Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player - Dolby DTS - Chromecast Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (3503)
Fotoğraflı değerlendirmeler (71)
US
US
23 Ağustos 2020, Pazar |
U*** S***** (39) - İstanbul
Bi MiBox 3 veya MiBox S değil ama istekleri karşılıyor. Cihazın 4K desteği olan ve hafızasının daha büyük olduğu versiyonu çıktığında daha iyi olacağını düşünüyorum. Şimdilik tek sorun sesli komutlarda saçmalıyor, söylediğinizden bambaşka bir şekilde tanımlama yapıyor, düzeltilmesi gereken yazılımsal bir sorun diye düşünüyorum. Cihazı TVinizin arkasındaki usb girişinden enerji alarak da çalıştırabilirsiniz fakat belli bir zaman sonra bazı TV modellerinde bu USB yeterli enerji vermediğinden cihazınız kapanıp açılma gibi sorunlarla karşılaşmakta dolayısıyla cihazı bir adaptör vasıtasıyla piriz kullanarak çalıştırmanız daha sağlıklı olacaktır.

EK
EK
08 Ağustos 2020, Cumartesi |
e*** k****** (36) - Mersin
Ürün bence mükemmel. Çok stabil çalışıyor.
Apk dosya yükleyemedim diyen bir alıcı interneti araştırır ise çok kolay şekilde yükleme yapabilir. Mert temizerin mi stick videosunu izleyin yeterli. Tüm ihtiyacım olan apkleri kurdum sorunsuz.
4k olmaması bence bir kayıp değil, youtube netflix gibi uygulamalarda zaten 4k izlemiyor kimse.
Adaptör kısa ama usbden de güç alabiliyor. Priz yerine tv usbsine takın yeterli.
Lisanslı netflix en büyük artısı. Diğer lisansız cihazlardan 480p izlerken bunda full hd 1080p izleyebilirsiniz. Mi box a 100-150 tl daha vermeye gerek yok bence. Tv arkasında olması da güzel yer kaplamıyor.
Stremio, smart youtube, seyirtürk, bein gibi uygulamaları da yükledim. Herşey sorunsuz. Kesinlikle tavsiye ederim
HA
HA
23 Eylül 2020, Çarşamba |
H******* A***** (34) - İstanbul
Ürünün tedarik edilmesi ve kargolama süreci 5 yıldızı hak eder. Ürünün kendisi tam fiyat/performans ürünü. Çok iyi bir kalite beklemeyin, tamamen vasat da diyemeyiz. Amacınız tvden YouTube, Netflix, Google film vb izlemekse işinizi rahat görür. Google play mağazasından uygulama da indirebiliyorsunuz ama her şeyi değil. Kutu içinden hdmi uzatma kablosu çıkması da çok iyi düşünülmüş, mesela benim tvnin hdmi girişi biraz içerde olduğu için uzatma kablosuz takamadım tvye. Arada takılmalar oluyor o da işlemci kaynaklı. Ama fiyatının da uygun olduğunu unutmamak lazım.

SK
SK
14 Eylül 2020, Pazartesi |
Sait K*** (34) - Kocaeli
Ürün Özellikleri :
* Wifi Alıcısı kendi içerisinde bulunmaktadır.
* Android işletim sistemi (Özel) olduğundan .apk uygulamarı yüklenebilmektedir. (Her uygulama uygun değil)
* TV kanallarını (IP TV) watched denilen uygulama ile izleme olanağınız var (apk olarak yüklenmeli internette anlatımı mevcut)
* Cihaz kumandası alışınca çok kullanışlı ve ses tanıması da fena değildir.
* Cihaz ın Depolama alanı yanlış görmediysem 5 GB bol bol apk yüklenebiliyor.
* Telefondan cihaza dosya gönderimi (Send files to TV) program ile mümkün ve stabildir.
* Paranızın kuruşuna kadar hak eden bir cihazdır.
YG
YG
30 Ağustos 2020, Pazar |
Y**** G**** - Eskişehir
Cihazın kurulumu son derece basit telefon ile senkronize ederek kolaylıkla uygulamayı kurabilirsiniz .
Cihazın boyutu küçük olduğu için çok az yer kaplıyor ayrıca içerisinden HDMI uzatıcı kablo çıkıyor benim TV imin HDMI girişi biraz ters yerde olduğu için HDMI uzatıcıyı kullanıyorum çok işimi görüyor.
YouTube Twitch Netflix vb birçok uygulamayı kullandım hiç birinde kasma donma gibi bir sorun yaşamadım ayrıca uygulamalar arası geçiş süresi gayet hızlı
Kumandanın sesli komut özelliği bulundurması zaman kazandırıyor kumanda ile yazı yazma derdinden bizleri kurtarıyor.

