Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın Değerlendirmeleri
TG
TG
07 Mayıs 2021, Cuma |
Tolga G****
Bu mikrodalga fırına yorum yapmak bizim haddimize değil, uygun görürse o bize yapabilir :)
Alacaklara tavsiyem;
•Dijital olduğu için daha çok genç kesime hitap ediyor. Kullanımı biraz karışık. Analog cihazlardan çok farklı.
•Performans konusunda içinizde şüphe olmasın, zira 850 watt olsa da işini iyi yapıyor.
•Ses konusunda yeteri kadar sessiz çalıştığını söyleyebilirim.
•İçeride ışığı yanmasına rağmen kapak siyah ve aynalı olduğu için göremeyebilirsiniz. Ama mühim bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
•Çocuk kilidi mevcut ve kullanışlı.
•Vejetaryenler için ayrıca modu mevcut.
•Eco modu var güç tasarrufuna alabilirsiniz.
•Buz çözeceğiniz ürünü bir kap içerisinde koymayın. Kalıp halinde içerisindeki tabağına bırakmak yeterli.
•Estetik olarak göze kesinlikle hitap ediyor,tasarımı oldukça iyi.
•Normal şartlarda bir mikrodalga fırından beklentinizi tamamiyle karşılıyor. Tam bir görev adamı :)
•Bu fiyata alabileceğiniz tek makina diyebilirim. Güle güle kullanın..
ŞS
ŞS
26 Mayıs 2022, Perşembe |
ş**** s****
Ürünün alt kismi yamuk geldi. Düz zemine tam oturmuyor ayaklardan biri havada kaliyor.
Ayrıca kapi alt menteşe kısmi hatalı Aralık olması gerektiğinden fazla aynı ürünü kuzenimde bu siteden aldı onunkine baktım normal.
Eski olumsuz yorumlara bakiyorum bu ürün aynı hata ve kusurlardan hep iade edilmiş anlamıyorum tekrar tekrar niye gönderiyorsunuz. Zamanımızı çalıyorsunuz.
Ürün değişim talep ettim umarım yerine gönderilen düzgün olur.
Kuzenim kullandığı için biliyorum normalde ürün güzel o yuzden 4 yildiz verdim ama saticiya 1 yildiz werdim bana gelen keşke hatasız gelseydi.
EB
EB
20 Ocak, Cum |
E**** B****
CE
CE
11 Şubat, Cts |
Caner e****
Herhangi bir çizik bri darbe yok. Temiz geldi çalışır durumda
Kullanıcı bu ürünü YUNUSOĞLU HOME satıcısından aldı.
ND
ND
17 Şubat, Cum |
N**** d****
Ürün sağlam geldi sorunsuz çalıştı gayet güzel kullanışlı beğendim.
SG
SG
22 Ekim 2022, Cumartesi |
S*** G****
Güzel ısıtıyor 👍🏻
01 Kasım 2021, Pazartesi |
b**** ç****
Çok begedım geniş ve çok kullanıslı vej. Ürünlerindeki kullanımı çok işimi görecek bayat ekmeklerimi 5 dk küp küp doğradıktan sonra çorbalık yaptım güzelce galete kıvamına geldi ilk deneyimimden cok memnun kaldım uyguna aldım ihtiyacı olanlar kesınlıkle alsın derim hepsiburadaya hızlı kargo ve ocak fırın sprey hediyesi için tşk ederim sizden aldıgım her ürünü memnuniyetle kullanıyorum 🙏
SÖ
SÖ
18 Ocak 2022, Salı |
s**** ö****
Bayıldımmmm harika bir ürün annemde de vardı yıllardır samsung mikrodalga kullanıyordu kendime de çeyiz için aldım ürün yurtiçi kargoyla çok güzel paketlenmiş bir şekilde elime ulaştı hızlı kargo özenli paketleme uygun fiyat aradığınız herşey var alın aldırın
Kullanıcı bu ürünü EKSANTO TİCARET satıcısından aldı.
16 Nisan 2020, Perşembe |
Burak Ç****
Öncelikle mağazanın kargo hızı çok iyi. Ürüne gelecek olursak tereddütte kalmayınız bu fiyata böyle bir ürün kaçmaz kalite konusunda sorun yaratmayacaktır. Gril özelliği yok yani sonuçta fırın olarak kullanılmayacak. Adlım ürünü kalite ve görünüş olarak inceledim evet sıkıntı yok tuşları rahat bir şekilde basılabilir ve fırın çalışırken aşırı bir gürültüsü yok. Ön camdan içeriyi görmek pek mümkün değil lakin öenmli değil zamanla hangi tür yemek kaç dakikada ısınıyor pişiyor alışıyorusnuz. 3 dk kek yaptım 2 dk da mısır patlattım çok güzel kumpirler yapabilirsiniz çok güzel makarnalar yapabilirsiniz hazır pişirme modları var kozmetik olarak ta mutfağınıza yakışacak emin olun.
Kullanıcı bu ürünü Netteenucuz satıcısından aldı.
BT
BT
22 Kasım 2022, Salı |
B**** T****
Hızlı ve sağlam bir şekilde gönderildi. Ürün çok şık ve gerçekten çok kullanışlı, bu zamana kadar mikrodalga almamakla hata etmişiz mısır patlattık karnabahar haşladık çok pratik
Kullanıcı bu ürünü CarrefourSA satıcısından aldı.