Vestel 70U9600 70" 177 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Değerlendirmeleri
ÖS
ÖS
10 Kasım 2021, Çarşamba |
Ö**** S****
Tv seçmeden önce forum sitelerindeki profosyonel incelemeleri okuyun ve izleyin.
Kullanım amacı ile mekanı göz önüne alın. Ona göre va veya ips panel tercih edin.
Tvye güneş ışığı doğrudan geliyor mu, izleme mekanı dik dörtgen mi, kare şeklinde mi.
Normal uydu kanalı mı, Digitürk Dsmart mı Netflix mi izleyeceksiniz. Oyun konsolu mu takacaksınız.
Bunları düşünüp araştırmadan sırf marka imajına para verip hava atmak için binlerce li ra çöpe atmayın.
Ünlü markaların hangisi satış sonrası müşteriye yeterli desteği veriyor, saygı duyuyor.
Ayrıca, ürün kargo ile getirildiği zaman nasıl teslim almanız gerek araştırın.
En basit örneği, imza atmadan önce kutunun alt kısmı dahil videoya çekin. Videoda TV markası, seri numarası, kargo etiketi sipariş numarası iyi gözüksün. Kutuda hasar var ise kesinlikle teslim almayın. Videoyu TV yetkili servisine gösterin, onay verir ise teslim alın kargodan daha sonra. İlk gün teslim almadığınız durumda ertesi gün şubeden gidip alabilirsiniz. Kutuyu evde yetkili servis açarken de videoya çekin. Panel testi yaptırın. Ekranda ölü piksel var mı bu şekilde kontrol edin.
Kutuyu 1 ay atmayın saklayın.
Ben ürünü HB aracılığı ile Vestel kurumsal satıştan Kasım indiriminde sipariş ettim. İlçedeki vestel bayisine vestel tarafından teslim edildi. Yetkili servisi aramadım bile. Onlar beni arayıp geldiler. Maske ve galoş taktılar.
Panel testini bilmiyordu arkadaş ama birlikte yaptık. Servis elemanı işini temiz yaptı, saygılı idi. Ürünün seri numarasını kayıt altına aldı. Faturasını e fatura olarak kayıt altına alacağım. Sitede varsa ürün kaydı da yapacağım.
Samsung 3.1 sound bar ve kablosuz arka hoparlör aldım. Ayrıca Philips 4K hdmi 2 kablo da aldım.
Ürün seçerken bu kriterleri göz önüne alın ve en az 2 gün araştırın
DK
DK
09 Mart 2022, Çarşamba |
D**** K*
Uzun zaman bu fiyat skalasında tv bakıyordum. Şimdi size tam olarak süreci anlatayım, belki daha net yardımcı olabilir.
Önce fiyat avantajı, garanti süresi ve servis ağından dolayı Vestel ve alt markalarına baktım. Vestel alt markalarıyla Vestel'in kendisi arasında ciddi bir fark görmeyince önce markanın kendisinden bir model seçmeye karar verdim. Fakat internetten tv bakmak bir noktada mantıksız oluyor. Ne yazan özellikler bir şey ifade ediyor ne de videolarda görünen görüntü kalitesi canlı görmek gibi anlaşılır oluyor. Bu yüzden de bir süre mağaza mağaza gezdim. 9600 serisinin Android (UA9600) ve Vestel Smart (U9600) yazılımlı modellerinin fiyatları benzer olmasına rağmen mağazada yan yana görünce Vestel Smart yazılımlı olanın yani bu modelin görüntüsü bana daha canlı geldi ve Android olanlarda lisans ücreti ödendiği için donanımdan kısıldığı algısı oluştu bende. Bu yüzden de bu modeli tercih ettim. Şu ana kadar da oldukça memnunum.
Yazılım olarak tatmin edici denilebilir. Ağırlıklı kullandığım Youtube, Netflix vb demirbaş uygulamalar oldukça akıcı. Beni en memnun eden ise tarayıcısının çok iyi çalışması. Hem hızlı hem de gayet bilgisayarda gezer gibi her şeyi açabiliyorum. Fakat 2 sekmeden fazla açmıyor. Merak edenler için IPTV uygulaması bir tane var ve başka hiçbir yeni uygulama yüklenemediği gibi başka bir IPTV uygulaması da yüklenemiyor. İçindeki SS Smart IPTV uygulamasında da test yayınlarını denediğimde normalde var olan bazı içeriklerin (dizi bölümleri vs) görünmediğini fark ettim. Ancak IPTV televizyon kanalı yayınlarda bir problem yok. Cam gibi görüntü var diyebilirim. Cam gibi görüntü var ancak bir eksi yanı gündüz biraz ekranın ışığı yansıtıyor olması ama bu fiyatlarda buna eksi veremiyorum. Yazılım kısmını da zamanla belki mibox benzeri bir cihazla takviye edersem mükemmel kombinasyon olacaktır ancak şu an beni tatmin ettiği için yakın bir zamanda böyle bir düşüncem yok.
