Xiaomi Redmi Note 7 128 GB (İthalatçı Garantili) Değerlendirmeleri
YA
YA
07 Şubat 2021, Pazar |
y**** a****
Fiyatına göre gayet iyi bir ürün.
Değerlendirilen özelliklerBatarya
Kullanıcı bu ürünü NİTECH satıcısından aldı.
YB
YB
24 Mayıs 2019, Cuma |
Yetiş B****
Telefonu bugün kargodan aldım. Hız, kullanım kolaylığı, şarj, görünüm on numara. Aldığımdan beri oynuyorum, şarj yarı olmadı. Eski telefonumun WiFi sorunu yaşadığı yerlerden full çekiyor. Bazı kullanım kolaylıkları muhteşem. Ekranı açma, cepte iken kapalı konuma alma, acil çağrı, temalar, fm radyo, TV ve diğer cihazları kumanda etme gibi bir sürü şey var. Ben neptün blue rengini aldım. Acayip asil duruyor. Eşim şimdiden göz koydu telefona. Sadece ismini satan markaları almaya hiç gerek yok. Bu arada MUIU uygulaması açar açmaz güncelleme aldı. Şarj cihazı Türkiye'ye uygun çıktı ama kulaklık çıkmadı. Bu biraz üzücü. Satıcıdan bir güzellik bekliyorum. Çünkü eski telefonumun kulaklığı da iyice yıprandı. Düşünmeden alın diyorum.
Kullanıcı bu ürünü Mi Home satıcısından aldı.
AT
AT
13 Haziran 2019, Perşembe |
Adem T****
Xiaomi mi8 128gb almayı planlarken F/P oranına göre arkadaşlarımın tavsiyesiyle Redmi Note 7 128 gb çift hat mavi renk karmasını aldım.
Telefonu 3 hafta oluyor kullanalı, çift hattı da kullanmaktayım. Telefonu işim gereği yoğun bir şekilde autocad gibi programları saha da açmada kullanıyorum(oyun hariç, telefonda oyun oynamayan biri olduğumdan oyun performansını kontrol edemedim) şimdilik bir problemle karşılaşmadım. Gayet güzel bir tasarım yapmışlar, Çinliler bu işi çözmüş görünüyor tabi sonunda şaşırtan bir problemle karşılaşmamayı umuyorum :)
Bu fiyat aralığı için tavsiye ederim. Bu fiyatlarda buna denk Samsung Galaxy A50 128gb telefonada bakabilirsiniz aralarında pek bir fark göremedim.
Ayrıca hızlı teslimat gerçekleşti, kargoyuda güzel paketlemişlerdi firmaya teşekkür ediyorum.
Not: Satın alırken özelliklere odaklanıp içindekilere çok dikkat etmemiştim ancak kutuda kılıf dahi varken Kulaklığın eksik olması bence tek ve büyük bir eksik nokta.
Kullanıcı bu ürünü Demir-Bilişim satıcısından aldı.
BA
BA
06 Temmuz 2019, Cumartesi |
Barış A****
pili 2 gün gider diyordum ama bir günü zor kapatıyor aşırı pupg oynadığım için olabilir
bu arada oyunda çok nadir kasıyor tabi 10 oyun da bir
genel olarak çok iyi
kamerası ve sesi beklentimin üstünde bir performans gösterdi.
bazen kulaklık girişini kapatmayın diye bi uyarı veriyor nedenini çözemedim daha.
ikinci alan olması benim için çok iyi ve bir uygulamayı kopyalayıp ayrı kullanmak çok daha iyi misal 2 ayrı WhatsApp hesabı oluşturabilirsiniz.
normal kullanışında kasma donma olmuyor.
çok hızlı şarj olması ayrı bi güzel.
bence bu fiyata böyle bi telefon gayet güzel bir fırsat.
rahat 2 sene kullanırsın +40 yaş 10 sene kullanabilir😂
Kullanıcı bu ürünü Genesis satıcısından aldı.
RenkSiyah
EE
EE
28 Kasım 2020, Cumartesi |
Ender E***
2. Xiaomi telefonum, ilki Mi A2 Lite olanı babama verdikten sonra kendime mecbur Redmi Note 7 aldım. Diğer Note 8 ve 9'dan tek farkı daha ucuz olması bence. Gayet başarılı, ekranı karanlık mod yapınca zaten pili 2 gün dayanıyor. Eski bir Iphone'cu olarak boşuna keriz gibi para vermişiz diyorum çevremdekilere. Ama ekran ara yüzüne alışamadığım için halen IOS Launcher kullanıyorum. Telefonu aynı Iphone gibi gösteriyor ve alışmak gerekmiyor.
RD
RD
12 Eylül 2019, Perşembe |
RECEP D****
Ürünü 4 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Şarj süresi gayet iyi. Donma vs yok.
Ayrıca belirtmek isterim ki cebimdeyken iki kez suya düştüm. Telefon kuruduktan sonra çalışmaya devam etti.
Telefonun şarj girişi, sim kart yuvası mikrafon ve kulaklık girişleri suya karşı exstra güçlendirilmiş.
Tam bir fiyat performans ürünü.
Kullanıcı bu ürünü Sen Cep satıcısından aldı.
HG
HG
04 Kasım 2020, Çarşamba |
hüseyin g****
Telefonu Salı günü saat 16.30 da sipariş verdim çarşamba günü 13.30 da Ankara'da elimdeydi, hayret bir hızla geldi ilgili firmaya ve kargo şirketine çok teşekkürler. Telefonu oğluma aldım lk kullanıma göre çok memnun.. İnşallah hep böyle olur.
RB
RB
25 Mayıs 2019, Cumartesi |
R**** B****
Ürün gayet güzel arkadaşlar redmi note 7 telefonu , mi 8 lite gibi amiral görünen bir çok telefondan daha kaliteli ve orta segmentin en ideal telefonlarından alın pişman olmayacaksınız.
Kullanıcı bu ürünü Sen Cep satıcısından aldı.
EA
EA
16 Haziran 2019, Pazar |
Evren A****
Kargo biraz yavaş ama paketleme güzel ayrıca Huawei mate 20 lite, Xiaomi mi 8 lite ve bunun arasında kaldiysaniz alin. Üzmez sevindirir. Buna ek olarak yüz tanıması hiç de yavaş değil güncelleme geldi. Hemen Alın Derim.👍
Kullanıcı bu ürünü Genesis satıcısından aldı.
RenkSiyah
İÖ
İÖ
01 Kasım 2020, Pazar |
İ**** Ö****
Gayet iyi fiyat özellik olarak on numara bir telefon tavsiye ederim.