ARA
Giriş Yap
0Sepetim
Rexva
Rexva Karbon Isıtıcı Film 25 x 80 Cm

Rexva Karbon Isıtıcı Film 25 x 80 Cm

Rexva
%
  • iline bugün teslimat seçeneği
  • (Kargo Bedava)
  • (Kargo Bedava)
  • iline bugün teslimat seçeneği
  • Karşılaştır
Beş Yıldız 16 Nisan 2020, Perşembe
Isıtıcı film mükemmel
memduh b****** (36) MERKEZ - Düzce Tüm Yorumlar (5)
DSACategoryId/2147483638/161876/8001872/80081040

Rexva Karbon Isıtıcı Film 25 x 80 Cm

kuluçka ısıtmaya civciv büyütmeye birebirdir. 

25cmx80cm dir

fişsizdir ,10 cm 220 volt kablo çıkışları hazırdır

size kalan kabloları uzatmaktır

dilerseniz erkek fiş bağlayıp kullanın

 dilerseniz direk 220 voly şartele bağlayın
 
60watt'tır
 
220 v ile calişir
 
sayın müşterilerimiz ürünü lütfen termostatla kullanınız!!!
 
tek termostat, karbon film ısıtıcıya bağlanmış kullanıma hazır termostat satışlarımız mevcuttur lütfen mağazamızı ziyaret ediniz. 
 

 
sayın müşterilerimiz,
  hepsiburada ile size bir tık kadar yakınız. ürünümüz kapınıza kadar teslim. mağaza olarak her zaman  müşterilerimizin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
 
ürün rexva markadır, seçeneklerde olmadığından eklenemedi.
 
 Qualitystores bünyemizde her müşterimiz ayrıcalıklıdır

Neden qualitystores?

Mağazamız siz değerli müşterilerimiz için hem güvenilir hemde kaliteli ürün ve hizmet sunmaktadır.

Qualitystores olarak REXVA XİCA Karbon Film Tecrübemizi bu sektördeki 6.Yılımıza borçluyuz.

Satış sonrası desteğimiz ile siz değerli müşterilerimizin yaşayacağı sorunları gidermekteyiz.

Kaliteli bir mağza,konusunda uzman bir ekip ile ortaya çıkar.

Kurumsal web desteğimiz ile sizi yanıltmayacak ilanlarımız kontrol aşaması ardından yayınlanır.

Konusunda uzman teknik ekibimiz ile her ürün kurulum aşamasının ardından teste tabi tutulur.

Kargo aşaması haricinde ürünlerimiz tarafınıza sapasağlam ve kontrol edilmiş vaziyette gönderilmektedir.

Kargo kapınıza geldiğinde ürünün hasarlı olduğuna kanat ederseniz HASAR TESPİT TUTANAĞINI MUTLAKA DOLDURUP GERİ TESLİM EDİNİZ.

 

MAĞZAMIZA SIKÇA SORULAN SORULAR ŞUNLARDIR

Soru 1: Analog termostatlı ürünler bağlantılımı gönderilmekte?

Cevap: Halı altı ısıtıcılarımız haricindeki tüm analog termostatlı ürünlerimiz kargo esnasında bağlantılarının zarar görmemesi ve kablo kopması yaşanmaması için ayrı vaziyette gönderilmektedir.kurulumu çok basite ve iki dakika sürmektedir.

 

Soru 2: Isıtıcı film kaç watt gücündedir?

Cevap: En öçüsü 50cm olan ısıtıcı  filmimizin her bir metresi 110 watt  gücündedir.boy olarak her 25cm?i ise 27.5 watt gücündedir.Eni 80 cm olan ısıtıcı filmimizin ise her bir metresi 240 watt gücündedir.boy olarak her 25cm?i ise 60 watt gücündedir.Eni 100cm olan ısıtıcı filmimizin her bir metresi 220 watt gücündedir.boy olarak her 25cm?i ise 55 watt gücündedir.

 

Soru 3: Neden ısıtıcı filmin ısısını tam hissedemiyorum?

Cevap: Isıtıcı Filmimizi kullanacağınız alanda yalıtım yapmanızı tavsiye ederiz.Zeminden gelecek olan soğuk havayı kesmek için bir keçe,halıflex,sunta vb metaryaller kullanmanızda fayda vardır.Soğuk hava bu şekilde engellendiğinde filmin ısıtma gücü yaklaşık %70 oranda artacaktır.

 

Soru 4: Isıtıcı film yanrmı,zarar görürmü?

