Xiaomi Redmi S2 32 GB (İthalatçı Garantili) Değerlendirmeleri
HD
HD
28 Eylül 2018, Cuma |
hakan d****
Cihaz güzel tavsiye ederim hızlı cihaz f/p ürünü
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
RenkAltın
NK
NK
n**** k****
Ürün sitede anlatıldığı gibi geldi ben memnun kaldım, şarjı sosyal medyada vakit geçiriyorsaniz günü çıkarıyor oyun oynadığınızda daha çabuk bitebilir belki. Güzel paketlenmişti. Salı günü sipariş verdim, Perşembe elime ulaştı
UK
UK
Uğur K****
Fiyatını sonuna kadar hak eden bir ürün. Herkese tavsiye ederim. Satıcım hepsiburada idi bir gün içinde adresime ulaştı. Ürün global versiyon. Paketlemesi gayet iyidi. Kutu içeriği tamdı. Artıları: Kamerası, malzeme kalitesi, parmak izi okuyucusu, tasarımı, şarj olma süresi ve şarjın bitme süresi gayet iyi. Eksileri: Ekran biraz sönük renkler veriyor gibi ama fiyatını düşündüğümüz zaman gözardı edilebilir.
KB
SS
SS
18 Temmuz 2018, Çarşamba |
Salih S****
ürünü yaklaşık bir haftadır kullanıyorum iyiki almışım çok hızlı kamera oldukça iyi özellikleri çok iyi kullamımı çok kolay karmaşıklık yok şarz süreside iyi çift kamerası çok iyi çalışıyor fakat yedek parça servis nasıl olur bilemiyorum zaten 2 sene kullansam yeter bu paraya bu özellikler piyasaya göre çok iyi fiyat performans ürünü kesinlikle tek sorun kılıf ve kırılmaz cam aliekspresten sipariş verdim türkiyede henüz yok yeni model olduğu için
KG
KG
31 Temmuz 2018, Salı |
k**** g****
Piyasadaki en iyi telefon olmadığı malum; ama bence bu fiyata alınabilecek en iyi telefon. Ön kamerası oldukça iyi, arkada kamerası da ortalamanın üzerinde. Hızlı şarj oluyor ve gün içinde yoğun kullanımda 1 gün şarjı gidiyor. 1 kere çektiğimiz fotoğrafların bir kısmı kendi kendine kayboldu, o da nazarlık olsun, elektronik alet sonuçta...
RenkPembe
OU
OU
13 Eylül 2018, Perşembe |
orkun u***
teknolojı sektöründeyim. etrafımdaki hemen herkeze bu markanın telefonlarını aldırdım. adamlar işini biliyor. ürünleri kaliteli ve yıllar geçsede arkasında duruyor. telefona gelince eş değer özelliklerdeki diğer markalar arasında en az 500-tl daha ucuz. ortalama bir kullanıcıyı yıllarca uzmeyecek bir telefon. bir ip ucu vereyim. marka ve modeli ne olursa olsun telefonunuzun bataryasını %10 nun altına düşürmemeye çalışın. bu özellikle bataryası gömülü olan telefonların batarya ömrünü uzatır. güncel telefonların bataryaları ortalama 1000 şarj ömürlüdür.
RenkAltın
YY
YY
Yasemin Y****
Urun bugün elime geçti sukur. Şimdiye kadar telefon kullanmamışım dedim. tek sorun hepsi burada tedarikçi bulamadı 29.unda sipariş verdim 13 ünde elime ulaştı o yüzden telefondan puan kurmaya gerek yok. Adamlar sözde değil cidden akıllı telefon yapmış Tek teşekkür sana xioami . satıcı hepsi burada ve Aras kargo sınıfta kaldı.
RenkPembe
TH
TH
12 Aralık 2020, Cumartesi |
t**** h****
Telefonu 2 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum. Artık kasılmalar başladı. 32gb hafıza bana yetti anca dolmaya başladı belki de bu yüzdendir kasılmalar bilemiyorum. Gece çekimleri berbat kesinlikle ama, gündüz çekimleri çok tatmin edici. Pil performansına gelince, Instagram'da gecireceginiz 2 saat sonunda şarjı yüzde 25 falan kalıyor. Oyun performansı pubg için 1 -1,5 saat diyebilirim. Diğer daha düşük çözünürlüklü oyunlar için gün boyu oyun oynanabilir. Ben günde 3 defa şarj ediyorum. ısınma problemi kesinlikle yok ama güneşte bırakmayın uyarı veriyor ısınınca ekrar kararıyor falan , soğuduğunda düzeliyor kendi kendine.
SÇ
SÇ
09 Mayıs 2019, Perşembe |
süleyman ç****
oğluma aldım. Fiyatı uygun, özellikleri güzel çok kullanışlı.Yıllardır hepsiburada com dan alışveriş yapıyorum, güven, kalite ,hızlı kargo teşekkürler.