmanızı sağlıyor.Tasarimi oldukca güzel ve yıllardır iPhone kullandım şu an bu telefonu elimde tutarak iPple markasının ne kadarda bizi ve üstelik kendi paramızla tutsak ettiğini net olarak anladım.urunun sadece bana göre ekşi yani piksel kalitesi biraz zayıf gibi fakat HD videda bu sorun değil.Sarzi oyun oynamayan birisi için çok rahat 3 gün gider.İyikide bu teli tercih etmişim