Samsung 500GB T5 Taşınabilir SSD Disk MU-PA500B/WW Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (54)
Fotoğraflı değerlendirmeler (1)
ÖA
ÖA
21 Aralık 2020, Pazartesi |
Ö**** A**** (33) - İstanbul
Bu aldigim ikinci T5, cok ufak ve sorunsuz calisiyor. Bazi programlarla calisirken arada baglanti resetlenmesi oluyordu fakat bu durum USB guc ayarlari ile ilgili ve windows'tan cozebiliyorsunuz. Sadece VEGAS gibi video edit programlarinda bu sikinti pek giderilemiyor, eger materyalinizi T5'te tutarak video editing yapacaksaniz bu durumu onden arastirmanizi oneririm. Benim icin buyuk bir sorun degildi, onun disinda kesinlikle parasini hakediyor.
ÇÇ
ÇÇ
30 Mayıs 2020, Cumartesi |
Ç***** Ç**** (28) - İstanbul
Laptopfirsati satıcısından siparişi 16.11'de verdim, 16.31'de kargo bildirimi geldi bir sonraki gün 11'de ürün teslim edilmişti. Öncelikle bu titizlik için çok teşekkür ederim.
Ürüne gelirsek, 2019 Macbook Pro'da 500mb/s yazma ve okuma sunuyor dosya aktarım hızı inanılmaz başarılı. Ürün aşağı yukarı kredi kartı boyutunda ve 8-10 kredi kartı kalınlığında dolayısıyla son derece taşınabilir. Yanında usb-c'den usb-c'ye ve usb-c'den, usb-a'ya kablolarıyla geliyor. Ben çok memnun kaldım satıcıya ayrıca teşekkür ederim.
CO
CO
05 Ocak, Sal |
c** o***** (38) - İstanbul
Ufakligin fotograflarini yedeklemek icin aldim, ucuncu ayni marka diskim. Guvenilir ve hizlilar.
AT
AT
04 Aralık 2020, Cuma |
A**** T***** (3) - İzmir
Portatif kucuk ve hizli. Macbooklar icin daha cok tercih ederim. Thunderbolt kablosu icinden cikiyor ve ayriyeten usb giris kablosu da var
OY
OY
17 Ocak, Paz |
ONUR Y**** - Kahramanmaraş
Gerçekten çok iyi ürün. Yedekleme ve veri kullanımı için işime çok yaradı.
ÜT
ÜT
26 Ağustos 2020, Çarşamba |
Ümit T******** (38) - İstanbul
iyi paketlenmiş bir şekilde geldi.
Orijinal ürün.
Daha önce T3 serisini kullanmıştım.
T5 serisi ondan daha hızlı okuma yazma yapıyor.
gayet başarılı
11 Haziran 2020, Perşembe |
H*********** G****** (30) - İstanbul
Ürün çok şık, hafif, küçük ve hızlı. Şifrelemesi veri güvenliğini arttırmış. HDD gibi darbelere, kullanım miktarına karşı dayanıksız da değil. Kapasitesi yetiyorsa tercih edilmesi gereken bir ürün.
HH
HH
16 Kasım 2019, Cumartesi |
Halit H**** (35) - Antalya
bugün teslim aldım. ürün çok iyi kaliteli duruyor, yazma okuma hızı çok iyi, telefonuma ve bilgisayarıma sorunsuz bağlandı, ısınma yok, kasma yok. biçimlendirdikten sonra kullanılabilir alan 465 gb bilginiz olsun, yazma okuma 490/515 mb bilgisayarımda ölçtüm. çok küçük bir cihaz, kutusundaki çıkan kablolar kaliteli. Memnun kaldım
AA
AA
23 Nisan 2020, Perşembe |
A**** A******** - Edirne
Ürün anlatıldığı gibi tavsiye ederim. Ürün orjinal paketinde geldi. Ürünün dış bölümü ile içi arasında bir boşluk varmış gibi oturmamışlığı var ama çalışmasını etkilemiyor.
BK
BK
21 Eylül 2020, Pazartesi |
B**** K*** (40) - İstanbul
çok küçük bir ürün. ilk aldığımda çok şaşırdım ama bir o kadar da hızlı yedekleme yapılabiliyor
EC
MA
MA
11 Haziran 2020, Perşembe |
Murat A****** (43) - Sakarya
Ürün mükemmel.. Ben bilgisayarı yedeklemek için kullanıyorum.. Tüm bilgisayarın kısa sürede (1-2dk) içerisinde imajı alınabiliyor.. Mükemmel ötesi bir ürün
04 Nisan 2020, Cumartesi |
H*********** G***** (33) - İstanbul
Ürün çok kaliteli ve aynı zamanda hızlı. Tüm beklentilerimizi karşıladı. Teşekkür ederim LaptopFırsatı’na. Çok uygun fiyata almıştım Şubat 2020 gibi
EA
EA
16 Ekim 2020, Cuma |
E**** A****** (38) - İstanbul
Fiyat performans olarak en iyi cihazlardan biri
03 Şubat 2020, Pazartesi |
H*********** G***** (33) - İstanbul
Çok beğendim. Akşam saatlerine doğru aldım, ertesi gün teslim edildi valla bravo. Orjinal, garantili ürün. Ben çok memnun kaldım. Hız olarak da efsane! Her türlü beklentimi karşıladı. İçinden 2 kablo çıktı. Boyut olarak valla ufacık
BC
BC
21 Şubat 2020, Cuma |
Burçin C***** (47) - İstanbul
iMac 21,5 2017 8GB RAM'li cihazımda, 1TB SATA yerine carbon copy cloner ile HD'i Samsung T5'e aktardım ve başlangıç diski olarak T5'i kullanıyorum., iMac SSD hızı 70'lerden 400'lere çıktı, hızım en 5-6 kat arttı diyebilirim.
iMac 21,5 2017 1TB SATA Kullananlara Tavsiye ederim..
CK
CK
26 Mayıs 2020, Salı |
C** K******** - Antalya
ürün gerçekten kusursuz ve şık fakat 500gb olarak degğil 465 gb olarak geliyor bilginiz olsun fiyat olarak cok pahalı bir ürün hızlı sayılabılıcek bır urun kendısı fakat yıne 500gb olmaması gıbı hızda denıldıgı gıbı yuksek degıl max 400 alıyorsunuz okuma ve yazmada

FB
FB
15 Ekim 2019, Salı |
F**** B**** (25) - Elazığ
110 gb gibi veriyi pc den 10 dakikadan az bi sürede attı tavsiye ederim.hızlı oyunları harici ssd üzerinden oynuyorum çok hızlı pc ısınmıyor
TÖ
TÖ
26 Ekim 2019, Cumartesi |
Taha Ö*** - Ankara
Apple iMac bilgisayarda taşınabilir bootcamp kurmak için aldım. Süper hızlı bir bootcamp windows sahibi oldum.
EE
EE
06 Nisan 2020, Pazartesi |
E**** E*** (33) - İstanbul
Ürün USB üzerinden ssd performansı almanıza olanak sağlıyor.Ben macbook um için aldım. Çok memnumum.