iPhone 11 64 GB Değerlendirmeleri
KK
KK
23 Ekim 2019, Çarşamba |
K**** K***
Sanırım dünyadaki en iyi akıllı telefon iPhone 11 oldu. Kamerası profesyonel kamerayı aratmıyor. Şarjı çok iyi gidiyor. Normal kullanımda 2 gün rahat rahat kullanabiliyorsunuz. 3. Gün öğlen saatlerinde şarj cihazını arıyorsunuz. Bu zamana kadar çıkan tüm iPhone modellerini kullandım ama 11 hepsinin ötesinde olmuş. Menü geçişleri ve internet akışı olağanüstü hızlı. İki sim kart takılması, iki hat ile arama yapabilme seçeneği eklenmesi büyük sürpriz oldu. Cam ve aliminyum malzeme ile plastik bir telefonu tutmak arasındaki farkı dibine kadar hissediyorsunuz. Çıkış fiyatı Türkiye şartlarımızda tabi ki herkesin alabilmesini engelliyor ama ödenen paranın hakkını da sonuna kadar veriyor ki belirli bir süre kullanıp satsanız bile, temiz kullandıysanız maddi olarak sizi yine üzmüyor. Bu telefonlar altın gibi. İmkanı olan hiç düşünmeden alsın. Almış olanlar güle güle kullansın. Almak isteyip de alamayanlara da nasip olmasını dilerim
RenkSarı
ÜÇ
ÜÇ
04 Şubat 2020, Salı |
Ümit Ç****
Arkadaslar cihazı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum kargo elime 1 gün sonra ulaştı hepsijet tarafından cihaza iphone 6 dan geçiş yaptım ve kırmızı rengini aldım bir erkek olarak cesur bi renk gibi duruyor olabilir ama hep olumlu tepkiler aldım ve gerçekten çok şık duruyor . Ekran olarak handikaptı benim için tedirgin oluyordum ya iyi değilse diye gerçekten çok iyi hatta xs max kullanan arkadaşımla yaptığımız karşılaştırmalarda düz iphone 11 her kulvarda daha önde ekran farkını hissetmiyorsunuz bile ki ön kamerası ondanda iyi 12 mp, yeterince büyük zaten xs max ebatları kaba duruyor bu ideal ayrıca şarj konusunda test ettim dolu dolu 2 günü çıkartabilir çok yoğun oyun oynasanız bile 1 günü şarj etmeden çıkartabilirsiniz sadece arama ve mesajla 2,5- 3 günü zorlayabilir harbiden bu sefer yapmışlar evet fiyatı mâlesef yüksek ama muadillerine göre misliyle hak ediyor kalite ülkemizde ucuz olmuyor. Cihazı farklı çin cihazlarıyla kıyaslayanların daha önce bu markayı kullanmadığı çok bariz stabil 5 sene tak demeden çatır çatır kullanabileceğiniz sürekli güncelleme ile yenilenen bir cihaz istiyorsanız tercih edebilirsiniz .. Not:İphone6 2015 te almıştım ,İphone11 2020 de, 2025 te görüşmek üzere 😁
RenkRED Special Edition
IT
IT
17 Ocak 2021, Pazar |
ilker t****
Seneler sonra face id li telefon aldım onda da maske takma zorunluluğu geldi 😂😂 ama karanlıkta bile kusursuz çalışıyor. Çok memnunum 👍
RenkSiyah
GY
GY
17 Mayıs 2021, Pazartesi |
G**** Y****
Ürün çok hızlı elime ulaştı. Hiç bir sorunu yok, telefon harika, tavsiye ederim. Hepsi buradaya teşekkürler. Güvenle alabilirsiniz
RenkMor
SE
SE
30 Mayıs 2021, Pazar |
S**** E****
Gelecek Bizde satıcısından aldım. Aynı gün kargoya verildi.Yurtiçi kargo ile birlikte sorunsuz bir şekilde 2 günde elime ulaştı. Paketleme gayet özenle yapılmıştı. Çizik, kırık vs. yoktu. Fatura, e-mail yoluyla tarafıma uIaştırıldı fakat paket içinde de e-faturanın bir çıktısı mevcuttu. Ürün orijinal. IMEI ve Seri No. sorgulattım. Telefonun IMEI 'si kayıtlı ve 2 yıl garantisi siz telefonu açtıktan sonra başlıyor. Genel anlamda hem satıcıdan hem de üründen çok memnunum. Güvenle alabilirsiniz.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü GELECEK BİZDE satıcısından aldı.
FD
FD
11 Ekim 2022, Salı |
F**** D****
Ürün tam olarak istediğim bir
Şekilde geldi satıcının ve kullandığım uygulamanın Hepsiburada olması daha da cazip hale geldi hiç bir sıkıntım yok tek kelime ile muhteşemem .
RenkYeşil
KT
KT
14 Ağustos 2022, Pazar |
k**** t****
Çok şık telefon iyi fotoğraf çekiyor 12 yada 13 serisi çıkmasa 10 yıl liste başı olurdu ama fiyat/performans telefonu değil artık
HK
HK
11 Ekim 2022, Salı |
H**** K****
Ürünün karşılanması hariç herşeyi iyi , kargo biraz daha iyi paketlenebilirmiş.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü Harcabitmez satıcısından aldı.
DM
DM
17 Ağustos 2021, Salı |
d**** m****
Hepsiburada ailesine hızlı ve güvenilir hizmetinden dolayı bir kez daha çok teşekkür ederim 😊. Güvenerek alışveriş yaptığım tek site diyebilirim. Telefonu pazar günü sipariş verdim salı sabahı elime ulaştı. Daha kusursuz hizmet için kargolamayla ilgili gördüğüm bir eksikliği paylaşmak istiyorum. Dış kutu içindeki naylonun telefon kutusunu sararak bantlanması daha uygun olurdu çünkü naylon bantlanmadığı için telefon kutusunun 3 yüzeyi koruma altındaydı, diğer yüzeyi dıştaki kutu kapağına temas ediyordu. 4.resimde durumu paylaştım. Onun dışında her şey çok güzel. Tekrardan teşekkür ederim 😊
RenkMor
MS
MS
05 Eylül 2021, Pazar |
m**** s****
Ürünle ilgili bi sorun yok bildiğimiz iphone 🙂. İphone 7 den geçiş yaptım. Şarjı 1 günün üzerinde gidiyor. Kamera çözünürlüğü ve ekran kalitesi mükemmel. Geçişler çok iyi . Kutudan sadece “type c to lightning” kablo çıkıyor. 25 w şarj cihazı ile yaklaşık olarak yarım saatte %52 şarj aldı. Yani ürün gayet mükemmel. Gelelim satıcımız hepsiburadaya.
efsane teslimat adı altında aynı gün kargo taahhüt eden hepsiburada ürünü hepsijete teslim etmemesine rağmen kargolanmış gibi işlem yaptılar. Buda diğer satıcılar arasında haksız rekabete yol açıyor bence.Oysa ürün 1 iş günü sonra kargoya teslim edildi. Şehir dışına çıkacaktım ufak bir kriz çıkabilirdi ancak 1 gün gecikme ile de olsa ğrünü teslim aldım.
RenkYeşil