Homend 2401 S3 Steamcooker Buharlı Pişirici Değerlendirmeleri
TB
TB
31 Temmuz 2019, Çarşamba |
Taylan B****
Ürünü yaklaşık 5-6 aydır kullanmaktayım. Genellikle 3 bölmesinide aynı anda kullanıyorum. Pişirme kalitesi gayet iyi. Ürün üzerinde yer alan hazır pişirme profillerinin hepsini denedim. Bazen bölmelerin içine az miktarda doğal zeytinyağı ekliyorum, böylece etler metal tabana çok yapışmıyor ve temizlemesi daha kolay oluyor. Suyu kireçli bir bölgede yaşıyor iseniz, zamanla ısıtıcı üzerinde biriken kreci, plastik kısmına gelmeyecek şekilde sirke koyup bekleterek kolayca temizleyebilirsiniz. Daha önce kullandığım buharlı pişiriciler içerisinde en iyisi diyebilirim. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
EK
EK
03 Mayıs 2020, Pazar |
emre k****
Tek kelimeyle müthiş bir ürün
GG
GG
26 Aralık 2019, Perşembe |
Gizem G****
Cihazla birlikte bir de küçük üstü açık bir kap geliyor, pilav vs yapılabilir. Ben dün ilk kez kullandım ve sebzeli karnabahar ve pilav yaptım. 35 dkya ayarladım. Tüm sebzeler pişmişti. Pilav da çok lapa oldu diyemem ama yağsız pilav pek benim damak zevkime uymadı. Pişirirken sebzeler o kadar güzel kokuyor ki. Sonuç olarak beğendim bugun balık işine gireceğim :)
Kullanıcı bu ürünü COVERİUMM satıcısından aldı.
NÖ
NÖ
29 Kasım 2019, Cuma |
nurettin murat Ö****
Ürün gayet kullanımı kolay.Yemek yapmaya vakit ayurmak istemeyen için sebze yeme fırsatı yaratıyor.Ama 3.kullanımda bütün ışıkları yanık takılı kaldı ve çalışmadı.Yetkili servise yurtiçi kargo ile ücretsiz gönderdim.İki güne sorunu çözüp geri yolladırlar.Galiba firma güvenilirde evin elektirik tesisatı güvenilmez bilemiyorum.Ürtecinin ilgisinden memnun kaldım
Kullanıcı bu ürünü Karakaya Bilişim satıcısından aldı.
YY
YY
24 Aralık 2020, Perşembe |
Yiğit Y****
Bir yıldız daha olsa onu da veriridim. Çok pratik. Bütün balık yemeklerini baştan keşfettik. Sıfır koku. Son derece sağlıklı, yağsız yemek yapıyoruz. 11 dakika da somon yemeğe hazır hale geliyor. Diğer balıkları da inanılmaz güzel yapıyor tadını bozmadan.
AK
AK
01 Şubat 2020, Cumartesi |
A*** K****
Bu üründen 2014'te almıştım. Ancak son zamanlarda ana gövde su kaçırdığı için yenisini almaya karar vardım. Ürün iki günde elime ulaştı. Kargo hızlı, paketleme özenle yapılmıştır. Hemen test ettim. Daha önce kullanmadığım özelliklerini de bu kez kullanmaya karar verdim. Haşlama işlemini güvenle yaptığı için tercih ettim.
Et ve pilav yapmadım. Ama sebze, özellikle patates (15-20 dk.) ve havuç (15 dk.) çok güzel oluyor. Teşekkürler.
EE
EE
21 Kasım 2021, Pazar |
E*** E****
Bir yıl önce aldım. Birkaç kullanımdan sonra bozuldu. Ürün üzerinde servise gitmesi durumunda evden alınıp eve teslim edileceği yazıyor ancak öyle değil. Homend firmasını aradığınız zaman size bir kod veriyorlar. O kodla sizin kargo firmasına gidip ürünü göndermeniz gerekiyor. Müsait olup gidemediğim için ürün bir yıldır boşta bekliyor.
Kullanıcı bu ürünü Tekzen satıcısından aldı.
EG
EG
25 Aralık 2018, Salı |
Emrah G****
2 senedir kullaniyorum. Hic problem yasatmadi, su haznesi hala temiz, kireclenme olmadi. Suyu ayni hizda isitmaya devam ediyor.
Balik, sebze, tavuk haslarken hala ilk secimim. Buyuk parca kirmizi ette kuruluga sebep olmasi beni uzdu, ama kusbasi ile sorun yasatmiyor. Bulgur plavinda da basarili.
Uzun sureli kullanim sonunda metal tabaklarin gorunumu biraz rahatsiz edici oldu, izler yuzunden hep kirli gibi hissettiriyor. Temizlemesi zorlasti. Bulasik makinesi ve tozundan kaynakli oldugunu dusunuyorum. Elle yikamak daha mantikli. Kullanimdan sonra cabuk temizlemenin onemli oldugunu farkettik. Yag kullanmadiysaniz plastik hazneleri sadece suya tutmak yeterli oluyor.
Hazneler katlanarak saklandigi icin az yer tutuyor. Hazir programlar istenileni veriyor.
Kullanıcı bu ürünü Ander satıcısından aldı.
GI
GI
22 Şubat 2021, Pazartesi |
G**** I***
3yil önce aldım. Halen kullanıyorum. Hiçbir problem yaratmadı. Çok sağlam. Fiyatını merak ettim. Aldığım fiyatın 4 katı olmuş.
Kullanıcı bu ürünü Ander satıcısından aldı.
TD
TD
05 Eylül 2020, Cumartesi |
T**** D****
Eğer düzenli spor yapıyor veya beslenmenize dikkat ediyorsanız zaman kazanmak adına en iyi dostunuz olabilir. Kolayca yıkanabiliyor.
Kullanıcı bu ürünü Tekzen satıcısından aldı.