Huawei Nova 9 SE 128 GB (Huawei Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
İşlemci
4,5
(103)
s**** s*** - İstanbul
Kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak nova 9 se aldım. Ikimiz de HUAWEI markasini cok seviyoruz, Mate 10 Lite ciktigindan bu yana tum telefonlarini deneyimledigimizi soyleyebilirim. Ayrıca Watch GT 2 ve FreeBuds 3 serilerini de severek kulaniyoruz. nova 9 se’yi de kiz arkadasim cok begendi. Ilk olarak, tasarım mükemmel, ince gövdeli ve çok şık duruyor. Ikincisi, herkesin bildiği gibi kamerasi… bizi yine hayal kırıklığına uğratmadı. HUAWEI’in mukemmel otesi fotograf kalitesi ile beraber bol bol anilar biriktirmeye devam edecegiz. Son olarak, band 6 hediyesi, ucretsiz Blu Tv uyeligi ve ekran koruma garantisi benim muthis kapsamli surpriz hazirlamami sagladi. Tesekkurler HUAWEI!
HA
HA
H****** A**** (37) - İstanbul
Oncelikle Huawei uygulama ve diger tum problemlerini cozmus. Kullandigim butun banka ve devlet uygulamalarina AppGallery'den ulasabildim ve sorunsuz kullanabiliyorum.
Petal Maps ile harika bir harita deneyimi sunuluyor, mutlaka denemelisiniz.
Telefonu degerlendirecek olursam, dizayn, hafiflik, incelik inanilmaz iyi, premium hissinde bir cihaz. Kamera harika.
Google uygulamalarinin olmayisi problemi GSpace uygulamasi ile cozulebiliyor. Lansmana ozel sunulan AppGallery kuponu ile 1 yillik premium uyelik satin aldim ve tum uygulamalari sorunsuz kullanabiliyorum.
Hediye olarak Band6, 6 aylik BluTV uyeligi ve 12 aylik ekran koruma garantisi de cok iyi ayricaliklar, guzel dusunulmus.
Hepsiburada'ya paketleme ve hizli kargo icin ayrica tesekkurler.
13 Nisan, Çar |
s**** s*** - İstanbul
AG
AG
29 Haziran, Çar |
A*********** G***** (19) - Ankara
Almayi dusunenlere detayli yorumum
Ekran:90 hz destekli ips ekrani var renk sayisi ve yapay zekayla harika bir seviyeye cikiyor buyukluk olarakta asiri olmasada buyuk bir telefon.
Performans:İslemcisi gunluk islerde sosyal medyada oyunlarda (büyük oyunlarda dahil) gayet iyi ve stabil performans gösteriyor ancak islemciye cok cok onem verenlerdenseniz baska bir seylere bakin derim.
Batarya: Kesinlikle mükemmel bataryasi var genelde %90-%20 arasi kullandim pilin 2/3 sinden 6-7 saatlik ekran süresi aldim.Vede en onemlisi 20-30 dakika icinde sarj olabiliyor.
Kamera: Telefonu alma sebebim kamerasiydi ana ön ve genis aci kameralari gercekten mukemmel calisiyor.Tek sikintisi ois destegi olmamasi vede video ceken biriyseniz max 1080p 30 fps desteklemesi.
Appgalery:Bankacilik odeme market gibi guvenlik isteyen uygulamalarin hepsi var digerlerini ise gspaceden veya apk olarak indirebilyosunuz ancak kesinlikle appgalery'nin daha fazla uygulama almasi gerekiyor.Bu arada telefonu aldiginiz zaman blu tv, ekran garantisi ve appgalery kuponu veriliyor.
Genel olarak kullanim amacima(günlük isler + kamera+batarya) uyan bir telefon ve beklentimi fazlasiyla karsiladi.
