Sinbo SCO-5043 Çok Fonksiyonlu Pişirici Değerlendirmeleri
KK
KK
14 Kasım 2018, Çarşamba |
K**** K****
KYK ya gizlice sokmayı başardım. Başarılı bir ürün. Geleli iki gün oluyor makarnadan tut yeşil mercimege kadar yaptı. Yoğurtla birlikte güzel oluyor öneririm. İç hazne çıkmıyor yıkanmasında da çok sorun yaşamadım sadece dibine tutma olayı yaşanabilir olağan bir durum. Sağlam güzel bir gereç. Öğrenciler için özellikle devlet yurtlarında kalıp içeriye piknik tüpü sokamayanlar için mükemmel bir ürün.
GS
GS
17 Şubat 2022, Perşembe |
Gülcan S****
Direkt Kyk ya sipariş ettim ve sayesinde mezun olana kadar aç kalmadım sjsjsk . Genelde makarna yaptım ama en güzeli Kyk da MANTI pişirdim! Artık yurttan ayrıldığıma göre fotoğrafları ekleyebilirim. Şarteli attırmıyor arkadaşlar merak etmeyin.İlk kullanımdan sonra tencerenin içinde ay şeklinde benek benek izler oluştu, yemek pişirirken oralar birazcık yapıştırıyor ama sorun olmadı. Benden sonra tüm arkadaşlarım sipariş etti her akşam ziyafet verdik.Bence bana bi hediye borçlusun hepsiburada.
ET
ET
05 Temmuz 2018, Perşembe |
efe t****
olumlu özellikleri: kesinlikle çok kullanışlı,ufak boyutuyla mutfak tezgahında çok yer kaplamıyor, malzemesi kalitesiz bir malzeme değil zamandan kazandırıyor, öğrenci ve sporcular için hayat kurtarıcı olabilir.
Makarna/noodle, pilav, yumurta, tavuk, balık, sebze vs pek çok çeşit yemeği buharda veya haşlama olarak pişirebilirsiniz.
olumsuz özellikleri: daha kolay yıkanabilir olabilirdi, kablosu biraz daha uzun olabilirdi, üzerinde basit bir zamanlayıcı olabilirdi tabi bunlar olsaydı fiyatı da artacaktı bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
OM
OM
18 Ekim 2022, Salı |
O*** M****
Ürün bugün elime geçti ve öncelikle satıcı başta olmak üzere hepsi buradaya teşekkürler.
Aldığıma hiç pişman değilim kesssinlikle tavsiye ederim...
Yurtta kalıyorum üni. Öğrencisiyim ve gerçekten elim kolum ayağım oldu diyebilirim.
Ürünle, resimde gördüğünüz gibi su kaynatabilir, çorba yapabilir, noodle yapabilir ve beyaz aparatı sayesinde yumurta haşlayabilirsiniz. Bir diğer husus ise ki bu özelliğidir suyu kaynatmıyor ama suyu gayet içilebilecek bir ısıya çıkarıyor kaynatmamasının sebebi pişirici olduğu için bir kettle değil. Ürünün boyutu normal bir insan eli kadar çok hoş duruyor çantanıza veya bir poşete rahatlıkla alıp taşıyabilirsiniz, prizle çalışıyor.
Uzun lafın kısası, bu ürünü aldığıma hiç pişman değilim almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilirler yurttan çıktıktan sonra ki hayatımda da kesinlikle kullanacağım...
YG
YG
04 Kasım 2022, Cuma |
Y**** G****
Ürünü ilk açtığımda kutusundan hiç hoşlanmadım sanki açılmış da iade edilmiş ve onu bana göndermişler gibi bir hissiyat geldi ama emin olamadım. Sonra pilav ve tavuk denedim ama emin olamadım hala iade etme fikri vardı aklımda. Çünkü diğer yorumlarda da yazıldığı gibi bi tarafı yapıştırıyor. Birkaç kez daha kullandıktan sonra memnun kaldım. Yumurta gayet güzel haşlanıyor. Tavuk-pilav, mantarlı,sade makarnalar yaptım gayet güzel oluyor. Yapıştırması sizi korkutmasın alabilirsiniz. Çok zor olmuyor temizlemesi. Hepsiburada’ ya sattığı ürünün arkasında durduğu için ve iade konularında da yardımcı olduğu için teşekkür ederim 🤩 Son günlerde yaptığım şeylerin fotoğrafını da fikir olması açısından ekliyorum
TT
TT
08 Haziran 2022, Çarşamba |
T**** T****
Dün verdım bugun elımdeydı çok guzel özenli paketlenmiş Kendı kutusunda GELDİ. inşallah beklentilerimi karşılar çok güzel bir ürün çok buyuk deil ama iş görür diye düşünüyorum. Teşekkür ederim hepsiburada.com ve tedarikçi firmaya
TS
TS
21 Eylül 2021, Salı |
t**** s****
Pilav pişirdik çok güzel oldu. tam yurda götürmelik bir ürün inşallah kaptırmayız:))
sadece içi çıkmadığı için temizlemesi zor gibi
EK
EK
26 Mart 2022, Cumartesi |
E**** K****
Kyk yurdunda kalan gardaşlarım devir tasarrif devri olmuş, düsunmeden alin. Ben baktim dısardan yemek yemege gücüm yok bir gün yesem iki gün yiyemiyorum bu ürünü gördüm aldım. Makarnydı pilavdı yap ye. Ben sahsen makarna yaptim gelir gelmez cok güzel oldu. Sadece dısina su degdirmemeye calısin. Bir de tahta kaşik kullanin metal falan kullanmamaya dikkat edin
DÖ
DÖ
03 Kasım 2022, Perşembe |
D**** Ö*
Gayet memnunum tüm işimi görüyor, içerisinde yumurta haşlıyorum, tavuk haşlıyorum, pilav yapıyorum... Tek sorunu derecesi olmaması o yüzden pilav yapacaklar için söylüyorum dibi tutabiliyor biraz dikkatli olun gerisi önemli değil.
YA
YA
18 Ekim 2022, Salı |
Y**** A***
ürünü temizlemesi zor o metal kısım çıkmıyor
biraz geç kaynatıyor
du kaynayınca otomatik kapatıcısı varmış ama bende çalışmadı
yumurta haşlamak için birebir
makarna yaptım oda güzel oldu
ürün ısınınca o beyaz kısımlar genleşiyor ve tutma kulpu kırıldı kırılacak oluyor tehlikeli ama işinizi görür