JABRON JB-19 Pro Mikrofonlu Kablolu Kulak Içi Kulaklık + Özel Taşıma Çantası Değerlendirmeleri
SK
SK
22 Şubat 2021, Pazartesi |
S**** K***
Daha önce bir çok kulakiçi kulaklık kullandım bu konuda deneyimliyim. Xiaomi piston kulaklık, samsung hs13 ve son olarak jbl c100 kulaklık. Son kullandığım c100 kulaklığım bozulunca bunu denemek istedim ve iyi ki de denemişim. Önce uzatmadan ürünü anlatıyım son olarak karşılaştırma yapacağım. Ürün çok şık bir çantada gönderiliyor ve çantası gerçekten çok iyi yani kaliteden ödün verilmemiş bu büyük bir artı. Kulaklığın üzerindeki yedek pedler ile toplamda 4 çift ped var yani 8 adet buda güzel ve yaka sabitleme aparatı çıkıyor birde. Ürüne gelecek olursam ses ve bas konusunda bas ağırlıklı ancak tiz oranı da uyumlu tamamen bas verip boğmamış buda çok iyi bir tını yakalamış. Ürünün kumandası çok hoşuma gitti ses yükseltip azaltma şekli daha önce hiç görmediğim bir tarzda yapılmış telefondan sesi sabitliyorum kulaklıktan tamamen ayar yapıyorum . Malzeme kalitesi: Kulaklığı baya inceledim didikledim ama ne jack kısmında ne kulaklık kısmında bir çapaklanma bir hata görmedim baya düzgün bir kesimde yapılmış genel hatlarında bir kusur bulamadım yani ilginç : ) Sonuç olarak jbl-xiaomi ve samsung kulaklıklara oranla bas seviyesi onlardan daha iyi diyebilirim kesinlikle. Mikrofonuda denemesini yaptım ses derin veya cızırtılı gitmiyor çok net duyduğunu söylüyor karşıdakiler ve kulaklıkla konuştuğumu söyleyince şaşırıyorlar : ) benim izlenimim bu şekilde kesinle almanızı tavsiye ederim piyasada isim yapmış kalitesi zayıf ürünler yerine jabron bu konuda çok iyi derim şuan bu taşıma çantasını 30₺ye satıyorlar oda var : ) olumsuz bir durum olursa yorumumu güncellerim
DY
DY
22 Ekim 2021, Cuma |
d**** y****
Ürünü denedim. Öncelikle çok güzel paketlenmisti, içeriği fotoğraflardaki gibi herşeyi düşünülmüş bir ürün. Ses kalitesi çok güzel teknik konuları anlamam ama müzik dinlemek çok keyifli, üstelik mikrofon özelliği de gayet başarılı ben de sesleri net aldım karşımdaki de net aldı. Tasarımı çok hoş, kaliteli ve şık bir yapısı var taşıma çantasına bayıldım. Bu fiyata çok çok iyi bir ürün, umarım kedim bunu da yemez 😂 satıcıya da çok teşekkürler bir günde elime ulaştı.
EK
EK
21 Temmuz 2022, Perşembe |
E*** K***
Ürün ses ve mikrofon kalitesi olarak piyasadaki marka kulaklıklardan daha iyi bir performans veriyor zaten kutusu da ayrı bir güzellik katıyor bu fiyat bandındaki alınabilecek en güzel kulaklık diyebilirim tek eksisi kablosu biraz ince ama dikkatli kullanılınca bir sorun olacağını düşünmüyorum
HA
HA
06 Ağustos 2022, Cumartesi |
h**** a****
Bu fiyata alınabilecek en güzel kulaklıklardan. Aynı fiyata yakın hatta daha pahalı jbl kulaklıktan daha iyi bence ki piyasada jbl in çakmasını satıyorlar artık.
Beğendiğim yanları basları ses seviyesi beklemediğim derecede güzel. Yanında taşıma çantası olması zaten ayrı bir artı. 1 kere basınca durdurması 2 kere basınca sonraki şarkıya geçmesi zaten her kulaklıkta olan bir şey fakat 3 kere basınca önceki şarkıya geçmesi her kulaklıkta olan bir şey değil ufak bir detay gibi gözükse de ufak detaylar mutlu eden şeyler. Kulakta duruşu güzel ve konuşma perfonması olarakta mikrofonu gayet güzel. Ses artı azaltma tuşunun basmalı değilde kızaklı olmasıda çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim.
