Twox Gps ve Telefon Özellikli Akıllı Çocuk Takip Saati Pembe Değerlendirmeleri
ZA
ZA
14 Ekim 2021, Perşembe |
Z***** A*** - Bursa
Ürün bir günde elime ulaştı bu konuda çok memnun kaldım saate gelince donanımlı bir akıllı saat konumu,kamerası,ortam dinlemesi,mesajlaşma, arama ve adım sayar gibi daha yazamadigim bir sürü özellik ve hepsi tam anlamıyla çalışıyor eğer akıllı saat almak istiyorsanız şüphesiz tavsiye ederim.
Ayrıca İbrahim Bey'in ilgisi ve yardımı için de çok teşekkür ederim.
OB
OB
21 Mayıs, Cts |
o**** b***** (44) - İzmir
Kaliteli kullanışlı yaklaşık 6 aydır kullanıyor 2. Sınıfa giden oğlum. Herhangi bir durum olduğunda bize ulaşılıyor.
RenkAçık Mavi
EB
EB
07 Ocak, Cum |
erdal b***** (38) - Trabzon
Ürün iyi guzel başta ufak ta olsa sorunlar yaşadık ama ibrahım bey di sanırım cok yardımcı oldu 3 aydır kullanıyorum şarzı iyi gidiyor tavsiye ederim
HY
HY
23 Mart, Çar |
h****** y**** (44) - Uşak
Parasına göre kaliteli bir ürün. Sadece setracker uygulaması ile çalışıyor sanırım; başka bir uygulama ile denedim olmadı. Yazılımdan kaynaklı sanırım; anlık konumu akıcı olarak göstermiyor. Diğer yönleriyle herhangi bir sorun yok, güzel bir ürün. Satıcıya ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür ederim.
ÇE
ÇE
23 Şubat, Çar |
ç***** e** (35) - İstanbul
Çok memnun kaldım. Arkadaşlarım da alacaktı ama ürün satıştan kaldırılmış üzüldüm.
HA
HA
15 Ocak, Cts |
Haluk A******* (30) - İZMİR
Ürün satıcısı ürün ile ilgili telefonda her türlü yardımı ediyor ama ne zaman ürünü iade etmek istediğinizi soylerseniz iade almıyoruz diyip telefonu yüzünüze kapatıp ürünü hiç bir şekilde iade almıyor ve yanında faturada göndermediği için tüketici haklarına gidemiyorsunuz. Ürün üzerinde herhangi bir marka model bilgisi yok diğer ucuz ürünlerden hiç bir farkı olmadığını düşünüyorum. Gidip garantili bir yerden almadığıma pişman oldum ürünüm şarj olmuyor ve hiç bir şekilde değişim ve iade kabul edilmiyor. Keşke biraz daha para verip garantili bilindik markalardan alsaydim acı bir tecrübe oldu benim için
RS
RS
12 Kasım 2021, Cuma |
r****** s******* (41) - Ankara
Cok ıyı urun çocuk için uygun
RenkAçık Mavi
CD
CD
31 Ocak, Pts |
C***** D******* - Hatay
Beklediğimden çok iyiydi memnun kaldım
İG
İG
06 Aralık 2021, Pazartesi |
İ*********** G****** (40) - Kastamonu
İlginç şekilde saat bir süre sonra rehberi göstermiyor. Uygulamaya girip rehberi güncelleyince saate rehber geliyor. Konum konusunda bence iyi. Lbs bişeye yaramıyor en az 1000 mt sapma ile gösteriyor. Ama lbs yi kapattığınızda 20 mt hata ile konum gösteriyor. Birde o kadar ayar yaptım rehber tanımladım ama rehberde olmayan kişiler de çocuğu arayabiliyor. Ya ben bulamadım ayarını yada saat hatalı
MÇ
MÇ
16 Kasım 2021, Salı |
m***** ç**** (45) - Tekirdağ
satıcı ilgili alakalı , ürün başarılı.