Roborock S8 + Siyah Robot Süpürge Değerlendirmeleri
SY
SY
14 Kasım 2023, Salı |
S**** Y****
Uzun süre kullanmadan yorum yapmak istemedim ama efsane bir ürün gerçekten. Bundan önce xiaomi vacuum mop pro2+ global versiyonu nu kullanıyordum 2 yılını doldurur doldurmaz bozuldu ve 5-6 bin masraf çıkardılar. Bu ürünü almayı tercih ettim iyi ki almışım devrim yaşadım gerçekten efffsssaaannneeee bir ürün her şeyi kendi halleden bir ürün size ihtiyaç yok diyebilirim bir tek mop yıkama özelliği yok o da bana çok lazım değildi o yüzden takılmadım. Bu fiyatlarda alınabilecek en iyi ürün diyebilirim çift kauçuk fırça tam bir efsane asla şaç kıl ip dolama durumu yok. Halıda mop kaldırma özelliği de çok güzel xiaomi bütün evi silip halıda bütün pisliği bırakmasından hiç hoşlanmıyordum çok iyi oldu. Aldığım zamandan beri hala istasyonunu boşaltmadım o kadar iyi arada fırçaları bi temizleyip uzun süre kullanım harika gerçekten dünya varmış. Alacak olanlar asla düşünmesin çok çok çok üst seviye bir ürün.
MS
MS
25 Mayıs, Cts |
MUHAMMET CEMAL S****
Ürün kurulumu , kullanımı çok kolay. İçinden yedek olarak toz torbası çıktı.
İstasyonu fişe taktıktan sonra , %50 şarj ‘ı vardı. %100 yaptıktan sonra Roborock App uygulamasından Hızlı Haritalama seçtiğinizde 3 - 5 dakika içinde evin odaların komple Lidar (Lazer) tarayıcısı ile Tarayıp haritasını çıkardı. Mobil uygulaması aşırı basit ve kolay.
Çekim gücü yüksek ve toz haznesine baktığımızda çok fazla şey doldurmuş olarak gözüküyor. Şuanda çok memnunuz. Tavsiye ederim.
BV
BV
25 Aralık 2023, Pazartesi |
B**** V****
Roborock S8 Plus bizi gerçekten çok memnun ediyor, alabilecek durumda olan herkesin bu cihaz veya benzeri olsun mutlaka alınması gerekli bir ürün çalışan insanların işini çok kolaylaştırıyor bu cihazın süpürmesi olsun mop özelliği olsun gerçekten insanın içini rahat ettirecek şekilde iyi temizliyor,cihazın pili bütün evi temizleyecek kadar yeterli %45 civarı kalıyor bile çok çok yeterli şarj problemi yok alacak olanlara hayırlı olsun diyorum...
CÖ
CÖ
07 Ekim, Pts |
C**** Ö****
Bu ürünü çok düşünüp araştırarak karar verdim, ancak herkes gibi şu cumleyı kurmadan gecemıyorm, evlenelı 2 yıl oldu neden bu iyiliği kendime daha önce yapmamışım diyorum. Robotu ılk geldıgı gün şarja taktık yüzde yüz olmasını bekledık ve harıtalandırma ıle temızlıgını aynı programda sectık 72 metrekareyı 106 dk da harıtalandırdı ve temizledi , ses düzeyi düşük sadece halıya çıktığında gücünü arttırmasına bağlı olarak sesı de artıyor ama asla rahatsız etmıyor , mobunu halıya gelince kaldırıyor ve halıyı ıslatmıyor , mobunu yerde dahı çok sulu kalacak sekılde yapmıyor ben çok beğendim bu durumu , evde kedım var onun tüyünü çekmede de çok basarılı, diğer çalıştırmamda temızlık ılk zamankı gibi sürmüyor harıtalandırma olmadığından ben temızlıgınden cok memnun kaldım herkese tavsiye ederim , kargo da cok korunaklı geldi 💯
Kullanıcı bu ürünü Erpa-Holding satıcısından aldı.
