Techstorm Silver Port Intel Celeron N100 8gb Ram DDR5 128GB Rom WIN11 Pro 2xethernet 3xhdmı 2.0 Mini Pc Değerlendirmeleri
MO
MO
03 Ağustos 2023, Perşembe |
M**** O****
Urun birebir resimlerinde gorundugu ve uzerinde yazan spesifikasyonlarla ayni geliyor. Uzerinde kurulu bir windows var ve kayitli.
Ben bu urunu normal bilgisayar olarak kullanmak icin almadim. Amacim pfsense kurup evde kendime ozel bir guvenlik duvari olusturmakti.
Uzerinde gelen ethernet baglantilari 1Gbit (diger markalarda 100Mbit !) ve pfsense otomatik olarak ethernet chiplerini goruyor. WiFi pfsense'de calismiyor, uzerindeki chipseti gormuyor ama windows uzerinde sorunsuz olarak calisiyor.
Alet inanilmaz az isiniyor, ve o kadar ufak ki, her yere sigdirabilmek mumkun, guzel kismi ise bios'tan elektrik kesilirse acilayim mi kapali mi kalayim ayari yapabiliyorsunuz, bu benim icin epey onemliydi cunku evde yokken firewall'un kapanmasi durumunda uzaktan ulasmam icin kendisini otomatik olarak acmasi lazim ve bu mumkun.
pfsense'de pfBlockerNG, Antivirus ve Proxy ayni anda calisirken CPU load sadece %7, memory ise max %15 gordu, dolayisiyla evde guvenlik duvari icin mukemmel bir alet.
Normal windows kullanicilari icin ise bir iki kelime edeyim. Uzerindeki windows son derece basarili bir sekilde calisiyor, ve normal bilgisayarlardan hic bir farki yok.
Uzerinde USB 3.0 geliyor ve 3 tane HDMI var, ben ayni anda hepsini kullanmayi denemedim sadece 1 tanesini 4K ekrana bagladim ve cozunurlugu destekledi.
Bence uzerindeki tek eksiklik USB-C baglantisi olmamasi, onun haricinde alet cok basarili.
Almak isteyenlere oneririm, bu sitede baska bir markanin i7 olan modeli var, akliniz ona kayabilir elbette ama o modelin ethernet baglantilari 100 Mbit, ona dikkat edin.
BB
HŞ
HŞ
22 Ağustos, Per |
H**** Ş****
Pfsense firewall yaptım , gayet başarılı çalışıyor, kendi wifi sini pfsense tanımıyor bende Intel chipsetli wifi ile değiştirdim, süper çalışıyor,
Fiberden ppoe olarak direk modem olarak kullanıyorum, hem firewall hemde wifi 6 1200 mbit 5 ghz veriyor turk net 1000 mbit internet te wifi den 890 mbbs test sonuçları alıyorum ama işin aslı 6 ile 10 watt elektrik çekiyor bu çok iyi , iyi bir modem alsanız 60 70 watt elektrik çeker ben 10 watt ile işi çözdüm hemde firewall lı , bu işi yapabilmek için biraz bilgisayar ve program bilmeniz gerekli, unutmadan n serisi Intel işlemciler de acpı hatası oluyor pfsense de ssh ile girip debug yaparsanız , hatası sorunsuz kullanabilirsiniz, ben ürünü beğendim ....
YN
YN
24 Ocak, Çar |
Y**** N****
Gayet sessiz ve kompakt, yer kaplamıyor. Ofis işleri için ideal. Youtube'dan 4K video testi yaptım. Takılma olmadan oynattı. İşlemci tam yükte bile 60 derece civarında. Fan sesini duymak için 10 cm civarı yaklaşmak gerekiyor. Enerji tüketimi düşük. 12 voltluk akü ile doğrudan çalışabilir. Sorun olacağını düşünmüyorum ama araya bir voltaj regülatörü koymak iyi olur. Oyun , tasarım , video vb. işleriniz yoksa gayet yeterli.
GA
GA
14 Ekim, Pts |
G**** A****
Hiç bu kadar iyi beklemiyordum, çok kompakt çok hızlı. Diş Hekimliği kliniğim için odalarda filmleri açacak bir cihaz arıyordum, önden bir adet almıştım, tekrar sipariş vereceğim
BS
BS
01 Ağustos, Per |
B**** S****
ürünü taktığım gibi çalıştı. win 11 pro yüklü olarak geldi. tv arkasına bağlayıp multimedya sistemi olarak kullanmaya başladım. performans olarak neredeyse bütün ofis ve multimedya kullanımları için uygun bir makine olarak görüyorum.
EV
EV
25 Mayıs, Cts |
E**** V****
Genel de masaüstü pc mi torrentten film indirmek için ve mail youtube için kullanırdım masa üstü arizalaninca bunu denemek istedim 15 gün oldu çok memnunum
AY
AY
07 Ekim, Pts |
AYHAN Y****
Beklediğimden daha iyi çıktı. Fiyat performans çok iyi
FK
FK
15 Mayıs, Çar |
F**** K***
Toplamda 5 adet aldık. İlk aldığımız bilgisayarı 1 yıldan fazladır kullanıyoruz. Performansı ilk günkü gibi. Fiyatını hak ediyor
YS
YS
23 Mayıs 2023, Salı |
Y**** S****
Kullanmis gibi geldi, ama ben zaten cözüldüm. Ertesi, hersey tmm