iPad 7. Nesil 10.2" 128 GB Wifi Tablet Tablet MW782TU/A Değerlendirmeleri
MÖ
MÖ
08 Kasım 2019, Cuma |
Mehmet Bora Ö****
Apple ürünlerini kullanmaktan mutluyum. Tablet olarak 32GB olan model seçerseniz ileride hafıza problemi yaşamanız olasıdır. 64GB ve üzeri tavsiyemdir. Office benzeri programlar diğer markalara göre daha stabil çalışıyor. Bir de yeni model olduğu için kılıf ve ekran koruyucu bulmakta zorlandık.
AK
AK
28 Kasım 2019, Perşembe |
A**** K****
Apple ürünlerini anlatmaya gerek yok yalnız Bi kaç bisi söylemek gerikirse mükemmel Bi cihaz onun yanı sıra satıcı firmaya ayrıca teşekkür ederim çok iyi Bi şekilde paket yapılmıştı cihaz tamamen korunaklı Bi şekilde özen göstererek hazırlamışlar tekrar teşekkür ederim kargo elime belirtilen tarihten önce geldi onun için de ayrıca teşekkür ederim tavsiye ederim çok kullanışlı çok güzel Bi ürün almışız.
Kullanıcı bu ürünü teknoraks satıcısından aldı.
RenkGümüş
SA
SA
14 Ekim 2020, Çarşamba |
Sevim A****
Kızım bir aydır kullanıyor ve gayet memnun. Uzaktan eğitimde 8 tane canlı derse girimesine rağmen şarjı %100 den %50-40 civarlarında 😊Tablet gayet tatmin edici ; hızlı, güçlü, büyük ve iCloud telefunuyla aynı olduğu için aktarımı da oldukça kolay ... Uzaktan eğitim veya film gibi istekleriniz varsa ve almışken iyisi olsun beni bir iki yil
YK
YK
25 Mart 2020, Çarşamba |
yasemin k***
Ürün 2 günde geldi, çok teşekkür ederim. Paketleme oldukça korunaklıydı. Faturası da, garanti belgesi de geldi, ambalajda da yırtık, kesik yoktu. Bazı firmalar mutlaka bir şeyleri eksik gönderiyor. Her şeyin tam olması güven verdi. Güvenilir firma arkadaşlar. Ürün de canavar gibi, oyun oynarken hiç kasmıyor, hafıza kapasitesi zaten tartışılmaz, kamera fena değil,tablet için iyi. ekran çözünürlüğü çok iyi
İnce ve hafif bir cihaz. Daha ne olsun?.
Kullanıcı bu ürünü teknoraks satıcısından aldı.
CK
CK
24 Temmuz 2020, Cuma |
CEMIL K****
Düşük GB'li bir ürün tercih etmemenizi öneririm. 128 gb günlük kullanım için fazlasıyla yeterli olacaktır. İlk izlenip bir Iphone sahibiyseniz bu ürün tamamlayıcı oluyor. Prof bir kullanıcı değilseniz, çizim vs, Ipad 7.Nesil sizler için yeterli olacaktır. Bir hayli hafif ve hızlı. Tabi ki 10 yıl gitmeyecektir ama eski ürünlere göre daha fazla bir ömrü olacak. Fiyat tabi ki ucuz değil ancak Air ile arasındaki işlemci farkı o fiyatı vermeye değmez çok paranız yok ise. Tavsiye ederim, şu ana kadar çok memnun kaldık, yıl dönümü hediyesi veya özel günler için çok güzel bir hediye.
MK
MK
05 Şubat 2020, Çarşamba |
M*** K****
Ürünü kızım kullanıyor, oldukça memnun. Üründen ziyade satıcı firmaya çok teşekkür ederim. Tam da kızımın doğum gününde ve hediye paketi yapılmış olarak (talep etmemiştim ancak kızımın doğum gününe yetiştirilmesini rica etmiştim) gönderildi. Elinize sağlık.
CY
CY
24 Aralık 2020, Perşembe |
C**** Y****
Arta kalan vakitlerimde çizim ve tasarım işlerimi yetiştirmek için aldım. Son zamanlarda bilgisayara geçmeye ihtiyaç duymuyorum. Her tasarımcıya bir tane şart. İnce, hoş ve havalı, sağlam malzemeye sahip. Çizim ve tasarım için alacaksanız, çizim için üretilmiş ekran koruyucu almanız gerekiyor. Ekran renk doğruluğu çok kaliteli. Lakin cam yüzey çizim yaparken güzel ve devam ettirecek hissiyat vermiyor.
SB
SB
24 Nisan 2021, Cumartesi |
S**** B****
Bir seneye yakın oldu alalı. İnanılmaz memnunum. Tüm işlerimde yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim. Fakat 8.nesil alın, 7. Nesil geçen yılın ürünü oldu artık.
GG
GG
22 Nisan 2020, Çarşamba |
G**** G****
Ürün 3 gün içerisinde geldi, ambalaj olarak gerçekten başarılıydı, eminim bir kaç metreden bile düşse üründe kesinlikle hasar meydana gelmez. Şu zor günlerde dahi gönderici firmanın reaksiyonu çok hızlı ve özenli. Ürünü zaten biliyorsunuz her verdiği değerin kriterin hakkını veriyor, 2gb RAM olmasına rağmen piyasadaki 3-4 gb RAM ürünlerine taş çıkartır. Dış sesi mükemmel, fotoğraf kalitesi yeterli. Kurulumu çok kolay ve hızlı. Bu ilk izlenimlerim. Gönderici firmaya ve kargoya teşekkürler. Herkese saygılar. İnşallah en kısa zamanda güzel günlere kavuşuruz.
Kullanıcı bu ürünü Alsambunu satıcısından aldı.
FÖ
FÖ
26 Mart 2020, Perşembe |
F**** Ö****
Ürünü anlatmaya gerek yok. 128gb versiyonu aldım, ekran kalitesi harika, pubg ve benzeri oyunlarda ya da netflix tarzı video sitelerinde kesintisiz ve takılmadan performans gösteriyor.
Garantisi aldığım gün başlatılmıştı, apple sitesinden sorgulanabilir. 2 yıl garantisi var.