Samsung Galaxy A33 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
NA
NA
05 Kasım 2022, Cumartesi |
N**** A****
Ürün haftasonunu saymazsak iki günde baloncuklu poşete sarılı halde ve sorunsuz şekilde elime ulaştı. Kutuda jelatinde ve üründe de herhangi bir sorun yoktu. Satıcı faturayı gönderdi ve faturada imei yazıyordu üründekiyle karşılaştırdığımda ise eşleşiyordu. Gelelim ürüne; kutudan bilindiği üzere şarj adaptörü çıkmıyor. Sadece iki ucu da Type-C girişli kablo çıkıyor adaptörü ayrı almanız gerekiyor. Telefonu kutudan çıkarıp elime aldığımda verdiği hissiyat kalınlığı ve ağırlığının önceki telefonumdan fazla olmasına rağmen çok güzel ve rahattı. Ürünü yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve tecrübelerim şu şekilde; telefonu ilk açtığımda şarjı %44 dü ve tüm işlerimi halledene kadar (yaklaşık 3-4 saat civarı) yetti hatta %20 civarı şarjı kaldı. Ekran 90hz'de çok akıcı ama şarjı daha çabuk bitireceği için ve ben şimdiye kadar hep 60hz telefon kullandığım için bunu da 60hz'e aldım ve gayet rahat akıcı güzel. Önceki telefonum çok kasıp donuyordu buna geçince gecekondudan dubleks eve geçmiş gibi rahatlattı beni. Kameraya gelirsek gerçekten çok güzel fotoğraflar çekiyor özellikle makro çekim (aşağıda mevcut) çok hoşuma gitti. Ben çok uygulama ve oyun kullandığımdan ve dolayısıyla RAM'i zorladığımdan dolayı önceki telefonum çok fazla donuyordu aynı şeyleri buna da yükledim ama hiçbir donma kasma takılma gibi şeylerle karşılaşmadım telefon seri bir şekilde her işi hızlı ve başarıyla yerine getiriyor. Bataryaya gelirsek sabah 7'de %100 ile evden çıkıyorum ve gün içerisinde bluetooth sürekli kulaklığa bağlı ve müzik dinleyip uzun uzun telefonda konuşma yaptığım, mesajlaştığım ve hatta oyun da oynadığım zamanlar oluyor. Akşam 11-12 gibi %20 civarı şarjım kalıyor yani yoğun kullanımda günü rahatça çıkarıyor. Yoğun olmayan kullanımda ise 2 gün şarjı gider. Genel olarak cihazı çok beğendim ve severek kullanıyorum. Fiyatı ilk çıktığı zamanın üstünde olsa da günümüz ekonomisinde telefon fiyatlarını düşününce bence çok da fazla değil. Verdiğiniz paranın hakkını alabiliyorsunuz.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Enuyguna satıcısından aldı.
OC
OC
23 Mayıs 2022, Pazartesi |
o**** c****
Üründen çok memnunum. Ama gönderilen faturada cihazın seri numarası ve IMEI numarası kayıtlı değil. Herhangi bir problem olması durumunda fatura diye gönderilen belgenin bir işe yarayacağını sanmıyorum. Problemi destek talebi olarak hepsi burada ya ilettim ama firmaya ulaşamadıklarını söylediler.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü BATI ELECTRONICS satıcısından aldı.
RenkSiyah
CE
CE
19 Ekim 2022, Çarşamba |
C**** E****
05 Aralık 2022, Pazartesi |
Ahmet A****
Telefon çok güzel paketlenmiş çok güzel ve çok erken geldi Çarşamba sipariş verdik cuma günü kargo adrese geldi işlerden dolayı pazartesi aldık ama hızlı teslimat ve firma da çok iyi paketlemiş güvenilir mağaza telefon alırsam buradan alacağım birdaha
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü ESTEKMARKETİM satıcısından aldı.
RenkTuruncu
22 Ocak, Paz |
A*** A****
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü BizzOnline satıcısından aldı.
RenkTuruncu
AH
AH
20 Mayıs 2022, Cuma |
a**** h****
Arkadaslar oncelikle ilk samsung cihazim gercekten android de samsung bir baskaymis diger cihazlarim huaweiler haric samsungun yaninda oyuncak telefon gibiymis. Ama samsung da galaxy serilerinin iyi oldugu soylerler. Bu cihazla bundan emin oldum. Cihazin ebatlari , agirligi cok ideal. Kamera tasarimi cok guzel . A53 alacaktim ama o cihaz buyuk ve bundan daha agir oldugu icin tercih etmedim.
AS
AS
24 Nisan 2022, Pazar |
A**** S****
Samsung yine harika bir iş başarmış orta segmentin en iyi telefonu. Tek kötü yanı bu cihaz Samsungun ince kutularından yani bir adaptör çıkmıyor kutudan malesef.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Korkmaz iletişim satıcısından aldı.
RenkBeyaz
TA
TA
18 Mayıs 2022, Çarşamba |
Tarık Halim A****
90 hertzlik ekran görüntüleme hızı telefonun ekran kullanımını akıcı yapmış, ayrıca genel kullanım ve tasarımı çok güzel. Uzun yıllar beni mutlu edecek bir telefon. Almaya değer. Kamerası çok seri ve başarılı çalışıyor. Hızlı şarj desteği ve 5G bağlantısı hem şuan hem de ilerisi için konforlu bir kullanım deneyimi sunuyor...
MA
MA
20 Ekim 2022, Perşembe |
m**** a****
Ben almadan önce bir kaç yerde batarya hakkında kötü yorumlar okumuştum.Fakat cihaz geleli 3 gün oluyor,henüz batarya ile bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.Aldığımda yüzde 46 şarj ile açıldı eve gittiğimde şarja taktım ve sabah 06:30 da çıkarttım.Bir gün boyunca kullanım gece 23:30 civarı şarj 51 ile bıraktım şuan şarj seviyem 37 bu kullanım ve performans ile akşam eve götürür diye düşünüyorum.Oyunsuz standart kullanımda 2 güne yakın şarj gidiyor.Tavsiye ederim.
TD
TD
05 Temmuz 2022, Salı |
T**** D****
Telefonun bataryası dolu dolu 2 gün yetiyor
telefonun en büyük avantajı bu sene çıkmış olması (5G)
kamerası A51 ile kıyasladığım zaman çok daha iyi gözle görülür bir fark var fotoğraflar daha canlı
ekranının 90hz olması sevindirici
geçen sene çıkmış A serisi telefonlardan ekran batarya ve kamera olarak daha iyi
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü ALTERNATİFGRUP satıcısından aldı.
RenkSiyah