ZE
ZE
03 Temmuz 2022, Pazar |
z**** e****
cok kaliteli mukemmel tasima cantasi harika ayni gun kargo icinde satici ve hepsi buradaya tesekurler.
MB
MB
17 Mayıs 2022, Salı |
M**** B****
Sağlam kulaklık. Ses seviyesi baya yüksek. Tiz bas dengesi iyi, zaten equalizer ayarı yapınca kişiye özel oluyor. Kablosu sağlam. Ek slikonları var. Tek dezavantajı var o da kulağa giren kısmında sap yok, haliyle kulaktan çok çabuk çıkıyor. Ee ne yapıyım ben böyle kulaklığı. Neyse kullanıyorum arada.
NU
NU
29 Mart 2022, Salı |
N**** U***
Ürün kısa sürede elime ulaştı. Kablolu ve bas ses veren bir kulaklık istiyirdum aynen öyle çıktı. Çantası da çok dikkatimi çekti çünkü çantaya koyup kullakliklar kırılıyor ömrü kısa oluyor çok iyi düşünmüşler. Ben çok beğendim tavsiye ederim. Foto da ekledim bu guzden
HT
HT
25 Eylül 2021, Cumartesi |
Hasan hüseyin T****
Öncelikle kulaklığın dokusu çok güzel ele alır almaz premium hissini veriyor
Taşıma kutusu güzel üzerinde marka logosu var
3 takım yedek silikon var üzeründekiyle 4 takım birinden biri kulağınıza muhakkak uyacaktır
Ses ve mikrofon performansı çok güzel telefon görüşmelerinde sesiniz karşı tarafa gayet canlı ve berrak gidiyor
Ses + ve - tuşu bence süper düşünülmüş çok pratik hızlı bir şekilde tam sessiz veya ful sesli konuma anında alabiliyorsunuz
Velhasıl düşünmenize araştırmaya gerek yok bu fiyata kaçırmayın derim
SB
SB
14 Şubat 2022, Pazartesi |
Selami B****
Çok güzel kaliteli sesi bası gayet güzel herkese tavsiye ederim verilen parayı hak ettiğini düşünüyorum ucuz ve katitesiz ürün almaktansa birkere alıp uzun süre kullanacaksın
OA
OA
12 Ekim 2021, Salı |
Ozan A****
Merhabalar, öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Burda şuan bu yapacağım yorumu hiç bir şey gözetmeden ve kaar amaçlı olmadan yapıyorum. Ben bundan yaklaşık 3 ay önce JARBON KULAKİÇİ KULAKLIK ALDIM. Yapmış olduğum iş gereği bir çok kulaklık denedim. Ama haftası dolmadan ya arıza verdi ya bozuldu. Bir çok firmadan aldım. Ama Jarbon markası KULAKİÇİ KULAKLIK 2 ay önce bozuldu ve firma ile görüşme sağladım. Müşteri Hizmetleri ( Belgin Hanım) ben böyle bir memnuniyet bu şekilde bir ikram ve yardımcı olma isteği azmi ben hiç bir marka da ne gördüm nede şahit oldum. 2. Kulağı sıfır paketinde gönderdiler. Dikkatinizi çekmek istiyorum 2. Kulaklık. Sanırım onda bir temassızlık sorunu var. Şimdi tekrar geri görüşme sağladım ve aldığım tepki yardım etme isteği arzusu hala ilk günkü gibi tazeliğini saflığını ve iyi niyetini koruyor. Ve kulaklığı anlatacak olursam ses kalitesi mükemmek zaten ufak bir çanta içinde gönderim sağlıyorlar. Düşüne biliyor musunuz kulaklık ve çanta içinde üzerinden 3 ay geçmiş olmasına rağmen hiç bir soru önergesi sormadan geri alıyorlar. Teşekkürler JARBON AİLESİ VEE ÖZELLİKLE TEŞEKKÜRLER BELGİN HANIM ❤️❤️❤️ İYİKİ VARSINIZ....