Xiaomi Redmi Airdots Basic 2 TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık Değerlendirmeleri
(8699)
Malzeme Kalitesi
3,4
(8711)
Bu ürün ile ilgili 19736 değerlendirme var.
Bu ürün ile ilgili 19736 değerlendirme var.
UÜ
UÜ
16 Ekim 2020, Cuma |
U*** Ü***
Ürünü 15 Ekim 2020 akşamı sipariş ettim ve gecesi kargoya verildi bildirimi geldi. 16 Ekim günü öğleden sonra HepsiJet ile elime ulaştı. Hiç bu kadar hızlı bir teslimat almamıştım bugüne kadar. Gerçekten hızlı teslimat için teşekkür ediyorum.
Kulaklığa gelecek olursam, ilk aramamda karşı tarafa kulaklık ile konuştuğumu söylemeden devam ettim ve sesimin gayet iyi ve net geldiğini belirtti. Müzik ve diğer video izlemelerinde ses sorunsuz bir şekilde gelmekte. Dışarıdan gelen sesleri büyük ölçüde duymuyorsunuz ve bu gerçekten güzel.
Telefonunuza Bluetooth ile bağlanırken bir kere uzun basmanız yeterli olacaktır (bende yetti). Bluetooth sayfasında kulaklık adı göründükten sonra tıklayıp bağlantı olumlu olana kadar bekleyin. Bağlandı dedikten sonra rahatlıkla kulaklığınızdan arama yapma/sonlandırma, müzik durdurma/açma yapabilirsiniz.
Kulaklığın altında bulunan iki nokta üstünde bulunan koruyucuları çıkarttıktan sonra kutusuna geri koyduğunuzda otomatik olarak telefon-kulaklık bağlantısını kesme özelliğine sahip, yani telefonunuzdan bluetooth kısmını açıp kapamanıza gerek yok. (NOT: Kutusunda şarj kablosu yok)
Umarım alanlara az da olsa yardımım dokunmuştur. Güle güle kullanalım :)
GT
GT
21 Nisan 2021, Çarşamba |
g**** t****
Ürün fiyatına göre güzel orjinal tavsiye ederim güvenle alınabilir mağaza güzel paketlemis hızlı kargo güvenilir mağaza faturalı ürün öncelikle kutudan çıkartınca şarj etmeniz gerekli içinden şarj aleti çıkmıyor kulaklıkta olan kırmızı koruma bantlarını çıkarmadan şarj olmuyor şarj edildikten sonra yan yana koyduğumuzda ürünler eşleşiyor kolaylıkla telefona bağlayıp kullanabiliyorsunuz ses kalitesi güzel dışarıdaki sesleri kesmesi güzel içinden üç boy kulaklık ucu çıkıyor kulağınıza göre değiştirebilirsiniz
Değerlendirilen özelliklerSes KalitesiMikrofon KalitesiŞarjMalzeme Kalitesi
Kullanıcı bu ürünü Torima satıcısından aldı.
AG
AG
31 Ağustos 2021, Salı |
A*** G****
Ürünü Nethouse'dan sipariş ettim ve kargolanması gayet güzel bir şekilde geldi.
Ürün orijinal zaten sorgulatabiliyorsunuz kutusundaki site ile. Ürün gayet güzel mikrofon kalitesi ve ses kalitesi mükemmel.
Üstelik birkaç kere yere düşürmeme rağmen hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Şarj hızı çok iyi yani 1-2 saatte şarj oluyor ve 4 saat kullanılıyor. Kutusunun şarjı micro usb yani neredeyse herkeste olançoğu Android telefonun şarj girişi. Herkesin kulağına uyacak şekilde tasarlanmış. Koşarken bile düşmüyor
Suya ve tere dayanıklı ama havuza kulaklık ile girmeyin. Yağmurda takabilirsiniz. Aşağıya birkaç resim bıraktım ordan kutunun ve mikrofonun nasıl bir şey olduğuna bakabilirsiniz.
Değerlendirilen özelliklerSes KalitesiMikrofon KalitesiŞarjMalzeme Kalitesi
Kullanıcı bu ürünü Nethouse satıcısından aldı.
