Korkmaz A 341-04 Çaykolik Siyah Değerlendirmeleri
MA
MA
26 Temmuz 2022, Salı |
M**** A*
Hastanede çalışıyorum serviste kullanmak için aldık. Daha önce çalıştığım yerde de bu üründen kullanmıştık. Musluklu olması çok avantajlı ve hacim olarak oldukça yeterli. Zamanla kireçlendikçe musluktan akmayabiliyor. Ara ara kireç sökücüyle temizlemek gerekir. Onun dışında tek eksiği süzgeçli olmaması. Kendinden süzgeçli olsa yada içinden çıksa iyi olurdu.
GY
GY
15 Kasım 2021, Pazartesi |
G**** Y****
Arkadaşlar muhtemelen olumsuz yorum yapan kullanıcılar baz şeyleri hatalı yapıyor olabilir.
Her türlü denedim cihazın çalışmasında herhangi bir problem yok.
2 adet düğmesi var suyu doldurduktan sonra hem alttaki hem üstteki düğmeyi aynı anda açıyorsunuz hızlıca kaynatıyor sonrasında demlikle çayı demledikten sonra sadece alt düğme açık kalsa yeterli kendisi belirli aralıklarla kaynama noktasına kadar getirip duruyor. Çalışma prensibi bu şekilde ve hiç bir sıkıntı yok.
Ayrıca musluğu az akıtıyor diyenler için de; başka semaverler de var elimde ve normal bence. Çünkü en nihayetinde oradan küçük bir çay bardağı doldurulacağı varsayarak akım şiddeti ayarlanmış. Şebeke musluğu değli en nihayetinde.
Ayrıca muslukta sızdırma yok.
KI
KI
30 Aralık 2022, Cuma |
K**** I***
Çok güzel çok beğendim
Kullanıcı bu ürünü Vip Trend satıcısından aldı.
AB
AB
28 Ağustos 2021, Cumartesi |
A**** B****
Evde kullanmak için aldım bu ikinci semaverim korkmazin büyük modelini aldim kalabalik için iyi oldu bu modeli günlük kullanmak icin aldim en büyük tereddütum cayin soğuk olmasiydi kullaninca ankadimki boşuna tereddüt etmişim suyu kaynatmasi icin üstteki düğmeye basiyoz su kaynıyor ve hemen duruyor ama sanmayinki durdu kaldi hayır kisa bir süre sonra tekrar kaynamaya başlıyor hem çayı soğutuyor hem elektriği fazla harcamiyor.soguk su koydugunuzdada algılayıp kendisi kaynamaya geçiyor ben çok ama çok memnun kaldım almak isteyenlere kesinkikle tavsiye ediyorum ayrica firmanin paketlemesinden ve hızından da bahsetmeden gecemeyecegim mutlu bir alisveriş oldu emeği gecen herekese çok teşekkür ediyorum😊
Kullanıcı bu ürünü surekliucuz satıcısından aldı.
EA
EA
20 Temmuz 2022, Çarşamba |
e*** a****
Bu fiyata alınabılecek en güzel semaver alt kısmı asırı buyuk caydanlık kısmı bıraz orta boy ama tam ıdeal bence kullanmadım dısardan gordugum kadarıyla çok begendım teşekkürler hepsıburada 🤩
AÇ
AÇ
17 Kasım 2022, Perşembe |
A**** Ç****
Harika çok memnun kaldık işyerine almıştım çok güzel.
IB
MZ
MZ
10 Mart, Cum |
M**** Z****
İşyerime aldım. Oldukça iyi çay haznesi(demlik) yeterli büyüklükte, arkadaşlar çay hiç bitmiyor mu diyorlar. Suyu çok kısa sürede ısıtıyor max seviyeye kadar doldurduğum halde, üstteki düğme otomatik kapanıyor ardından en alttaki düğme aktif olarak sıcak tutma moduna geçiyor sorunsuz sıcak tutuyor.
Tek sorun olabilecek durum AKIM/VOLTAJ dalgalanmalarına karşı çalışırken ne derece korunaklı bir ürün ?
Kullanıcı bu ürünü NAVAS satıcısından aldı.
GK
GK
29 Mart 2022, Salı |
g**** k****
İşyerimiz icin aldık 12 kişi icin ideal demleme kapasitesinde ve kendi kendine kapanması cok iyi bir ozellik. Su bitince aklımız kalmıyor
Kullanıcı bu ürünü evdizin satıcısından aldı.
ŞP
ŞP
14 Temmuz 2022, Perşembe |
Ş**** P****
Sorunsuz elime ulaştı teşekkürler ,bol kazançlar👍