OK
OK
02 Aralık 2023, Cumartesi |
O*** K****
İlk denemelerde çok başarılı bulduk. Mop olayinda suyu biraz az veriyor gibi düşündük ama ileride tekrar bakıp yorum yapacağız harita almasını genel olarak çok beğendik sanki daha önceki modellere göre geliştirmişler uygulaması ve wi-fi'ye bağlantıları da çok kolay yapılıyor şu an için çok memnunuz olumsuz bir şey olduğunda yorumu tekrar düzenleyeceğim
NN
NN
30 Eylül, Pts |
n**** n****
Kullanıcı bu ürünü Zoccoshop satıcısından aldı.
KB
KB
10 Ekim 2023, Salı |
K**** B****
İlk kullanımda wi-fi’ya kolaylıkla bağlandıktan sonra 130 m2 evi birkaç dakika içinde haritaladı.
Dört kademe süpürme, üç kademe silme ve iki rota seçeneği var.
Standart rotada detaylı temizlik yapıyor, hızlı rotada kenar ve köşeleri atlıyor.
Mopu hareketli olduğu için çok iyi bir silme performansı var, bildiğiniz ovalıyor ama yanlar kuru kalıyor, temizlikten önce mop bezini hafif ıslatırsanız sonuç çok iyi oluyor. Temizleme suyuna biraz temizlik sirkesi ve bir damla domestos ekleyerek kullanıyorum, yüzey temizleyici koymanın sakıncası var mı bilmiyorum.
Mopu ve su haznesini takıp çıkarmak kolay. Çift kauçuk fırçalı olduğu için apeyce iyi süpürüyor ve fırçasına saç takılmıyor.
Toz haznesini boşaltırken gerçekten çok gürültü çıkarıyor ama bu durum çok kısa sürdüğü için sorun etmiyorum.
Altındaki sensörlerle yüzeyi tanıyıp halı ve kilimlere gelince mopunu kaldırıyor, böylece halıyı ıslatmıyor.
Tüm ev, oda ve bölge temizliği seçenekleri var. Bölge temizliği özelliği faydalı, sözgelimi yeöek masasının altını seçip orayı çabucak temizletebiliyorsunuz.
Ürün biraz pahalı olmasına karşın performansıyla parasının hakkını veriyor.
Keyifle kullanıyorum.
İB
İB
07 Mayıs, Sal |
İLKER B****
Ürün alalı 1 hafta olacak. Ve şuana kadar alınabilecek en güzel ürün ve hiç düşünmeden alabilirsiniz. Fiyatı biraz pahalı ancak ileride sıkıntı çıkarsa tamiratı ve yedek parçası bulmak çok kolay. Çünkü piyasada en çok satılan marka ürünler içerisinde olduğundan servisi ve tamiratı çok kolay böyle düşünerek almak en mantıklısıdır. Ürüne gelecek olursa ürün evde hiçbir yere takılmıyor takılacak olsa bile bir yolunu bulup geçiyor. 6000 pascal gücünde olmasından dolayı yerdeki herşeyi çekiyor içine. Ve uzaktan yönetimi çok iyi evinizde internette bağlı ise ve siz dışardada olsanız cihaza komut verip evi temizletebiliyorsunuz.
İŞ
İŞ
16 Eylül 2023, Cumartesi |
İ**** Ş****
Ürün gayet çok iyi haritalanması da çok iyi güçlü bir performansı var komple evi tertemiz yaptı tekrar süpürdüğümiz halde hiçbir toz bulamadık istasyonuna almanıza tasfiye ederim kendi haznesi küçük istasyonda alırsanız daha çok rahat ediyorsunuz
KK
KK
21 Kasım 2023, Salı |
K**** K****
Uyandığınızda şarj istasyonundan çıkmış önünde bekliyor bulursanız endişe etmeyin. Bölgenizde elektrik kesintisi olduğu anlamına geliyor. Elektrik geri geldiğinde yüksek voltaj gibi akımlar olabilir diye robotunuz kendini şarjdan çekip önünde bekleme moduna giriyor.
Denemek için fişini çektim tepki vermedi çünkü o kadar akıllı ki evde hala internet olduğu için bunun bir kesinti olmadığını anlıyor. Ama aynı anda modemi kapatıp robotun fişini çekerseniz hemen şarjdan ayrılıp önünde beklemeye başlıyor. Farkettiğinizde uygulamadan ya da robotun üzerindeki butonlardan yuvasına gönderebilirsiniz.