Profilo PSU5B111 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Değerlendirmeleri
AA
AA
11 Nisan 2021, Pazar |
A**** A***
Ürün gayet güzel çekiyor fakat bir cızırtı sesi var ve o beni rahatsiz ediyor fiyatına göre mükemmel bir ürün sesle ilgilide satıcıya soru sordum cevap bekliyorum alinabilir bir ürün
Kullanıcı bu ürünü ÖZÜSAĞLAM DTM satıcısından aldı.
GK
GK
28 Nisan 2020, Salı |
Gonca K****
Evimde her elektronik eşya profilo. Harika bir süpürge almışım. Resmen halıya yapışıyor. En düşük ayarda bile çekim gücü müthiş. Daha başka süpürgede baktım ama bunda karar verdim. Toz torbalı olması en iyisi. Diğer süpürgem bozuk değil, ama hergün çöpe boşalt, temizle can sıkıcı. Bu dolunca poşeti çöpe at bitti gitti. Günde 2 kez ev süpüren biri olarak en iyi süpürge bu oldu benim için. Teşekkürler profilo, teşekkürler hepsi burada. 🤗
Kullanıcı bu ürünü karakuslar isk satıcısından aldı.
EA
EA
19 Ocak, Per |
E**** A**
Kusursuz geldi hersey çok guzel denedim çekim harika tavsiye ederim
Kullanıcı bu ürünü HESAPLImarket satıcısından aldı.
SÖ
SÖ
19 Haziran 2020, Cuma |
seher ö****
Çekim gücü harika.lakin yere yapıştığı için hareket ettirmekte inanılmaz zorlanıyorsunuz.gucunu minimuma cevirseniz dahi hareket etirmekte zorlanıyor sunuz.bir mühendislik hatası var bence.diger makinalarda hava almasını sağlayan delikler var.bunda o yok.ben eski makinanın borularını taktım bu şekilde kullanıyorum.kendi boruları ile kullanmadık.
Kullanıcı bu ürünü Dalkılıc satıcısından aldı.
BA
BA
04 Ocak, Çar |
B**** A****
Yeni teslim aldım kargo hızlı ve ozenliydi.cilekimi kullanımı gayet güzel kaliteside gayet iyi şimdilik çok memnun oldum inşallah sorun çıkarmadan kullanırım bu şekilde
İC
İC
17 Nisan, Pts |
İ**** C****
Paketleme cok korunakli degil kargo firmasinin vicdanina kalmiş ama süpürge canavar parkeye haliya en düşük ayarda bile yapişiyor fiyat ucuz kalite super alan memnun kalir
SB
SB
27 Ağustos 2020, Perşembe |
Suna B****
Çok beğendim gerçekten çok güzel çekiyor sadece keşke yukarida tutma yerinde hava alması için acik yeri olsaymis o zman halıdan ayirabilirdim☺️
Kullanıcı bu ürünü BİRTEK AVM satıcısından aldı.
ÇÇ
ÇÇ
11 Mayıs, Per |
Ç**** Ç****
Ürün güzel elime sağlam ulaştı çekiş gücü de gayet tatmin edici tek sorun çalışırken içinden ıslık sesi gibi bir ses geliyor onun dışında fiyat performans olarak güzel
FC
FC
12 Mayıs, Cum |
f**** c**
Ürün önceki elektrikli Süpürgemden daha iyi.digeride Profilo idi.memnun olduğum için yine aynı markayı seçtim teşekkürler
Kullanıcı bu ürünü İNAN TİCARET satıcısından aldı.
IŞ
IŞ
15 Eylül 2021, Çarşamba |
i**** ş****
Ürün gerçekten çok güzel. Çeyiz alışverişi için aldık. Kısa süreli bir deneme şansımız oldu. Gerçekten düşük güçte oldukça yeterli maximum da kullanmak zor olur çünkü düşük güçte bile halıya parkeye yapışabiliyor. İçinden 3 başlık ve toz torbası takılı şekilde çıkıyor başlıklar da yeterli. Küçük ve kompakt saklaması kolay. Alışveriş için satıcıya ve Hepsiburadaya teşekkürler.
Kullanıcı bu ürünü BİRTEK AVM satıcısından aldı.