Umarım yardımcı olmuştur. Benim şahsen kesinlikle tavsiye edeceğim bir ürün.
OP
OP
22 Eylül 2023, Cuma |
Okan P****
Ofisime bir televizyon alacaktım, Vestel'i tercih etmemin ilk sebebi yerli bir marka olması ve çok yakından takip ettiğim Filenin Sultanlarının ana sponsoru olmasıydı, Milli Takımıza vermiş olduğu destek çok önemli olduğundan bende kendilerinden ürün almaya karar vermem çok etkili oldu, ofisime yakıştı, servisten randevu aldıktan 1 gün sonra kurulum için gelindi ve ürün kurulumu yapıldı, VESTEL'e milli takıma katkılarından dolayı teşekkür ediyorum
DB
DB
06 Nisan 2023, Perşembe |
Deniz B****
Merhabalar,
Satın aldıktan sonra süreç nasıl işliyor anlatayım sizlere. Ben ürünü “4 Nisan 2023, saat 21:00 tarihinde, And Vestel Mağazası’ndan satın aldım ve 5 Nisan 2023 tarihinin sabahı, saat 10:00’da benimle iletişime geçip, öncelikle hayırlı olsun dileklerini ilettiler çok naziklerdi, akabinde 6 Nisan 10:00-12:00 arası kurulum için randevu oluşturdular ve gayet de başarılı ve hızlılardı. Kısacası İstanbulda yaşıyorsanız ürün size 2-4 arası bir günde ulaşıyor. HepsiBurada Satın aldıktan sonra, sizlere tahmini teslim tarihini ortalama 10 gün içerisinde gösteriyor ancak çok daha hızlı işliyor süreç merak etmeyin…
İstanbul içinde iseniz, ürünü size bizzat servis getirip kuruyor, İstanbul dışı herhangi bir ildeyseniz, ürünü size kargo lojistik firması getirip bırakıyor. Kargo görevlisi geldikten sonra yapmanız gereken ilk kontrol, kesinlikle ama kesinlikle kutuyu kontrol edin, herhangi bir ezik ve deforme var ise, TV nin hasar gördüğünü düşünüyor iseniz kargoyu teslim almayın. Herhangi bir sorun yok ise kutuda, kargoyu teslim alın ve asla kutuyu açmayın, çünkü garanti dışı kalıyor aldığınız ürün. Ürünü teslim aldıktan sonra, İstanbul dışı bir yerde iseniz, oturduğunuz ilin Vestel Yetkili Servis Numarasını, Google’den arattırıp bulabilir ve randevu oluşturabilirsiniz. Servis gelene kadar kutuyu güvenli bir yerde muhafaza edin ve servis gelene kadar kutuyu açmayın.
İstanbul içinde olduğum için, servis televizyonu bana 2 günde getirip sorunsuz bir şekilde, 20 dakikada kurup hazır hale getirdiler. Duvara kurulumu servis sizi aradığında belirtmeniz gerekiyor, ayrıca olarak fikir değişikliği yapmanız durumda ise ayaklarını size veriyorlar. Bizim uydu anten çıkışımız sorunlu yerde olduğu için, gelen servis ekibinden ben akstra 200₺ vererek, 5 metre uydu kablosu alarak farklı bir yere kurdurdum.
TV ye gelecek olursak alacak olanalar şüphesiz alabilir. Arayüzü, görüntü kalitesi, kullanılı, kumanda kısa yolları gerçekten harika. Vestel servisine teşekkür ediyorum…
Kullanıcı bu ürünü AND-Vestel Yetkili Online Bayi satıcısından aldı.
