Schafer Dark Storm Yanmaz Yapışmaz Tencere Seti 12 Parça- Siyah Değerlendirmeleri
MÇ
MÇ
13 Kasım 2022, Pazar |
M**** Ç****
Fiyat performans ürünü diyebilirim bu fiyata daha uygununu bulmak imkansızdır zaten ben alır almaz da fiyat yükselmişti çok ucuz kurtardım ama kalabalık bir aileyiz o yüzden bu set bize çok uygun değil kullandığımız tencereleri ölçmek aklımıza gelmemişti görseller büyük duruyo diye ölçseydim muhtemelen almazdım almışken büyük olsun hepsi diye😅fotolarda en büyükleri de en küçükleri de note10 telefon boyutunda bir telefonla ölçüldü buna göre baz alabilir alacak olanlar.dediğim gibi küçük ama hani rahat 6 kişilik aileyi kurtarır ama 6 kişinin 2 si erkekse 3 erkekte zorlanabilir. yine de mümkün olduğu sürece severek kullanıcaz. Kalitesi hakkında yorum yapmaya gerek duymuyorum daha yıkarken aşık oldum kendisine bir bakayım diye yemek pişirdim o kadar güzel ki maşallah yani. Emeklerinize sağlık hızlı kargolama ve güzel paketleme için özellikle teşekkürler
DY
DY
14 Ekim 2022, Cuma |
Didem Y****
Ürün özenle paketlenmıs o kadar kotu yorm vardıkı bnde elime alaana kadar kalbım agzıma gelıyordu ama geldi baktm o kadar güzellerki keske video. Koyabilsekte gösterebilsem almak isteyende gönül rahatlıgıyla alsa🙏🏻🙏🏻Teşekkür ediyorum özeniniz için bu arada çehizime aldm
MU
MU
28 Kasım 2022, Pazartesi |
M**** U****
Kısaca şöyle söylim. Ürün genel olarak çok kaliteli ele alındığı zaman bir ağırlığı var ama biraz daha büyük beklerdim ebatı bana küçük geldi iki kişiye güzel yemek yapılır ama misafir gelince hiç sanmıyorum yetsin ben sadece ebatına küçüklüğüne takıldım onun dışında o 3 tane gelen küçük tencere ve tavaya bayıldım ürün gerçekten çok kaliteli bir yıldızı küçüklüğünden kırdım kargo çok yavaştı
BÖ
BÖ
23 Kasım 2022, Çarşamba |
B**** Ö****
Kesinlikle her detayıyla harika bi ürün
HC
HC
06 Ocak, Cum |
H**** C**
küçük tava ve sosluklar çok küçük ama tencereler normal boyutta gerçi ben sevdim oğlum için kullanacağım
BK
BK
28 Şubat, Sal |
B**** K****
Bazı yerlerinde defo vardı tencere kapaklarında ve kulpunda iade etmek istemedim fiyatina göre iyi.Paketlemesi güzeldi..
Kullanıcı bu ürünü bvbmarket satıcısından aldı.
BM
ÇA
ÇA
04 Aralık 2022, Pazar |
ç**** a***
Ürünleri çok beğendim fakat tencere kapaklarında ezikler vardı o yüzden değişim talep ettim .
ED
ED
26 Nisan, Çar |
E*** D****
Ürünü çeyizim için aldım günlük iki kişilik eşimla bana yeter ama üründe bi kaç tencerede küçük çizikler var bu hoşuma gitmedi artık satıcıdan mı kaynaklı kargodan mı bilemiyorum ama ürünün paketlenmesi daha iyi olabilirdi bence kartona koyulmuş sadece her biri kırılma şansı var allahtan kırılmamış bi tencerede barizbelli hata var paylaşıcam zaten görürsünüz. Shafera hiç yakışmadı….. yenisini gönderirseniz sevinirim yoksa iade edeceğim
SÖ
SÖ
25 Şubat, Cts |
S**** Ö***
Çeyizime aldım kullanma fırsatım olmadı ama kaliteli duruyor