Arzum AR1066 Crust Stand Mikser - Pembe Değerlendirmeleri
EA
EA
16 Şubat, Çar |
E***** A**** (37) - Edirne
Benim gibi ürün almadan önce çok fazla yorum okuyanlar için yazıyorum bu detaylı yorumu.
Ürünü 2 aydır kullanıyorum. Ekmek hamurundan, köfteye, çiğ köfteden kek ve kurabiyeye kadar her şeyi yaptım. Yumurta da köpürttüm. Ürün bu saydıklarımın hepsini istisnasız hakkını vererek yaptı.
Ürünün gövdesi plastik, karıştırıcıları metal kaplama, haznesi ve mikser çırpıcısı çelik. Demişler ki bu kaplama olan karıştırıcı ve yoğurucu aparatı kararıyor. Ürün kılavuzunda da kocaman yazmışlar, BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKAMAYA UYGUN DEĞİLDİR. Gelir gelmez okumadan makineye atıp yıkarsan kararır. Elde ılık suyla yıkarsan kararmaz. Basit mantıkla çözülebilecek bir detay.
Bazı yorumlarda makinanın üst kısmının titrediğini ve hatta yürüdüğünü söylemiş. Arkadaşlar bu cihazlar plastik gövdeli ve ev tipi olarak adlandırılan mikserler. Hafif titreme yapması çok doğal. Çok titriyor diyen kullanıcılar hamuru üst hızda yoğurmaya kalkarsa evet titrer. Siz hamuru elde yoğururken kolbastı oynar gibi tempoda yoğuruyorsanız bilemem ama hamur zaten yavaş yavaş yoğurulur. Doğru hızda yoğurursanız makineniz titremez. Her ürününü doğru kullanma yöntemi vardır. Bu ürünü de doğru kullanırsanız size gayet yardımcı oluyor.
Hiç sallanmasın, yüksek hızda da hamur yoğursun diyorsanız piyasada metal gövdeli ürünler var. Bu ürünün 5 - 10 katı fiyatlara satılıyor. Gönül ister onlardan almak fakat işte bütçe meselesi.
Ekşi mayalı ekmek performansını çok beğenmedim çünkü metal mayaya değince maya aktifliğini yitiriyor sanırım. Ne yaptıysam mayalanma sürecinde hamur kabarmadı.
Hepsiburada satıcısından almaya gayret gösteriyorum her zaman. Kargolaması gayet iyiydi. 1 gün sonra elime ulaştı. Sağlam geldi ürün.
+1 Yıl Arzum garantisi de sevdiğim bir detay. Ürünlerinin her daim arkasında olduklarını bilmek iyi hissettiriyor.
Fiyat ve performans olarak piyasadaki alınabilecek ürünlerden. Ben pişman olmadım, umarım bu yorumu okuyup almaya karar veren olursa onlar da olmaz.
YM
YM
03 Mart, Per |
y**** M******** - Bolu
Ürün gayet özenli paketlenmişti çalıştırdık bir sıkıntısı yok gayet iyi çalışıyor fiyat performans ürünü bide hamur yoğururken çekip atacağım
SA
SA
25 Temmuz 2019, Perşembe |
SERKAN A***** (29) - İstanbul
Ürün gayet güzel ve kullanışlı. Fakat tek sorunumuz hamur karıştırıcı başlığımız haznesine girmiyor. Diğer iki karıştırıcımız da hiç bir sorun yok.
Geri dönüş alabilirsem sevinirim.
Teşekkürler.
RK
RK
17 Aralık 2021, Cuma |
r***** k*** (29) - Mersin
Ürün gelince hamur yoğurdum çok güzel yoğurdu yorumlarda da belirtmiş arkadaşlar yukarı kaldıran plastik sert dikkatli kullanım gerektiriyor yoksa hemen kırılır 1 puanı ondan kırdım
GU
GU
25 Aralık 2021, Cumartesi |
g**** u************** (40) - İzmir
Ürünü kullanmak nasip olmadı maalesef ürün kırık geldi geri iade edip yenisini talep ettik. Umarım yardımcı olurlar. Duruma göre güncelleyeceğim yorumu. Çok üzüldüm gerçekten
29 Temmuz 2021, Perşembe |
M***** G****** - Mersin
Harika bayıldım kargo hızlı ve muhteşem paketleme elinize emeğinize sağlık 👍
31 Temmuz 2021, Cumartesi |
M***** G****** - Mersin
Çok çabuk ulaştı elime kargo ve paketleme itinalı çok beğendim tavsiye ediyorum kullanmadım ama çalıştırdım performans çok güzel 👏👏👏
YD
YD
28 Şubat, Pts |
Y***** D**** - Hatay
Merhaba ürün siparişimden 1.5 gün içerisinde elime ulaştı resimdeki gibi renk canlı değil soluk.ürünğnçelik karıştırma haznesi yerinden çıkmıyor.çok zorlamada ürüne zarar gelecek korkusuyla ve renk istediğim gibi olmadığı için iade edeceğim.üründen memnun kalmadım fakat satıcıya teşekkür ederim.hızlı sipariş alıp ve hızlı yollaması güzel.bol kazançlar dilerim
KÇ
KÇ
21 Nisan, Per |
K**** Ç******* (25) - Kayseri
Bayıldım tek kelimeyle tek sorunu sıcratmaz kapağı çatlak geldi oda benim icin pek önemli değil parasına değecek bir ürün alacaklara öneririm...
Kullanıcı bu ürünü ZİRVEMAVM satıcısından aldı.
MK
MK
26 Kasım 2019, Salı |
Muhamet Koray K**** - Ankara
Fiyat performans ürünü bence. aparatları ve emniyet kolu bana çok kaliteli gelmedi açık söylemek gerekirse. faturayı arzumun sitesine işlendiği takdirde +1 yıl daha garanti vermesi de ayrıca bir hoşluk. Ayrıca siparişi verdim ertesi gün elimdeydi. almak isteyene tavsiye ederim ama özellikle emniyet kolunu çok dikkatli kullanmak lazım
Kullanıcı bu ürünü Yenisey satıcısından aldı.