Arzum AR2019 Tostçu Delux Izgara Ve Tost Makinesi - Mürdüm Değerlendirmeleri
ET
ET
17 Nisan 2021, Cumartesi |
E****** T****** (17) - Kocaeli
Öncelikle ürün güzelce paketlenmiş biçimde geldi. İçinde hava kabarcığı yoktu fakat ürünün kendi ambalajında koruyucu köpük sayesinde sabit kalması sağlanmıştı. Kutuyu ilk açtığımızda bizi ürünün kendisi, kullanma kılavuzu, garanti belgesi ve +1 yol garanti süresi için tanıtım kuponu karşılıyor. Tost makinemiz ile ilk karşılaştığımız süreç içiresiniz kullanılan plastik kalitesi pek tatmin edici değildi. Ayrıca alt kısımda ürünümüzü yükselten ayak silikonları 2 adet olması gerekirken bir tanesi eksik çıktı. Kablosu gayet yeterli. Isıtma gücü görmezden gelinemeyecek kadar güzel, bunun sebebi kullanılan granit kaplamalı döküm plakadır diye tahmin ediyorum. Fişe takılınca güç ışığı yanıyor fakat açma kapatma düğmesi ısı ayarı tuşuna entegre edilmiş yani ısıyı kapatınca ürün kapalı oluyor fakat güç anahtarı bulunmuyor. Güç ayarlama tuşu biraz kalitesiz her an elimizde kalacak hissi oluşturuyor. Kilit tuşu her iki tarafta da bulunmakla beraber birbirlerinden bağımsız kullanılmak zorunda. Ne işe yarıyor derseniz 2 kullanım şekli var;
1-) Ürünün kapağı kapalı iken açılmasın diye kitlenebiliyor (kilit mekanizması plastik olduğu için sık kullanılması tavsiyem değildir)
2-) Ürünün kapağını yarım kapatarak araya koyacağınız ekmeğin ezilmemesine ve sadece kızartmanıza imkan sağlıyor.
Ürünü ızgara konumuna getirmek için tutamam barını hafifçe yukarı doğru çekerek kapak kilitini kaldırıyorsunuz, bu güzel olmuş. Ayrıca belirtmek isterim ki ürün yeterli sıcaklığa ulaşınca bir süreliğine gücü kesiyor. Sonra yeniden ısı vermeye başlıyor. Granit kaplamalı döküm plakaların temizliği gayet kolay ve plakaları tutan tırnakları hafifçe bastırarak yerinden çıkarabilirsiniz. Ürünü ilk açtığınızda rezistanslar yeni olduğu için kötü bir koku yayacaktır, bunu önlemek için plakaları yerleştirmeden önce 10-15 dakika çıplak hâlde çalıştırın. Plakaları ise ilk başta yumuşak sünger, bulaşık deterjanı ardından yoğurt sürün ki içindeki kimyasal arınsın. Son tavsiyem ise fişe takılı bırakmayın.
EU
EU
09 Mayıs 2021, Pazar |
E**** U********* (42) - Zonguldak
2 günde elime ulaştı.
Hepsijet saha ve müşteri hizmetleri personelinden de memnun kaldım.
Şık bir tost makinem olsun tezgahımda da şık dursun diyorsanız ideal ürün.
Performansını da imkanım olursa bilahare yazarım.
EK
EK
26 Mayıs 2020, Salı |
e********* k**** (35) - Kocaeli
++++Artilari++++
#Plakalar cift tarafli
#Yapismaz plaka
#Yag haznesi fonksiyonel ust kapak kalkinca dahi sucuk yaglari yag tepsisine dokuluyor bu cok onemli bir konu yoksa her seferinde mermer silinmek zorunda kaliniyordu
#Kapak 180 derece aciliyor
#kapak kilitlenip dik konumlandiriliyor ve tasirken kolaylik oluyor
#hizli isiniyor
#Plakalar cikartirken dugme tus vb seyler yok klipsli buda uzun sure kullanim demek
----Eksileri----
#Kablosu kisa
#Acma kapama dugmesi yok herseferinde fisi cekmek gerekiyor
Özetle
Cok arastirdim en mantiklisi bu ben memnun kaldim yazdigim kriterler uyuyor ise dusunmeden alabilirsiniz ozellikle kullanip sonrasinda yazdim yorumu
SA
SA
11 Ocak, Sal |
Semra A********** - İzmir
IG
IG
11 Aralık 2021, Cumartesi |
I***** G**** - Adana
Ürün elime hızlı bir şekilde ulaştı. Gayet hoş bir tasarımı var. Ekstra yağ haznesinin olması hoşuma gitti. İç kısmında ufak tefek çizilmeler vardı ama o kadar da önemli değil. Teşekkürler Hepsiburada 👏
AK
AK
11 Aralık 2021, Cumartesi |
A**** K*** - Ankara
Bugune kadar neden almadim diye hayiflandigim bir urun..citir citir hizlica tostlar yapabileceginiz bir urun .plakalari dokum uzeri granit bulasik makinasinda yikanabiliyor cift yonlu ustelik.bugune kadar unlu ve pahali baska bir markanin tost makinasiyla bosa zaman harcamisim.siddetle tavsiye ederim ve bir Turk firmasi olarak Arzumu yurekten tebrik ederim.karga hizliydi paketleme ozenliydi firmaya da tesekkur ederim..10 yildiz bence
ZÖ
ZÖ
30 Aralık 2017, Cumartesi |
Z***** Ö****** (43) - Sivas
Ürünü bir aydır kullanıyorum. Tost konusunda oldukça başarılı. boyutu bir bütün somun ekmeği veya 6 dilim tost ekmeğini tek seferde alabilecek büyüklükte. Izgara olarak kullanmak istiyorsanız ancak fleto şeklinde incecik
hazırlanmış tavuk ve balığı pişirebilirsiniz. köfte icin de uygun ama daha geç sürede pişen etler icin ısısı yeterli değil. ızgara yaparken makineyi tost yapar gibi kapalı şekilde kullanırsanız daha hızlı pişiriyor. Plakaları çok kaliteli kesinlikle yapışmıyor ve dolayısıyla kolay temizleniyor. işiniz bittiğinde çıkarıp ister elde ister bulaşık makinasında yıkayabiliyordunuz. Almayı düşünenlere tavsiye ederim .
RŞ
RŞ
14 Mart 2021, Pazar |
r**** ş******** - Niğde
Ürün gayet iyi tost yapıp denedim çok güzel oldu dün geldi bugun deneyip yaptım parasinj hakediyor
SY
SY
01 Haziran, Çar |
S*** Y******* (38) - İstanbul
Isınması, görünüşü ve ısı ayarlı olması güzel. Izgara plakalarinin çıkarılıp yıkanması artı bir özellik. Sadece iz garalarin kaplaması da ufak kusurlar var gibi ama dayanıklılığı nasıl etkiler bilmiyorum. Ekmeklerin üzerine tam eşit bastiramiyor ama ekmekleri döndürerek eşitsizliği cozuyorsunuz. Birde ilk çalıştığında öyle bir duman cikiyorki ben makinenin kendisi yandı zannettim. Servisi ardim normal olduğunu belirttiler. Keşke kullanım kılavuzuna bu bilgiyi koysalarmış.
RK
RK
12 Şubat, Cts |
R**** K******** (36) - İzmir
Bence ideal bı tost makinesi alınabilir