Lydsto S1 D Max Uv Sterilizasyonlu - 8000 Pa - Yapay Zeka Akıllı Robot Süpürge Değerlendirmeleri
08 Mart, Cum |
U**** İ****
bu kadar kötü nasıl yapabildiler bilmiyorum sözde çekimi 8000pa ama hiç çekmiyor çocuklu ev daha önceki robotum 3000pa olmasına rağmen hiç sorun olmuyordu 1 yıl kullandm(kardeşime verdim) uv özelliğndn dolayı bunu tercih ettm ama çekim gücü berbat arada fırçaya takılıyor geri düşüyor kalıntılar o kadar çekmiyor fırçadakini bile servise gitti geldi sorn yok dendi halınn üstünde çekim diye birşey yok sakın yorumlara inanmayın video fotoğraf da ekleyeceğim 5000tl lk robotlar bile bundn bin kat iyi temizliyor uygulama da sürekli hata veriyor.kullandm beğenmedm iade hakkm var diye düşünmeyin iade falan almıyorlar yani direkt uzaklaşın iki sefer temizlik yaptktn sonraki görseller
31 Ocak, Çar |
U**** İ****
fırça tamamen silikon resimdeki gibi kıl silikon değil saç falan çekmiyor hiç birşey çekmiyor 8000pa çekiş gücü falan yok yerdeki ekmek kırıntılarnı bile çekemiyor temizlik devam ederken toz haznesini çıkar temizlik bitti uyarısı veriyor ekranda, yaptığım en kötü alışveriş diyebilirim yorumlar yanıltıcı uv ve çekim gücü için özellikle bunu terch etmiştm kız kardeşimde farklı bir marka var daha uygun ve emiş gücü daha düşük o buna göre mükemmel ötesi en azndn temizlik yapıldığı anlşılıyor bunda sadece tekerlek izleri var ve azck bişy topluyor onu da geri diğer tarafa bırakıyor paspası çıkarmanz gerekiyor kuru bile olsa yoksa sadece süpürme yapmıyor sürekli yetersz su uyarısı veriyor.haritalandırması da başarısız aynı yere 3 4 defa giriyor biraz süpürüp diğer tarafa gidiyor arkadaşlarmdn o kadar araştrdm herkes kendininkindn memnun olunca genel olarak iyi demek ki dedim ama kimsede olmayanı almakla hata etmişim hızlı harita diye bişy yok salonla koridoru birliştirdi düzenliyorm ayırmada hata veriyor herseferinde haritada problem çıkarıyor güzel yönü bataryasnn arkasnda kablo sarma bölmesi kapaklı başka da güzel yönünü göremedim toz haznesi de gayet küçük zaten toz toplamadığı için dolmaz diye sanırım hem paspas hemde süpürülmüş yerin fotoğrafını da ekliyorum
YS
YS
13 Ocak, Cts |
Y**** S****
Ürün gayet güzel. Sığabileceği her alana giriyor ve gerçekten güzel toz topluyor. Söyleyebileceğim tek kusuru maximum çekim gücüne sahip modda çalışırken söylenen çalışma süresine ulaşamıyor. Maximum ayarda yaklaşık 100 dakika civarında çalışabiliyor (uygulamasında gözüktüğüne göre temizlemeye çalıştığı alan 95m2). Almak isteyenler tereddüt etmesin, yüksek ihtimalle beklentilerinizin üzerinde bile olacaktır.
SY
SY
02 Şubat, Cum |
S**** Y****
Ürünü 1 haftadır kullanıyorum.Genel olarak memnunum.İlk başta haritalandırma yapıyor ben 2 kere yaptırdım. tavsiyem haritalandırma yaparken ortalıkta bir şey bırakmamanız.Her şeyi telefonunuza yüklediğiniz uygulamadan yönetiyorsunuz... Çekiş gücünü,silme suyunu ayarlayabilmeniz güzel bir özellik.Süpürme ve silme işlemini aynı anda da yapabilirsiniz ayrı ayrı da kullanabilirsiniz.İnce tozları,beyaz kedi tüylerini bile görüyor emiş gücü kuvvetli.
Süpürme ve silme işleminden sonra evde temizlik yapıldığını anlıyorsunuz .
ÖÖ
ÖÖ
04 Nisan, Per |
ÖZLEM Ö****
Ürünü 2 3 aydır kullaniyorum.
Ben memnun kaldım f/p ürünü haki kaliteniz kötü naylon kadife yapil i ise sac kıllarını çekmesi zor pas pas özelliği süpürmesi benim icin yeterli çocuklu çalışan anne olarak keşke daha önce alsaydim dedim geçim gücü mop özelliği gerçekten güzel düşünmeden alin bence
HÜ
HÜ
11 Ağustos, Paz |
H**** ü***
Philips kullaniyordum ariza verince buna gectim uygun fiyatli diye silme ve superme isini ayri ayri yapıyorum ki islak bez saclari yapistirmasin diye bi sıkıntısi o bir de kullanali 4-5 ay oldu silikon fircasi kesildi saclardan garanti karsilamiyor kendim almak zorundayim
SA
SA
28 Şubat, Çar |
S**** A****
Bu robot süpürgeyi almadan önce phılıps marka robot süpürge aldık ve çok kısa sürede arızalandı çekim gücüde yeterli gelmemişti bu ürün gerçekten beklentileri karşılıyor hem sil hemde süpür özelliği çok iyi çalışıyor tek dezavantajı istasyonlu fiyatı aşırı yüksek onun haricinde herşeyi mükemmel
Kullanıcı bu ürünü Lydsto Türkiye satıcısından, Derya Özcan adlı kullanıcının listesinden aldı.
AD
AD
25 Aralık 2023, Pazartesi |
A**** D****
Kullanmadan yorumlamak istemedim süpürmesi ve çekim gücü çok güzel haritalamayı yapamadım ve sormak istediklerim vardı firmayla irtibata geçtim BANU HANIM a çok teşekkür ediyorum çok ilgilendi sabırla sorularımı cevapladı ve telefondan sonuna kadar kurup haritalandırmam için yönlendirdi TLF a nasıl indirmem gerektiğini anlattı firma çok ilgili teşekkürler ( lystro ) Türkiye garantili olması kesinlikle Ayrıcalık
TZ
TZ
06 Kasım 2023, Pazartesi |
T**** Z***
Çekim gücüne de sahip bir robot ve kaliteli malzemesinde de kusuru yoktur.özellikle gelir gelmez müşteri olarak firmayla iletişime geçtim çok fazla ilgili bir insan cihat bey.tüm sorunlarıma sabirla cevap verdi.çok teşekkür ederim 🙏🏻
SB
SB
16 Mayıs, Per |
S**** B****
Yüksek çekim gücü ve kalite çok yüksek olduğu için aldım.gerçekten çok büyük kolaylık