Mecool KM24K Android Tv Box Değerlendirmeleri
BK
BK
27 Nisan 2022, Çarşamba |
B**** K***
Mecool km2 gerçekten kaliteli.Kumandası harika ,ethernet kablo girişi olması başlıca tercih sebebidir.Sertifikalı olması kumandadan tamamen kapatıp açılabilmesi sürekli kullanımda donmaması ısınmaması harika.
Tek eksisi hafızanın 8gb olması onun dışında gayet kullanışlı bir ürün.
ME
ME
24 Mart, Cum |
M**** E****
Çok kaliteli ve hızlı menü geçişleri falan xiaomiden sonra ilaç gibi geldi kablolu bağlantıyla bağlandım veri kaybı yok wifiyi denemedim henüz
ES
ES
31 Ağustos 2022, Çarşamba |
E**** S****
Tam bir f/p cihazi gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Kasma donma takilma yok. Netflix amazon prime YouTube lisansli. Oyun oynaniyor. Tv uygulamasi ile televizyonda izleyebiliyorsunuz. Wifi yeterli ama isteyen kablo ilede baglanabilir. Kumandasi çok güzel. Mi den cok daha kaliteli
YB
YB
16 Kasım 2022, Çarşamba |
Y**** B****
Bir hafta oldu kullanalı. Arayüzü ve yeni aldığım vestel tv ile entegrasyonu çok iyi. Kumandası iyi ama vestel tv nin kumandası ile hem tv hemde mecool arayüzüne geçiş yapıp Android tv box'ı da kullanabiliyorum. Gerçekten çok memnun kaldım.
İA
İA
04 Ocak, Çar |
İ**** A****
Cihaz sorunsuz elime ulaştı. Aynı gün kargoya verildi ertesi gün elimdeydi. Sorunsuz çalışıyor teşekkürler. Tavsiye ederim.
Kullanıcı bu ürünü Techstorm satıcısından aldı.
AÖ
AÖ
25 Şubat 2022, Cuma |
A**** ö****
Cihaza bayıldım evimde mi box ayrıca iş yerimde 5 adet mi box s kullanıyorum ihtiyaç doğrultusunda mi box yerine bir tane de bundan deneyim dedim ve çok memnun kladım az önce geldi kurulumu çok basit ve kumanda yağ gibi akıyor harika bir kumanda yapmışlar, cihaz hızlı geçiş sağlıyor ,ethernet girişi de olması gayet tatmin edici satıcıya da çok teşekkürler iki adet kumanda pili amblajında geldi .
AT
AT
20 Kasım 2021, Cumartesi |
A**** T****
Perşembe akşamı sipariş verdim, cuma öğlen geldi. Ürün çok kaliteli, hiç donma olmadı. Hemen netflix üyeliği başlatıp test ettim. Benim için önemli olan HD kalitesinde ve dolby digital ses ile film seyretmekti. Mecool KM2 cihazın spdif çıkışını onkyo receiver'a bağladım ve dolby digital ses aldım. Hiç uğraştırmadı beni. Sinema atmosferini evimde sağlamış oldum. Teşekkürler..
AÜ
AÜ
08 Kasım 2021, Pazartesi |
a**** ü****
Yukarıda bir yorumda ücretsiz uygulamaları ve apkları yüklemiyor denilmiş. başka satıcılara yönlendirmek için maksatlı olduğunu düşünüyorum. önceki mi box cihazım, xiaominin yayınladığı hatalı güncelleme ile brick olunca bu cihazı tercih ettim. bunu alınca anladım ki mi box bunun yanında kağnı gibiymiş. ethernet girişi olması çok fark yaratıyor. kesinlikle tavsiye ederim.
MM
MM
24 Aralık 2022, Cumartesi |
M**** M****
Bu ürün 2017 model full HD 55 inch bir Samsung TV'yi şaha kaldırdı. Ara yüzü ve hızı çok iyi.
TE
TE
05 Ağustos 2022, Cuma |
T**** E***
Lisanslı on numara bir cihaz.Tüm platformları çözünürlük kısıtlaması olmaksızın oynatıyor.Takılma donma ısınma yok.Kumandası yağ gibi her yönden alıyor.Android tv boxların içinde lider. Ya bunu alın ya da Botech wzone .