Samsung Galaxy Watch Active2 40mm Alüminyum Mat Siyah Under Armour-SM-R830NZKUTRC Değerlendirmeleri
SÖ
SÖ
01 Aralık 2020, Salı |
Sevcan Ö***
şarjı 1 gün (bazen az daha fazla) yetiyor (tüm özelliklerini kullanıyorum sürekli gps, oto wifi, sürekli nabız ve stres ölçme, tüm program bildirimleri, ekran sürekli açık vs ne varsa açık) tek eksi yanı bu her gün şarj etmek gerek. onun dışında mükemmel bir saat. piyasanın en iyisi, en donanımlısı. s.o.s. sinyali göndermesi, (ani düşmelerde otomatik veya kullanıcı tarafından tehlike anında manuel olarak) alırken çok araştırdım. kadın olduğum ve bileklerim ince olduğu için daha büyük saatler çok kaba duruyor (gear s3 vb denedim 46mm onlar) maalesef kadınlar için erkeklerde olduğu kadar seçenek yok ve en donanımlısı buydu. diğer markalara göre artısı samsung storeda ne varsa istediğiniz gibi yükleyebiliyorsunuz. camera programı, youtube (internet öğesi içinde) neredeyse sınırsız arayüz vs. oto antrenman algılaması güzel, samsung health çok kullanışlı sanırım 3 ay oldu alalı ve o zamanki antrenmanları bile detaylarıyla görebiliyorum. iyi ki almışım dediğim bir saat. her özelliği çok iyi ve doğru çalışıyor. silikon koruma almıştım ama gerek yok kasası sağlam ki ben sakar bir insanım. sadece film kaplama ile kullanıyorum. tansiyon update de gelirse daha da mükemmel olacak.
OB
OB
14 Ağustos 2020, Cuma |
O*** B****
Geçtiğimiz haftaya kadar Samsung'un amiral gemisi akıllı saati Active2'nin bu fiyata satılması beni cidden şaşırttı. 0.75GBGB RAM ve Exynos 9110 SoC'si ile hiçbir aksama olmadan çalışan saat, Tizen 4.0.0.7 sürümü ile beraber kalp ritmi, stress, ve tansiyon ölçme seçenekleri sunuyor. 4.0.0.8 sürümü ile birlikte de EKG çekim olanakları sağlayacak. Pili yaklaşık 2 gün gidiyor ve çevrimdışı Spotify ve GLONASS GPS'i ile telefonsuz koşulara çıkmak için oldukça ideal. Qi kablosuz şarj standlarını da 5W'a kadar desteklemekte. Galaxy uygulama mağazasında bol bol uygulama ve saat yüzeyi bulunabiliyor. Aynı zamanda saatin 360x360 çözünürlüklü daire ekranı akıllı saatlerde bulabileceğiniz en iyi ekranlardan biri, ve çevresindeki dokunmatik çerçeve ile haptic geri bildirim vererek Galaxy Watch ve Gear ailesindeki bilindik kontrol seçeneklerini de sunabiliyor. WearOS saatleri hem donanım hem de yazılım olarak geri bırakmakla kalmayıp, WatchOS cihazlarının yaptığı neredeyse her şeyi, ve fazlasını, neredeyse üçte biri fiyatında yapıyor. Uzun bir süre Mi Band gibi cihazlar kullandıktan sonra ilk gerçek akıllı saat olarak Android telefon kullanan herkese öneririm.
EE
EE
03 Aralık 2020, Perşembe |
E**** E****
- bir çok saat ekranı seçeneği mevcut olması çok güzel. Özellikle outlook ajandanızla da senkron olunca toplantı hatırlatmalar vb. harika çalışıyor. telefonla uzun süreli konuşmalar yapmadığım için gelen çağrıları üzerinden cevaplayabilmek ve konuşabilmekte hiçbir sorun yaşamadım. Hoparlörü dış ortamlarda gayet yeterli, araç sürerken bile rahatlıkla konuşabiliyorsunuz. koşu ve yürüyüşlerde farklı bir bluetooth kullaklıkla şarkı dinleyebilirken, saat üzerinden de durdurabiliyor, şarkı atlatabiliyor ve diğer antrenmala ilgili saatin yaptığı uyarıları da alabiliyorum. 40mm saat de bu arada çok küçük değil. Orta ve ince bilekli erkekler rahatlıkla kullabilir. diğer ortalama erkek kol saatlerinden küçük değil.Gece yatarken çıkartıyorum, ve pili 1,5-2 gün çok rahat gidiyor. Zaten %15 şarj altına inince tasarruf moduna alarak bir 5-6 saat daha idare edebiliyorsunuz. 6 aylık kullanımım sonrası şiddetle tavsiye ediyorum.
SE
SE
03 Eylül 2020, Perşembe |
s**** e***
Ürün paketleme gayet güzeldi zamanında ve eksiksiz geldi teşekkür ederim
SK
SK
14 Eylül 2020, Pazartesi |
s**** K****
Şarj dışında her şey çok iyi özellikle spor yapanlar tavsiye ediyorum
EA
EA
15 Eylül 2020, Salı |
E*** A***
Saati neredeyse 1 aydır kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Değişen saat şekilleri ve seçeneklerin fazlalığı, saatte bir ayağa kalkmaya, kolları esnetmeye ve harekete teşvik etmesi, telefonda konuşurken ses kalitesinin çok iyi olması beni saatle ilgili motive eden şeyler. Sadece saat üzerinden mesaj yazmak ve WhatsApp gönderilerine cevap vermek çok kolay olmuyor, ancak o da çok sıkıntı olmuyor. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.
DC
DC
14 Temmuz 2020, Salı |
D**** C****
Paketleme ve sürat cok iyi. Ürun de gayet basarili, yok yok diyebilirim. Kayisi beyaz gibi gorunuyor grimsi hafif, tek surpriz o oldu.
MU
MU
21 Mayıs 2021, Cuma |
m**** u***
Sarji yaklasik 1 gun gidiyor saglik tema telefon cevaplama mesaj cevaplama gibi ozellikleri ve spor durusu ile guzel bir saat
SA
SA
11 Aralık 2020, Cuma |
S*** A***
Saati nerdeyse 3 aydır kullanıyorum aşırı memnunum,fiyat performansı çok iyi iphonedan samsunga dönen bir kullanıcı olarak çok beğendim bilekleriniz benim gibi inceyse çok kaba durmayışı güzel sadece en ufak sert bir cisimle temasta çiziliyor dikkatli kullanmak lazım
MA
MA
13 Kasım 2020, Cuma |
M**** A***
Android kullanıcılar için piyasada ki en minimal tasarıma sahip ve performansı açısından on numara cihaz. içinde marketi olması açısından telefon harici de kullanımı keyifli (blutot kulaklıktan tidal gibi müzik platformlarında çevrimdışı müzik dinlemek)