BI
BI
04 Ekim 2020, Pazar |
B**** I*** - İstanbul
Smart televizyonlar yıllar geçtikçe aynı cep telefonları gibi yeni güncellemelere cevap veremez oluyorlar ve uygulamalar artık kullanılmaz oluyor, benim philips tv'im yaklaşık 6-7 yıllık o yüzden uygulama güncellemesi gelmedi ve smart özelliği yalan oldu. Çözüm olarak yenı tv alamayacağım için mi xbox almaya karar verdim ancak bir arkadaşımin yönlendirmesiyle bu üründen haberim oldu. Âlet çok başarılı, oldukça hızlı, mi xbox 450-500 arasiyken bunu 300un altında bir fiyata almak çok iyi. Hız ve görüntü kalitesi oldukça başarılı kesinlikle tavsiye ediyorum.
Cihazın ucu hdmi girişli, benim tv ye direk bağlanmadı fiziksel özelliğinden dolayı ancak kutu içinde uzatma aparatı çıktı onu taktım, bazıları uzatma kablosu çıkmıyor vs diyor bilmiyorum ben hepsiburadanin kendisinden satın aldım içinden çıktı bilginize . Kumandası da çok kibar, ayrıca tv kumandanından da uygulamayı kontrol edebiliyorum , veya ürünün kumandasiyla da televizyonu açıp kapatabiliyorum.

TT
TT
05 Ağustos 2020, Çarşamba |
t**** t**** - Ankara
Arkadaşlar ürünü aldım test ettim. Uygulamalar arası geçişler güzel yotube,netfilix,kodi donma takılma yok açılışları hızlı.2 saatlik deneyimlemem sonucunda tek sıkıntı böyle bir durum yaşayacağımı tahmin ediyordum. aşırı ısınma var el değmiyor. stick üzerinde hiç havalandırma kanalı yok. Uzun kullanımlarda ne kadar dayanır bilemiyorum. Isınmasından dolayı arıza vereceğini yada performans sorunu yaşatacağını düşünüyorum umarım öyle olmaz
ÖÇ
ÖÇ
05 Ağustos 2020, Çarşamba |
ö*** ç***** (33) - İstanbul
Sesle komut verme çok iyi en azından youtube dan bir şey izlemek için kumandadan tuşa basıp söylemek yetiyor. Ürün güzel keşke power kablosu da uzun olsyadı orası enteresan olmuş ama yapacak bir şey yok.

SÇ
SÇ
29 Temmuz 2020, Çarşamba |
SENCER Ç***** (33) - Ankara
Cihaz gayet güzel. Yavaş demek haksızlık olur. İçerik açılırken anında görüntü yok tabi, 2 3 sn bekliyor. Ama izleme esnasında hiç sıkıntı yok. 106 ekran tvde gayet iyi sonuç aldım.
OB
OB
29 Aralık 2020, Salı |
Oğuz B****** (33) - Bursa
Alacak olan terettut etmeden direk alabilir kutu içinden pil hariç gerekenler çıkıyor Bu ürünü almadan önce bir iki farklı marka cihaz aldım ve param çöpe gitti ama bu ürün çok başka sayfa sayfa yorum okudum herkez bişi yazmış bir ürün ya iyidir ya kötü parasını fazlasıyla hak ettiğini söylemeliyim saticiyada ayrıca teşekkür ediyorum akşam kargoya verildi öğleden önce elime ulaştı küçük bir hediye güzel paketleme hızlı kargo herşey istediğim gibi Allah işini rast getirsin cin cin elektronik Bursa'dan selam olsun herkese

SE
SE
07 Ağustos 2020, Cuma |
s**** e***** - İstanbul
netflix ve youtube için aldım gayet hızlı. Özellikle netflix performasnı muhteşem. not: tv min hdmi girişi biraz dar alana konmuş mi stick biraz kalın olduğu için bağlayamadım hdmi uzatıcı alıp kulandım

TA
TA
08 Ocak, Cum |
T***** A****** (29) - Erzurum
Öncelikle kesinlikle almanızı tavsiye ederim. 49" smart olmayan LCD TV mi Android TV haline getirdi. Play Store dan uygulama yükleniyor. APK dosya yüklenebiliyor. Cihazın hızı gayet güzel. Kumandası çok hoşuma gitti. IP TV yükleniyor. Telefondan ekran yansıtma yapılabiliyor.