AÇ
AÇ
22 Aralık 2021, Çarşamba |
A**** Ç****
Kargo firmasını değiştirmeniz gerek, boşu boşuna günlerce çıkış noktasında beklettiler tvyi; onun dışında her şey gayet iyi, televizyon harika, panelin her yeri eşit parlaklıkta, beyaz bir sayfa açtığımda daha koyu/gölge alanlar yok, ışık sızması yok, renkler mükemmel, akıcılık çok iyi, mi stick ya da mi box s kullanırım diyordum smart özelliği 4k ve mi stick tvnin hız olarak çok çok ötesinde, internet tarayıcısı sorunsuz 4k video oynatıyor, kumandasında netflix, prime video ve youtube tuşu var, ekstra olarak da istediğiniz uygulamayı atayabileceğiniz bir de boş tuş var. tvyi birkaç saat test ettim, kısacası henüz şurası olmamış diyeceğim hiçbir yanını bulamadım. Beklentilerimin çok çok ötesinde bir tv. Vestel'e kaliteli ürünleri daha ulaşılabilir fiyatlara bize sunduğu için teşekkür etmek isterim.
MA
MA
05 Ekim 2022, Çarşamba |
Mesut A***
Harika bir ürün gerek boyutuyla gerek hızıyla her türlü yeterli bir ürün kesinlikle tavsiye ederim androidlere gereksiz fark vermeye gerek yok zaten aynı uygulamaları kullanıyorsunuz geçişler harika tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor çerçevesi neredeyse yok görüntü ve ses kalitesi aşırı tatminkar
Kullanıcı bu ürünü Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi satıcısından aldı.
Seçenek65"
MS
MS
05 Ağustos 2022, Cuma |
Mert Doğukan S****
Teknoloji gurusu olarak aşırı memnun kaldım. Çok fazla ürün araştırması yaptım ve fiyat/performans olarak sizi fazlasıyla tatmin edicek. Ses kalitesi inanılmaz şaşırttı gerçekten çok iyi. Netflix sertifikası bulunuyor ve 4K filmleri izliyebiliyorsunuz. Androidli versiyona göre çok daha hızlı çalışan bir sistem, hiç bir kasma problemi yaşamadım. Estetik olarak da fazlasıyla doyurucu.
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.
Seçenek55"
CK
CK
22 Nisan, Pts |
C**** K****
Ürün elime sağlam bir sekilde geldi televizyon görüntüsü kalitesi sesi herseyi Harikaa 💕
Boyutu ise mükemmel çook büyük harika ötesi gerçekten tamm sinema tadında😻❤️💕 Herkese tavsiye ederimmm💜🥰
Memnun Kaldım Çook Teşekkürler🩷🧡💙
AT
AT
15 Kasım 2021, Pazartesi |
a**** t****
Görüntü kalitesi beklediğimden daha iyi, üründe LG veya BOE IPS panel kullanmışlar. TV yayınlarında görüntü kalitesi ortalama ama Netflix, Youtube gibi uygulamalarda çok iyi. LG TV de kullanıyorum full HD LG ile görüntü kalitesi TV yayınlarında yakın.
Ses kalitesi fena sayılmaz, daha iyi olabilirdi ama yeterli, ben zaten ses sistemi ile kullanıyorum.
Bluetooth ses sistemine bağlanınca ses seviyesini TV kumandasından kontrol edemiyorsunuz bence TV'nin en kötü yanı bu.
Menüsü hızlı, takılma donma ile karşılaşmadım.
Kumandası pek kaliteli durmuyor ucuz plastikten yapılmış gibi bir his veriyor.
Yerli TV'lere karşı biraz önyargılıydım ama bu TV'yi gerçekten beğendim, benim beklentilerimi karşılıyor. İndirimden aldım zaten o fiyata daha iyi bir seçenek de yoktu.
Biraz araştırdım Vestel'in bir önceki seride (U9510) kıstığı birçok özellik bu U9600 serisinde var.
Ürün yetkili servise teslim edildi ve servis ücretsiz olarak kurulum yaptı. Duvara monte için de herhangi bir ücret almıyorlar. ( Aparat ücreti vs gibi )
Almayı düşünenlere tavsiye ederim ancak indirimsiz fiyatı LG ve Samsung TV'lere yakın. Ona göre kararınızı verirsiniz.
Seçenek43"
09 Kasım 2023, Perşembe |
Gökhan O***
Tek kelime ediyorum mükemmel kalite harici markalara dünya para vermek anlamsız olduğunu kanıtladı satıcı mükemmel hizmet çok güzel kargo ile uğraşma yok direk servise yönlendirme oluyor servis bir kaç kez aradı adresi teyit için çok mutlu bir alışveriş di hepsi burada ya ayrıca teşekkürler ederim indirim de fırsatı kaçırmayın pişman olmazsınız devasa bir keyif bu anlatılmaz yaşanır....