ÖB
ÖB
27 Nisan, Çar |
özgür b********** (47) - İstanbul
Güzel telefon orta segment iş görür Abartilan kadar olmasada fena deyil ufak bir sorun yasadik hepsiburada alakadar oldu sorun çözüldü teşekkürler bu yuzden Hepsiburadayı tercih ediyorum ilgilelen herkese teşekkürler.
TC
TC
18 Mayıs, Çar |
t***** c**** (31) - İstanbul
Ürün elime geçeli bir kaç saat oldu. Öncelikle kargo çok hızlı geldi bunu belirtmeliyim. Ürün gelene kadar ve elime aldığım andan itibaren bir takım ensişelerim vardı. Bunların başında google servisleri geliyordu. Yorumlarda bunları kullanan arkadaşlar kullanılamayan uygulamardan bahsetmemiş lakin bununda çözümü mevcut. İlk incelemelerime göre kamerası çok iyi değişik özellikler var. Huawei bataryası hakkında yorum yapmama gerek yok. İşlemci hızını beğendim. Ekran görüntüsünü beğendim. Ses kalitesini beğendim. Ancak parmak izi sensörünü beğenmedim. Mate 20 kullanırken parmak izi sensörü arka taraftaydı ve ben 2 elimle parmak izi sensörü ile telefonu rahatça açabiliyordum bunda parmak izi sensörünün sağda olması sol el için biraz sorun doğurmuş gibi gözüküyor ki Kameranın büyük olması buna sebep vermiş olmalı. Tabi ülkemiz şartları her şey çok pahalı fiyat performans olarak iyi diyebilirim. Hediye olarak kılıf ve ekran koruyucu geldi ve bu iyi oldu telefoncuyla veya ayrı bir siparişle ilk etapta uğraşmadım. Daha önce Band 6 hediyesi varmış ama bana nasip olmadı bunun için üzgünüm ama o zaman fiyatı daha yüksekmiş. Alışverişten önce 2 telefon arasında kalmıştım şu an için pişman olmayacağım gibi görünüyor. Değerlendirme yapmak için bu kısa bir süre ama ilerleyen sürede olumlu veya olumsuz bir şey olursa yazarım.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Arlı Teknoloji satıcısından aldı.
AD
AD
01 Nisan, Cum |
a*** d****** (42) - İstanbul
Süper 10 numara telefon şuan yorumyapıyorum cok hızlı şiddetle tavsiye ediyorum 8 cekirdek 128gb havıza kamer 10 numara estetik zarif hafif gel vatandaş koş vatandaş kacırma yanında akıllı bileklik geliyor 10 numara
AE
AE
a**** e*** - İstanbul
Arkadaşımda görüp beğendim ben de aldım. Telefonun fiyatı özelliklerine göre çok iyi. Kullanımı çok rahat ve her şeye sorunsuzca erişebiliyorsunuz. Band 6 hediyeli olması da büyük artı.
EE
EE
14 Nisan, Per |
E*** E***** - İstanbul
Eski HUAWEI aşığı olarak P smart ürününden beri vazgeçemiyorum bu markadan. MatePad 11, FreeBuds 3, ve Watch Fit ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. Bunların yanına bir de son model nova serisinden bir telefon ekleyeyim dedim. Mavisini bir arkadaşımdan gördüm, tasarımından ekran boyutuna her şeyiyle beni benden aldı. Beyaz aşığı olduğum için de ben beyazı tercih ettim. Yanında gelen Band 6 da müthiş oldu. Anneme hediye edip onu sevindirdim :)
Hiç Google servisleri yok bilmem ne demeyin. Her şey sorunsuzca çözülüyor ve diğer telefonlardan bir farkı kalmıyor; üstüne üstlük, kamera ve işlemci özellikleriyle öne geçiyor.
Alın, aldırın! Pişman olmayacaksınız :))
ST
ST
S**** T****** - İstanbul
Ürün beklentimi tam manasıyla karşıladı, kameranın kalitesi ve işlemci hızı aşırı iyi. Kavranış el anatomisine uygun düzeyde, incelik ve hafifliğinin de bunda etkisi var bence.