Fissler Plus Set 24 Değerlendirmeleri
PC
PC
22 Aralık 2022, Perşembe |
P**** C****
Fissler kalitesi zaten tartışılmaz. Ürün gayet güzel ve korunaklı şekilde geldi. Hiçbir kusur yoktu.
HA
HA
29 Kasım 2022, Salı |
H**** A****
Bugün elimize ulaştı ve buzlukta hala çözülmemiş olan eyle denedik sonuç harika satıcı güvenilir orjinal ürün şiddetle tavsiye kesinlikle evinize almalısınız.
FB
FB
19 Kasım 2022, Cumartesi |
fatih b****
Siparisimizin uzerinden 24 saat gecmeden sorunsuz bir sekilde teslim edildi. Satici ilgili, sorularimiza hizli cevap verdi. Sepette yuzde 15 indirimden, kasimda al subatta ode ayrica 6 taksit imkanin olmasi bizim icin cok iyi oldu. Biraz pahali ama gercekten kaliteli keske daha önceden alsaymisiz. Eski düdüklumuzden tam performans alamadığımız icin en iyisini almak istedik. Bununla tüpten ve zamandan büyük tasarruf yapacagimiz kesin.
DD
DD
25 Kasım 2022, Cuma |
D**** D****
Ürün kargodan ilk fotoğraftaki haliyle geldi. Ancak içi sağlam ve tamdı. Hemen kuru fasulye pişirdim. 7 dakikada pişti çok pratik
RÖ
RÖ
26 Kasım 2022, Cumartesi |
r**** ö****
24 saatte ulasti teşekkür ederim. Ürün efsane zaten konusmaya gerek yok. Bu urunu sadece ucuza-pahaliya almak olabilir. Pahali ama asla pisman olunmaz bence. Mutfagi sevmeyen insana sevdirir. 4 dk etli kuru fasulye pisirdigini yasayarak gordum kusbasi etleri hiç pisirmeden hemde. Ugrastirdigi icin 2 gunluk yemek yapmaya son gunluk yemek yapmak 10 dk cunku. Soylenenler abarti degil, inanin. 6 dk pisirirseniz lapa olur:) kucuk boy duduklu de alirsaniz tum tencereler rafa kalkar biz oyle yaptik. Tavalar pahali, tek basina almazdim şahsen. ama saticidan set olarak çok uygun fiyatli oldu kampanya ile mutlaka iyidir diye dusunerek aldim.
GY
GY
Gökhan Y****
Hanımın zoruyla aldık..
Yorumlarda bahsedilen zaman tasarrufu ve yakıt tasarrufu olayına katılmıyorum..
Bu tarz ürünler kar amaçlı hazırlanan ürünler değildir... siz yakıttan kar ettim sanırsınız..
Lastiğine 750 tl para verirsiniz....
Yaşayıp göreceğiz..
Hype üründür...
Bildiğiniz düdüğü olmayan düdüklü tencere dir..
Abartmaya gerek yok .
Kapitalist düzen böyle kurulmuştur..
5 yıldız verme sebebim aldığım mağazanın hızlı şekilde kargoya verip elimize ulaşmasıdır..
11 11 efsane cuna artık ne ise koca katliamıdır başka birşey değildir..
Kar zarar oranı düşününce..
Diğer düdüklüler ile arada ki farkı zaten ödeyerek tasarruf etmemiş başlıyorsunuz..
Neyse yaşayıp göreceğiz
RD
RD
R**** D****
Kargo hasarlı geldiği için tava yamulmuş daha özenli gönderilebilirdi
AA
AA
A*** A****
Mutfak dünyası satıcına çok teşekkürler set tam ve sağlam olarak geldi çok güzel ve sağlam paketlenmiş kargoda hızlı geldi.ürün beklediğimiz gibi mükemmel daha önce almıştık kullanıyoruz çok memnunuz teşekkürler...
EY
EY
26 Kasım 2022, Cumartesi |
E**** Y****
Henüz kullanmadım, kullananların tavsiyesiyle aldım. İndirimde yakaladığım için mutluyum. Çok iyi paketlenmiş bir şekilde geldi. Satıcıya çok teşekkür ederim.
BŞ
BŞ
04 Aralık 2022, Pazar |
B**** Ş****
Şimdiye kadar almadigima pişmanım.diger 2 duduklumu rafa kaldırdım e oniki sene olmuştu artik.1 tencere fiyatına koca seti aldim