TP-Link RE200 AC750 Mbps, 1 Ethernet Bağlantı Noktalı Wi-Fi Güçlendirici/Hotspot, Access Point Modu, Tüm Wi-Fi Yönlendiriciler ile Çalışır, Wi-Fi 5 Menzil Genişletici Değerlendirmeleri
ME
ME
11 Mayıs 2019, Cumartesi |
M**** E****
Ürünü bir kaç aydır kullanıyorum. yüzseksene aldım. Ürünün içi nasıl cayır cayır yanıyor, 3-4mm kalınlığında saçma bi plastik kalınlığı var. Bizim modem salonda, masaüstü pc odamda. Ona ethernet bağlamak için aldım. Salondaki modem TP-Link Archer VR600 hani dandik de değil ama bu şey o kadar ısınıyor ki, oyunlarda ping sapıtıyor, bazen 35mbps hız oluyor sana 2-3mb/s. Salondaki modemin 5ghz bandına bazen bağlanamıyodu bile. Sinyalde kesilmeler oluyordu vs... Ben de naptım? Havyayla plastiğini kestim, içini açtım, eneeee 5x10cm bir tane devre kartı var içinde sadece, başka da hiç bir şeycik yok yani anten falan... Bilmiyorum, elin yavuru yapmış , bu kadar parayı sadece şuncacık devre kartına veriyomuşuz. Şöyle düşünün, ürünün adaptörü de bu devre kartına bağlı, telefonu şarja takınca adaptörü nasıl cayır cayır yanıyor değil mi? Ben de kartı komple çıkardım küçük bi fan taktım. 3d yazıcıda fana uygun bir hardcase tasarladım, Ping sorunu falan düzeldi. Ne saçma yapmışlar yaa, 2 sene ya şimdi bunun garantisi, 2. senenin sonunda bozulacak gibi yapmışlar heralde, aletin içi cayır cayır nasıl yanıyor buna yarıiletken mi dayanır? =@ Yüksek sıcaklıklarda bir süre sonra malzemenin ömrü de azalır, nalet kapitalizm. tp-link diyor ki heralde, 2 sene sonra tekrar al cüzdanına mı yapışacak?
ÖB
ÖB
06 Mart 2021, Cumartesi |
Ö**** B****
Superonline fiber modemlerinin wireless çekim gücünü ve arka odalardaki çekim alanını genişletmek için aldım. Kurulumu çok kolay, wireless repeater olarak ayarladım. Kötü tarafı kabloda ve ana internette sorun yokken modemin kendi wirelessi'nda sorun olduğunda veya bir sebeple kilitlendiğinde bu ürün de bağlanamıyor. Bir de Wireless ağınızın sonuna EXT uzantısı getirerek yeni bir ağ oluşturuyor. Kötü tarafı telefonunuzla arka odada bu cihaza EXT olarak bağlandığınızda, örneğin salona geldiğinizde ana modem full çekse de otomatik olarak geçmiyor, hala EXT olan ağa yarım hızla bağlı kalıyorsunuz, bu durumda elle telefondan wireless ağını değiştirmek gerekebiliyor. Bu nedenle WPA3 destekli, yazıcı bağlantılı, geniş çekim güçlü daha gelişmiş bir Access Point alsaydım sanırım daha iyi bir çözüm olacaktı. Ürün güzel ama benim ihtiyacımı %100 karşılamadı, alanların yorumlarında da bundan bahsedildiğini hatırlamıyorum o yüzden detaylı yazdım.
Kullanıcı bu ürünü Elmacık satıcısından aldı.
ÇD
ÇD
11 Ağustos 2022, Perşembe |
Ç**** D****
Ürünü aldım 15 saat içinde elime ulaştı.bu kadar hızlı kargo görmedim.ürüne gelecek olursak fiyatı güzel araştırıp aldım teşekkür ederim
NM
NM
04 Mayıs, Cts |
Necip M****
Paket elime ulaştı.Ürün paketini daha açmadım bu aldığım üçüncüsü kalitesi tartışılmaz !!
ÇÖ
ÇÖ
16 Ocak, Sal |
Ç**** Ö****
Ürünü 5 gündür kullanıyorum. Dubleks evimde modem alt katta ve sinyal 2-4 arası çekiyordu. Sinyal sık sık 0'a düşüyordu ve internet kopuyordu. Şu an 5 çekiyor ve asla kopmuyor. Wifi'ya masaüstü bilgisayardan bağlandığımı da ekleyim. Bilgisayarın wifi bağlanabilmesi için ek bir aparat daha kullanıyorum tabii ki. Modeminizin WPS tuşuna birkaç saniye basılı tutun. WPS ışıkları yanıp sönmeye başlayınca cihazın wps tuşuna da basın. Cihazın ışıkları sabit ve yeşil yanmalı. "_ext" olarak görünecek ağlarda, ona bağlanın. Bu şekilde yapamazsanız alternatif bağlanma yöntemleri var, kullanım kılavuzunda anlatıyor.
AB
AB
01 Ağustos, Per |
A**** B**
Gerçekten kurulumu kolay bi o kadar da başarılı bir ürün yıllardır yaşadığım wi-fi çekim sıkıntısını çözdü şuan evimin her köşesinde internetimi rahatça kullanıyorum...
Not: evde fiber Superonline kullanıyorum o halde iken odaların çoğunda çekim kalitesi çok düşüktü gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz...
PK
PK
14 Ağustos, Çar |
Parastoo K****
Hemen evin arka odasına signal geniştirdi. kurulum ve kullanma çok besit ve hizli. Eskiden Mi kulanıyordum ama daha signal vermemeye başladı. TP-Link her zaman iyidir
EB
EB
14 Ekim 2020, Çarşamba |
Esat B****
Ev uzun olduğundan diğer yarısında internet hiç çekmiyordu. Cihazı ortada bir yere taktım ve sayesinde şimdi her yer gerçekten full çekiyor. Kılavuzda belirttiği uygulama ile kurması da kolay oldu. Ağ isimlerini (2.4 ve 5G) modeminki ile aynı yaptım, sorunsuz kullanıyoruz.
SY
SY
29 Ağustos 2022, Pazartesi |
Serkan Y****
İdare eder. İnternet sinyali güçlü ama zaman zaman kopma gibi bir durum oluyor.
EP
EP
27 Nisan, Cts |
E*** P****
Yıllardır salonda WiFi kullanmıyorduk hep telefon internetini kullanıyorduk. Bu ürün sayesinde evin her yerinde kesintisiz WiFi var. Çok güzel bir ürün.