Cevap: Isıtıcı filme direkt elektirik verildiğinde max. 2 saatte bir yarım saat dinlendirmeniz gerekir.Termostatsız olarak satın aldığınız ürünlerde yaşanacak sorunlardan mağzamız sorumlu değildir.Isıtıcı Filmi kesinlikle termostat ile kullanmanızı tesviye ederiz.Fazla ısınmayı engeller ve ürünün zarar görmemesini sağlarsınız.Uzun süre termostatsız sadece fişli olarak kullandığınızda ürün zarar görecektir.

 

Soru 5 : Köpek kulübeleri için uygun mudur?

Cevap : Kulübe içerisinde zemine keçe,halıflex,sunta vb bir metaryal seriniz.Üzerine ısıtıcı filmi yerleştiriniz.Bağlantılarını muhafaza ediniz.Sonrasında kullanılacak alanda evcil hayvanınızın filme zarar vermemesi için kontraplak tarzı bir ürünle muhafaza ediniz.Ve köpeğiniz vb evcil hayvanlarınız sıcak bir yuvaya kavuşmuş olur.

 

Soru 6: Civciv yetiştirmek ve kümse ısıtmak için uygun mudur?

Cevap: Civciv yetiştiriciliği ve kümes ısıtması için bire birdir.Kullanacağınız alanın zemin ölçüsüne en yakın ve uygun olan ölçüleri tercih ediniz.

 

Soru 7: Ev için zemin ısıtmasına uygun mudur?

Cevap: Alttan ısıtma sistemi ev için rahatlıkla kullanılabilmektedir.Halı altı ısıtıcı ilan başlıklı ısıtıcı film ölçüleri sizin için uygun değil ise mağzamıza gerekli ölçüleri bildiriniz.kaliteyi uygun fiyata temin edersiniz.

 

Soru 8: Ürünü iade etmek istiyorum

Cevap: İade işlemini başlatmadan önce mağzamız ile iletişime geçiniz.İade sebebinizde teknik bir sorun var ise konusunda uzman kişiler ile kolaylıkla sorunları giderebilirsiniz.

 

LÜTFEN DİKKAT!!!

Isıtıcı filmi kullanacağınız alana yerleştirdikten sonra filmin katlanarak kırılmasına dikkat ediniz ve kesinlikle sert katlamayınız.Sert ve delici cisimlerin zarar vermemesine dikkat ediniz.Muhafaza yapacağınız metaryalin ısıyı iletken bir metaryal olmasına dikkat ediniz.Bağlantı bölgelerini muhafaza ediniz.

 

Qualitystores size kaliteyi en uygun fiyata sunuyor,Sizede keyifli alışverişler kalıyor?

Qualitystores ( DAHA SICAK YUVALAR İÇİN)?
Garanti Süresi (Ay) 1
Yurt Dışı Satış Yok
Stok Kodu HBV00000EPSME
Rexva Karbon Isıtıcı Film 25 x 80 Cm YorumlarıTüm yorumları gör (5)
Rexva Karbon Isıtıcı Film 25 x 80 Cm
Çok İyi
(3)
Çok İyi (3)
%60
İyi
(0)
İyi (0)
%0
Ne İyi / Ne Kötü
(0)
Ne İyi / Ne Kötü (0)
%0
Kötü
(1)
Kötü (1)
%20
Çok Kötü
(1)
Çok Kötü (1)
%20
Ortalama Puan
3,6
Bu ürün ile ilgili 5 yorum var.
Sırala
MB
MB
Beş YıldızIsıtıcı film mükemmel
Satıcı qualitystores
(35) MERKEZ - Düzce
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.
Bu yorumu faydalı buluyor musunuz?

Teşekkür Ederiz.
AK
AK
güzel ben beğendimÜrün güzel paketleme güzel yapılmış memnun kalırsınız
Satıcı qualitystores
SULTANBEYLİ - İstanbul
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.
Bu yorumu faydalı buluyor musunuz?

Teşekkür Ederiz.
MK
MK
Beş Yıldızsöylenildiği gibi ürün sağlam paketleme iyi...
Satıcı qualitystores
ODUNPAZARI - Eskişehir
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.
Bu yorumu faydalı buluyor musunuz?

Teşekkür Ederiz.
İki YıldızIstediğim sicakligi elde edemedim. Yani jaime yaramadi
Satıcı qualitystores
(49) DARICA - Kocaeli
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.
Bu yorumu faydalı buluyor musunuz?

Teşekkür Ederiz.
Bir YıldızZayif isitma
Satıcı qualitystores
(49) DARICA - Kocaeli
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.
Bu yorumu faydalı buluyor musunuz?

Teşekkür Ederiz.
Fiyat Satıcı Kargoya Veriliş Tarihi
%
Sepette indirimli fiyat
Aşağıdaki kampanyalar, satıcısı olan ürünlerde geçerlidir.
Başa dön