Huawei MatePad Pro 128GB 10.8" IPS Tablet Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (56)
Fotoğraflı değerlendirmeler (4)
BK
BK
01 Eylül 2020, Salı |
B**** K****** - İstanbul
Tablet gayet başarılı
Ekrank hdr videolaro ve 2k videolarda kendini gösteriyor parlaklik fazlasiyla iyi
Google servisleri olmamasi bi problem olamdi bana hatta iyi bile denebilir kullanmadigim facebook duo g.film gibi bos uygulamalar yer kaplayip guncelleme sorunu çıkartmıyor
Arayüz sade ve anlaşılır ayarlar kisminda yaptiginiz arama ve degisiklikler hizli tepki veriyor
Huawei kendi mağazası gayet iyi ve 3.part uygulamalarada destek veriyor ona gorede guvenlik sistemi oluşturmuş her yuklemede tarama yapiyor
Ben android kullanicisiyim 3.part uygulama cok kullanan biriyim youtube bile yukledim zor olmadi tablet gayet hizli masaustu modu muhteşem
Hoparlor 4 adet harman cardon fazla iyi
Klavye ve kalem uyumu cok iyi kesilme donma tanimama hic yaşamadım
Destek ekibine 10 15 dk ulasabiliyorsunuz sorunuz olursa gercekten bu konuda cok basarili huawei
Eskileri
Keske her telefonu tablete yansitabilsek cok muhtesem olurdu
Hediye klavyede touchpad olsa guzel olurdu cok buyuk eksik degil
Yazilimla rakiplerine fark atabilicek potansiyeli var
Uzun kullanimda ekleme yapabilirim

ÖD
ÖD
17 Haziran 2020, Çarşamba |
Özkan D**** (36) - İstanbul
Ürün Set halinde geliyor bu fiyata. Yani klavye ve kalem ile birlikte. Bu konuda tereddüt etmeyin. İki gün önce sorunsuz teslim aldım

EÇ
EÇ
11 Haziran 2020, Perşembe |
e**** ç**** (35)
Öncelikle bu cihazı almak isteyenler hiç düşünmeden alabilirler yaklaşık 1 haftasır kullanıyorum nerden başlasam bilemiyorum.
1 -batarya çok çok iyi. kesintisiz 6 saat pubg oynadım şarj %50 seviyesine indi
2- kasa çok ince
3-ekran kasa oranı gayet iyi inçe bir çerçeve var
4-kamera diğer tabletlere nazaran iyi diyebilirim
5-yüz tanıma inanılmaz hızlı . Loş ışıkta da denedim gayet başarılı
İ6-işlemci mükemmel 6gb RAM ile geliyor gayet yeterli
7-hoparlör sistemi çok iyi
8-kalem ve klavye ile alınmalı bence inanılmaz uyumlu ve anında bağlanıyor.
9- bence fiyatı rakibine göre çok çok iyi
10- Huawei üst segment tablet piyasasına böyle bir cihazla girmekle çok büyük bi iş yaptı bence adını çok sık duyacaksınız Eminim.
RP
RP
06 Ekim 2020, Salı |
r**** p*********** (33) - İstanbul
Ürünü etraflıca araştırma yaptıktan sonra aldım. Öğrencilerin ve öğretmenlerin ders işlerini layıkıyla görür. Daha fazlasını da yapar bence. Gayet hızlı ve performanslı. GooglePlayStore da bulabileceğimiz bazı uygulamaları Huawei AppGallery’de bulamıyorsunuz. Ama talep arttıkça zamanla dahil edileceklerini düşünüyorum. Bir de type-c kulaklık, usb port vs kullanmak gerek. Uygun ürünler yanda dönüştürücüler gerekli.
Tableti Huawei Türkiye satıcısından aldım klavyeli kılıf ve kalem ile birlikte geldi. Hangi satıcıdan aldığınıza dikkat edin sadece tablet gelince sürpriz olmasın. Kargom söylenen tarihte ve iyi paketlenmiş bir şekilde geldi. Teşekkür ediyorum.

ME
ME
29 Haziran 2020, Pazartesi |
m***** e**** - Bursa
Klavye ve kalem birlikte geliyor
FB
FB
31 Ekim 2020, Cumartesi |
furkan b***** (29) - İstanbul
Ürün yorumlarında gördüğüm satıcılar klavye ve kalem göndermedikleri için ürüne düşük puan verilmiş. klavye ve kalrm ürüne dahil değildir ayrı ayrı satılmaktadır. huawei türkiye satıcı klavye ve kalemi ile birlikte göndermektedir o yüzden fiyatı biraz daha pahalıdır ancak klavye ve kalemi ayrı ayrı almaktan çok daha avantajlı. Dedikleri sürede kargoladılar güzel paketlenmişti. kendilerine teşekkür ederim.
Tablet en iyi Android tablet olarak geçmektedir piyasada 😊 bence alın. huawei nin klonlama uygulaması ile eski telefon yada tabletinizdeki verileri bu tablete taşıyabiliyorsunuz. android yada ios olması farketmiyor.

