Fakir Lucky 2'Si 1 Arada Dikey Elektrikli Süpürge - Kum Beji Değerlendirmeleri
AT
AT
23 Şubat 2019, Cumartesi |
Ayşegül T****
Öncelikle belirteyim ki alışveriş sonrası yorum falan yapmam hiç.Bu şimdiye kadar ki onca internet alışverişimde 2. Yazayım dediğim yorum.Çünkü ürünü almadan tüm yorumları iki kez okudum:) göreceli beklentiler olduğu için emin olamadım falan.Şimdi kahvaltı sonrası mutfağı süpürüp telefonu elime yazayım artık diye aldım. Yorumlarda okuduğum gibi sıralayım istedim.-ürünün kargo açısından sıkıntısız geldi ezilme vs.yoktu. Tutma sapı çok ince denmişti açımca paketi hakkaten dedim oklavanın bir tık kalını ama çok da abartılı bastırmazsan sorun olmuyacak gibi duruyo.çekimi gerçekten iyi ama torbayı sık dökğnce performansı aynı düzeyde kalıyor.gırgır döküyo gibi arada dökmek zor degil zaten.Ben oglumun yemek yerken ve oynarken çok kırıntılı şeyler dökmesinden dolayı almayı düşünmüştüm.ama daha genel kullnaıyorum.Birde sesi çok denilmişti,sanırım yorumlardan ötürü kötü şartlandığımdan olda gerek çok da abartılı bir sesi yok gibi geliyor.yani fiyatına göre bencr beklentiyi gayette karşılıyor.yıldızı 4 vermemim sebebi ilk takarken o tutma aparatını zor girdirmiştim,sonrasında sorun çıkmadı ama yinede ilk takarkenki zorlanmamdan dolayı?? ne çıkarsa artık diyerek aldığım ve begendiğim ürün olmasından dolayı benim gibi olanlara ufak bir fikir olsun istedim:)
Kullanıcı bu ürünü Herseyciniz satıcısından aldı.
RenkSarı
NY
NY
09 Kasım 2022, Çarşamba |
N**** Y****
Ürün çok güzel. Paketleme sıfır. Hiç özen gösterilmemiş. Allaha emanet gelmiş.
Kullanıcı bu ürünü CarrefourSA satıcısından aldı.
CB
CB
14 Mart, Sal |
C**** B****
Çok pratik. Günlük kullanım için ideal. Yerden tasarruf sağlıyor. Teşekkürler.
Kullanıcı bu ürünü Sarf Bilişim satıcısından aldı.
SE
SE
07 Aralık 2022, Çarşamba |
S**** E****
Çok teşekkür mükemmel Çok hızlı geldi ve bunu tavsiye ederim ve satıcıya teşekkürler
Kullanıcı bu ürünü e-koz satıcısından aldı.
AÖ
AÖ
22 Mart, Çar |
Aylin Ö****
Annem çok beğendi hediye aldım ama sapı gerçekten zor takılıyor .
Kullanıcı bu ürünü Partcaci satıcısından aldı.
AK
AK
08 Aralık 2019, Pazar |
Ahmet Gökhan K****
Bu ürün gurubunu farklı türlerini çok kullandım Ürün bilgisine sahibim normal elektrikli süpürge kullanım mantığı gibi kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Küçük bir oda ya da koltuklar için İdeal. Çekim gücü normal elektrikli süpürge performansını aratmıyor. Fakir markasının üst modeli Darky ile aralarındaki fark sadece bu modelde parçaların biraz daha ince narin hassas yapıda üretilmiş olması ve ses yönüyle biraz daha olumsuz. Fiyat fayda yaklaşımıyla kendini dengeliyor. sesli çalışması ürünü olumsuz yapmaz. en fazla 15 dk lik sürede yapılan temizlik süresini abartmamak lazım. bence satın almanızı tavsiye ederim.
Kullanıcı bu ürünü HABİPLERAVM satıcısından aldı.
AG
AG
20 Aralık 2022, Salı |
A**** G****
Ürün güzel anneme hediye olarak aldım içinden 2 parça başlık çıktı kargo hızlı geldi fakat ürünü öylece dümdüz yollamışlar hiçbir koruma olmadan kutusu paramparça geldi çekim gücü çok güzel günlük kullanıma uygun halıyı bile kaldırıyor yerinden beğendim
Kullanıcı bu ürünü CarrefourSA satıcısından aldı.
EY
EY
16 Ağustos 2021, Pazartesi |
e**** y****
İkinci kez satın aldım. Fiyat/performans ürünü. Çekişi yüksek. Parke, taş, fayans gibi sert yüzeyler için çok uygun. Emiş gücünden dolayı halıda hareket ettirmek zor.
Kullanıcı bu ürünü Arslan Ticaret satıcısından aldı.
TÖ
TÖ
16 Mart, Per |
T**** Ö****
Biraz kullanıp yorum yapmak istedim. Çekiş gücü cok iyi gerçekten(800 Watt )bu kadar beklemiyordum halıyı yerinden kaldırıyor süpürge ağır değil eziyet olmuyor uzun süre süpürülmeyebilir büyük süpürgeler gibi düşünmeyin ısınıyor. Tek sorun bej rengini aldım yanlış gönderildi sarı geldi.
Kullanıcı bu ürünü Çiçek Ev satıcısından aldı.
AO
AO
09 Mart, Per |
A*** o****
Çekim gücü güzel sesi normal elektrik süpürgesi nasıl çalışınca ses çıkarırsa öyle, ne yüksek ne düşük bir ses seviyesi var. Dolunca boşaltması kolay. Sapı da ideal ince falan değil. Kullanışlı teşekkürler
Kullanıcı bu ürünü Partcaci satıcısından aldı.