AB
AB
12 Ekim 2021, Salı |
A**** B****
Ürünün fotoğraflarında gördüğünüz mi security kodu yok dolayısıyla sorgulama yapamadım ve ürün olması gerekenden farklı üstte durması için 5 yıldız verdim.
Değerlendirilen özelliklerSes KalitesiMikrofon KalitesiŞarjMalzeme Kalitesi
Kullanıcı bu ürünü SFİT TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ satıcısından aldı.
MT
MT
15 Temmuz 2021, Perşembe |
M**** T****
Uste çıksın diye yuksek verdim sol kulaklık bozuldu bile daha 1 ay ancak oldu
Değerlendirilen özelliklerSes KalitesiMikrofon KalitesiŞarjMalzeme Kalitesi
Kullanıcı bu ürünü ALSATEKK satıcısından aldı.
AA
AA
14 Kasım 2021, Pazar |
A**** A***
Yukarı çıksın diye 5 puan verdim. Arkadaşlar bu ürün orijinal değil. Orijinallik kodu da yok. Ayrıca modeli basic, üstüne basic 2 diye etiket yapıştırmışlar.
Değerlendirilen özelliklerSes KalitesiMikrofon KalitesiŞarjMalzeme Kalitesi
Kullanıcı bu ürünü BedaMagaza satıcısından aldı.
İK
İK
10 Temmuz 2021, Cumartesi |
İ**** K****
Kızıma aldım çok memnun metro ile işe gidiyor o gürültülü ortamda bile hem konuşurken hem müzik dinlerken bir sorun yaşamadı
Malzeme kalitesi de gayet iyi tek eksiği şarj kablosu yok
DG
DG
27 Mayıs 2021, Perşembe |
D**** G****
Ürün orijinal. xiaomi nin kendi sitesine girip doğruladım orijinal olduğunu. Şarjı uzun gidiyor. içinden 3 boy kulaklık ucu da çıkıyor. Kullanışlı tavsiye ederim. Orijinal olup olmadığını kutunun altındaki etiketi kaziyip orda yazan kodu xiaomi/verify sitesine yazarsanız anlayabilirsiniz.
Değerlendirilen özelliklerSes KalitesiMikrofon KalitesiŞarjMalzeme Kalitesi
Kullanıcı bu ürünü Bizdenal satıcısından aldı.
İU
İU
04 Mayıs 2021, Salı |
İbrahim U***
Ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum
Eğer tereddütunuz varsa direkt alın.Oldukca kullanışlı basit ve tam fiyat performans ürünü.Bu ürünü alfiktan sonra kablolu kulaklığın ceza gibi olduğunu farkettim.Evinize teslim alınca mutlaka şarj etmeyi unutmayın (2 saat) Ürünü kendi şarj aletiniz ile şarj ediyorsunuz.Urunu kullanmak için once telden Bluetooth u açın,sonra kulaklığın 2 tuşuna da 2-3 sn kadar basılı tutun.Beyaz ışık yanicak üstünde o aygıt arıyor demektir.Sonra telefonunuzdan redmi airdotsa tıklayın bağlanicaktir Telinizin üstünde hemen bişey belirir zaten.Ses ve mic kalitesi gayet güzel ben sorun yaşamıyorum dışarda iken rüzgar eserken de dahil.Kulaginizdan bazen kayıyor ona dikkat edin.Sarji ortalama nerden baksan 4 saatten fazladır.Ses kalitesi çok güzel ama çok kullanırsanız kafa ağrıtıyor.urunu severk kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
ET
ET
27 Ekim 2021, Çarşamba |
E**** T****
Ürün çakma replika ürün kulak içinde numarası olması lazımdı arkadaki yazıların bu kadar net değil daha silik bir baskı ile olması lazımdı orjinal ürün karşılaştırmaları videoları internette var iyice araştırın basic 2 yazısını bildiğin siticer ile yapıştırmışlar sfit teknolojik ürünlerinden almayın yorumlara ve satıcıya dikket edin alırken çöpe paranızı vermeyin iade ettim
Değerlendirilen özelliklerSes KalitesiMikrofon KalitesiŞarjMalzeme Kalitesi
Kullanıcı bu ürünü SFİT TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ satıcısından aldı.