EM
EM
24 Eylül 2020, Perşembe |
E*** M******** (46) - Denizli
Son gelen güncelleme ile cihaz çok iyi çalışıyor donma ve ısınma yok . Diğer cihazımda Mibox S 4K kullanıyorum neredeyse hiç farkı yok.Tavsiye ederim

NK
NK
15 Ocak, Cum |
n**** k***** - İstanbul
Ürün gayet hızlı ve kullanışlı. 2 gündür kullanıyorum ve çok memnunum. Tv etrafında artık pc olmasına gerek kalmadığı için ayrıca mutlu oldum. Goggle asistan konusunda genelde kötü yorum okumuştun ama oldukça iyi çalışıyor. Teslimatta sorunsuz ve hızlıydı. Teşekkürler.

YŞ
YŞ
06 Ağustos 2020, Perşembe |
yunus ş******** (35) - Elazığ
Ürün güzel kabulum ama usb portu olmadığı için flash bellek takılamıyor. Apk dosyası yükleyemedim.bilgisayara bağladım cihazı görmedi. Bein connect uygulaması yok. Google chorme yok yükleyemedim. Şuan için sadece netflix kullanıyorum. Başka bi işime yaramadı açıkcası. Birde fiyatı ben aldığıma göre düşmüş.

ZA
ZA
11 Aralık 2020, Cuma |
Z***** A***** (25) - Muğla
Tv'miz 2008 model samsung 32' ve ürün gayet iyi çalışıyor. Netflix, youtube, puhu, prime, çeşitli oyunlar, google play var. Bazen takılabiliyor ama sorun değil. Kolay kurulum. 5 dk sürdü kurmak. İnce pil lazım kumanda için.

AS
AS
18 Aralık 2020, Cuma |
Ali Yahya S** - Kayseri
Kutu gayet sağlam geldi, güzel paketlenmiş, ve hızlı geldi şimdi takıp deneyeceğim

MK
MK
02 Ekim 2020, Cuma |
M**** K******* (41) - İstanbul
Hepsiburadadan satın aldım. Dün siparis bugün öğlen eve teslim etmişler. Hdmı dan bağlantı yaptım benim eski LCD TV usbden gücü alamadı adaptör kutudan çıktığından adaptörle güç sorununu hallettim. Kurulum basit Türkçe dil seçeneği var. Google play hesabınızla oturum açtıktan sonra wifi baglantisi çok iyi ip TV satın aldım Google Playden ip TV yükledim gayet memnunum uygulamalar arası veya YouTube gibi açarken siyah ekran bir kaç saniye bekletiyor. Telefondan ekran yanistma özelliği varmış henüz denemedim. Sistem guncellemesini yaptım ufak güzel isimi görüyor Xiaomi kalitesi diğer markalara veya mi box s e daha fazla ücret ödemeye gerek yok

AK
AK
21 Kasım 2020, Cumartesi |
anıl k******** (30) - Mersin
DONANIM: eğer TV'nin arkasında fotoğraftaki gibi takacak yeterli boşluk yoksa da takılabilmesi için kutunun içinden küçük bir HDMI uzatıcı çıkıyor. onunla birlikte takıp sallandırabiliyorsunuz. güç kablosu eğer TV'de USB varsa doğrudan takılabilir. TV'deki USB girişinden güç almıyorsa adaptör takılması gerekiyor.
MENÜ: kurulumu çok basit televizyona takıp 3-4 hamlede tamamlayabiliyorsunuz. kumandası çok ergonomik. menüsü çok basit ve kullanışlı. hem ios hem de android cihazlara indirilebilen Android TV uygulaması sayesinde kumandaya ihtiyaç bile kalmıyor.
bütün alışverişlerimi fiyat/performans kriterine göre yaparım ancak bu ürün en f/p açısından en üst seviyede.

AD
AD
21 Aralık 2020, Pazartesi |
A******** D******* (41) - Antalya
Ürün tam bir f/p ürünü. Ne vaat ediyorsa onu yapıyor. Gayet güzel. Kısa sürede sağlıklı bir şekilde geldi kargomuz. Ürün kutusu da hatasız ve hasarsızdı. Kurulumu çok kolay. Karışık gelirse de youtube da ilgili videolar mevcut. Tek olumsuz taraf ben aldıktan 2 gün sonra 20 TL. indirim yaptı hepsiburada 😔 Buna da kısmet diyor ve geçiyorum. Almayı düşünenler gönül rahatlığı ile alabilir. Herkese sağlıklı günler olsun 🙏