Daewoo D-Tr AC12000 Btu/h A++ R32 Inverter Klima Değerlendirmeleri
CK
CK
15 Eylül 2022, Perşembe |
c**** k***
klima alacaksanız çok bilginiz yoksa bence bir bilene danışın.
klima alımında en önemli olanlar ne amaçla kullanacağınız. bölgeniz konumunuz evin durumu, yönü, odanın büyüklüğü,evdeki ısınma ve soğumaya etken eşyalar,kişi sayısı vs.
bilmeyenler klima montajına gelen servisten her türlü sorununu çözüp gitmesini bekliyorlar.
klima takılacak yere yakın elektrik tesisatınız yoksa siz yaptırmak zorundasınız tüm klimalar için aynı. anlaşmanız yoksa çıkacak tadilatlar da size aittir.
Bu nedenle klima almadan araştırma ve ön çalışma yapın karlı çıkın.
klima soğutması ve ısıtması çok iyi. istanbul pendik vestel servisi ertesi gün geldi 1.30 saatte işini bitirdi. zor olur diye balkon içine koymalarını tavsiye etememe rağmen onlar kendileri için zor uzak nalkon dışına koydular.balkon bize kaldı. klimada aşağı yukarı flap var ama sağa sola flap yok. wi-fi özelliği yok. kullanımı kolay kumandası var.
ürünü hepsiburada dan aldım indirimli ve yui vantilatör hediyeli olarak.
hepsijet ürünü hasarsız ve çok hızlı teslim edildi. kargo çalışanlarına vestel servisine ve emeği geçen herkese teşekkürler.
HÇ
HÇ
17 Haziran 2022, Cuma |
Hamza Ç****
Ürün F/P açısından oldukça iyi. 21,5 m2 salonuma 12000'lik aldım, buzhane yapmıyor fakat oldukça serin yapıyor. İyonizer özelliği de var, havayı serin yapması harici temizliyorda. Kumandası kullanışlı ve arayüzü sade. Vestel yetkili servisi tertemiz kurulum yaptı. 1 günde teslim edildi, atnı gün servis kurulumunu yaptı.
FA
FA
09 Ağustos 2022, Salı |
Furkan A****
Ürünü Hepsiburada ve Hepsijet XL güvencesiyle aldım, vestel hemen kuruluma geldi ve sorunsuz kurulum gerçekleşti.. Vestel Regal gibi ürünlerden hiçbir farkı yok soğutma özelliği gayet iyi derecede iyi. kullandığımız oda 22-23 m² civarında ve 12000 btu gayet yeterli oluyor. Kumandası gayet kullanışlı ayrıca klimanın iç ünitesinde led derece gösterimi var
Enerji tasarrufunun A++ olması, ionizer olması, inverterli olması her şey harika gerçekten. Hiç tereddüt etmeden alın pişman olmayacaksınız
ÖT
ÖT
30 Ekim 2022, Pazar |
Ö**** T****
Yorumlara bakarak satın aldım. Yorumların %90 ı olumlu idi. Bunlara bende katılıyorum.
Tam bir F/P ürünü.
Çok teşekkür ederiz.
HA
HA
20 Nisan, Per |
H**** a****
Tam bir F/P ürünü. Vestel garantisinde. Yetkili servis oldukça hızlı ve iyi. 26 m2 salon için aldım başarılı.
ÜÇ
ÜÇ
28 Temmuz 2022, Perşembe |
ü*** ç****
3 yıl Vestel garantisi altında..şık bir cihaz.fiyat performans ürünü..gayet sessiz çalışıyor..uyku modu eco modu otomatik açma-kapama gayet stabil çalışıyor..
MA
MA
05 Aralık 2022, Pazartesi |
Mustafa A***
Çok fazla bilgim olmamasına rağmen yorumlara bakarak sipariş verdim. Hepsijetle bir günde elime ulaştı. Vestel biraz yoğun olduğu için bir iki gün bekledim. Montajı yapıldı ve gerçekten çok beğendim. Teşekkürler hepsiburada.
OA
OA
28 Kasım 2022, Pazartesi |
Ogün A****
Bu fiyata 9000 btu klima alinabiliyorken hepsiburada sayesinde 12000 btu klima sahibi oldum.Vestel servis gelip urunun kurulumunu yapti.Cok memnunum
HK
HK
01 Ağustos 2022, Pazartesi |
H**** K****
Ürün yatak odası çocuk odası gibi odalara aşırı ideal ölçüde soğutması güzel
ZA
ZA