EO
EO
27 Ağustos 2020, Perşembe |
E*** O*** (40) - Ankara
Uzun süreli araştırmalar sonucu kızıma aldığım cihaz. Bu fiyata rakiplerde hem kalem hem klavye bulmak mümkün değil. Huawei Türkiye mağazasından aldığınızda kalem ve klavye geliyor merak etmeyin. Marketi ve diğer yükleme yöntemleri ile hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanıyoruz. Ekran, batarya süresi vb. özellikleri çok iyi çalışıyor. Rahat rahat alıp kullanın derim..
EK
EK
12 Kasım 2020, Perşembe |
E****** K******* - İstanbul
Ne kadar kusursuz görünen bir cihaz da olsa, google araçlarının olmaması, Netflix uygulamasını HD bir şekilde kullanamama gibi önemsiz gözükse de uzun vadede can sıkan sorunları mevcut. Ayrıca artık set değil sadece kalem ile gönderiyorlar, ona göre kararınızı verip siparişinizi gerçekleştirin. Olumlu yanları olarak, ses kalitesi gerçekten beklediğimden daha iyiydi. Sinema sistemi havası veriyor. Ekran çözünürlüğü, görüntü kalitesi ve renkler çok güzel bir hissiyat veriyor. Masaüstü modu gerçekten çok iyi düşünülmüş ve çok güzel çalışıyor. Alırsanız pişman olmazsınız. Umarım Google ile tekrardan anlaşmaya varırlar. Tek sorun o gibi duruyor şuanda.
EÖ
EÖ
21 Eylül 2020, Pazartesi |
E****** Ö***** - Kahramanmaraş
Ürün çok güzel. Perşembe gece siparişi verdim ptesi ürün elimdeydi. Fakat kalem ve klavyeli kılıf hediyesi olmaması üzdü.
GY
GY
11 Ağustos 2020, Salı |
g****** y***** (36) - Ankara
Ürünün klavye ve kalemi çıkmadı içinden iade edeceğim
HK
HK
30 Ağustos 2020, Pazar |
H**** K**** (24) - İstanbul
Hızlı ve güvenilir teslimat.
1 Kargo paketi içerisinden 3 farklı kutu çıkıyor. Tablet Kutusu + Kalem Kutusu + Klavye(Kılıf) Kutusu.
28.08.2020 tarihinde aldım ve google play kurdum/kullanıyorum herhangi bir eksiklik veya sıkıntı çekmiyorum. GooglePlay kurarken zorlanabilirsiniz ama imkansız değil.
CE
CE
11 Kasım 2020, Çarşamba |
C**** E**** (35) - Kocaeli
Yorumlari okuyarak aldım. Sadece tablet geldi. Yani tablet guzel anlatılanlar gibi. Sadece daha ilk gunden cok fazla donuyor. Actigimda sarji 64 tu, 2 saatte 44 e dustu ki sadece birkac program ve birkac mb lıj kitao yukledim. Oyun falan yokken. Sarja tam taktigim zaman damboyle.olursa iade etmeyi dusunuyorum. Hem donuyor, hem sarji sorunlu gorunuyor. Sifir oldugundan supheliyim
DY
DY
01 Aralık 2020, Salı |
D**** Y**** (29) - İstanbul
Tablet gerçekten çok iyi .Fakat Google hizmetlerinin olmayışı çok kötü .Kalemiyle birlikte geldi .Klavye gelmiyor sipariş edecekler dikkat etsin .Kargo çok hızlıydı . Teşekkür ederim
YK
YK
11 Kasım 2020, Çarşamba |
Y********* K****** (31) - İstanbul
Artık set halinde gelmiyor arkadaşlar bilginiz olsun.
TY
TY
07 Kasım 2020, Cumartesi |
Tufan Alper Y***** - İstanbul
Cihazın kalitesi tartışılmaz. Kalem ve keyboard ile birlikte geldi.Magazadaki diğer firmalardan biraz pahalı gibi görünse de kalem ve keyboard ı hesaba katına çok daha hesaplı ve avantajlı bir seçim.
Teslimat hızlı ve eksiksiz.
Almak isteyenlere tavsiye ederim. Huawei mağazası dışından alındığında kalem ve keyboard yok paketin içinde unutmamak lazım
SK
SK
08 Haziran 2020, Pazartesi |
S***** K******* (35)
kullanım deneyimim göre çok hızlı ve üstün bir cihaz...6 GB Ram ve krin 990 işlemci, en performanslı oyun ve uygulamalarda bile çok rahat ısınma hiç yok, 4 hoparlör ve kablosuz şarj var.kalemi ve klavye opsiyonu var.en iyi Android tablet diyebilirim.
AO
AO
09 Ekim 2020, Cuma |
a***** o*** (31) - Bursa
Huawei mağazasından alırsanız kalem ve klavye ile birlikte geliyor. Telefondan uygulamaları kopyaladım. Google servislerini kurmadım. Ama şuanlık bir problem gibi durmuyor. Kalemi ve klavyesi oldukça işlevsel. Biraz alışmak gerekiyor sadece.
AD
AD
16 Ekim 2020, Cuma |
Alihan D***** - Samsun
Üniversite için aldım. Şarjı çok iyi gidiyor. Kalem ve klavye ile her ihtiyacınızı karşılıyor. Uzun süre götürecek bir cihaz. Genel olarak hayli memnunum.
TŞ
TŞ
14 Eylül 2020, Pazartesi |
t***** ş** (49) - Ankara
Ürün çok güzel. Bu fiyata bu kadar özellik cok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Google desteği olmaması biraz problem yarasada bu işten biraz anmıyorsanız çözebiliyorsunuz.
ÖA
ÖA
22 Kasım 2020, Pazar |
Ö********* A*** (27) - İzmir
Ürün kalem ve klavyesiyle geldi. Google storda bulunan birçok uygulamayı appgalery de bulamıyorsunuz ama YouTube uygulaması sorun olmuyor birşekilde halledebiliyorsunuz. Kendi yazı yazma uygulamamarı çok iyi görüntü ve ses kalitesi çok iyi aralıksız 10 saat şarjı gidiyor müzik uygulamaları da gayet güzel. 3 haftadır kullanıyorum memnun kaldım.