Yopigo Star Su Geçirmez Ultra Güçlü Şarjlı El Feneri 2300 Lumens Q5 + Şarjlı Pil Hediyeli Değerlendirmeleri
EB
EB
08 Ekim 2020, Perşembe |
Enes B****
Ürün 2 Gün İçinde Elime Ulaştı, Fiyatına Göre Çok Güçlü Bir El Feneri Fakat Içinden Çıkan Pili Kullanmanızı Tavsiye Etmem İyi Marka Bir Şarjlı Pil Almanı ı Öneririm Ve Ürünü Almadan Önce Boyutuna Bakmayida Unutmayın Beklediğinden Daha Küçük Olabilir Kutunun Içinden Fener , 1 Pil Kapasiteli Pil Şarj Cihazı Ve Bence Hiç Kaliteli Olmayan Bir Pil Çıkıyor Ama Kutunun Içinden Çıkan Fiş Bizim Prizlere Olmuyor Ayrı Bir Aparat Kullanmak Lazım Ve Fener 1 Pil Aliyor
YV
YV
19 Ekim 2022, Çarşamba |
Y**** V****
DİKKAT !!!!!!!!
FARKLI MARKA VE 1800 LÜMENS BİR ÜRÜN GELDİ GÖRSELLER AŞAGIDA AYDINLATMASI İYİ ALACAK KİSILER HANGİ ÜRUNÜN GELECEGINI BILSIN KARGO IYI PAKETLWMW GUZEL
ÖÇ
ÖÇ
09 Ağustos 2020, Pazar |
özgür ç****
400 metreye gidiyor 270 metreyi aydınlatabiliyor. Kendi yaptığım ölçümlerdir. Şehir içinde gerçekleştirildi. Şehir dışı karanlık ölçümlerini daha sonra paylaşacağım.
UÖ
UÖ
21 Ekim 2020, Çarşamba |
u**** ö****
Parasına göre iyi zoom özelliği var küçük şarj aletine uç alıp kullanabilirsiniz. Bence makûl
FO
FO
04 Mart 2021, Perşembe |
f**** o***
Gayet kullanışı ve şık çok kaliteli bir ürün..
Küçük olması yanıltmasın sizi büyük boyutlu el fenerlerinden daha iyi....
VÖ
VÖ
04 Kasım 2022, Cuma |
V**** Ö****
Farklı bir marka ürün geldi fakat içinden TR uyumlu şarj aleti çıktı.F/P ürünü
MB
MB
17 Mart 2022, Perşembe |
M**** b****
Ürün malzeme olarak metal kalitesini beğendim bağzı yorumlarda farklı kutu görselleri var nedenini anlamadım
Aydınlatma olarak beğendim pilini daha kaliteli ve güçlü bir takılırsa daha performanslı olabilir ama bu şekildede çok iyi
Şarja takmak için şarj adaptörünün ucuna uzatıcı takmak gerekti uzatıcı kutudan çıkmadı bende zaten vardı şarja takınca kırmızı ışık yanıyor dolduğunda rengi değişir diye düşünüyorum birinci basışta güçlü yanıyor ikinci basışta kısık yanıyor üçüncü basışta flaşör gibi yanıp sönüyor aydınlatma olarak beğendim uzağı odaklamasıda güzel geniş aydınlatmasıda güzel tavsiye ederim 3 yıldız verdim çünkü şarj adaptörünün ucuna gerekli olan aparat içinden çıkmadı
GÖ
GÖ
10 Mayıs 2020, Pazar |
G**** Ö*
Pil şarjı için gelen cihaz bizim prizlere uygun değil sadece harici bir fiş kullanmak gerekiyor onun haricinde şimdilik bir sorun gözükmüyor.
AK
AK
30 Ocak, Pts |
Atalay K****
Ürün 100 mt'yi az ama 50 mt"yi net aydınlatıyor. Alüminyum kasa, li-on pille ve 220 voltluk şarz aleti ile geldi. 3 gün gibi kısa bir sürede elime ulaştı.
Pil 2 veya 3 saat gidiyor.
MY
MY
30 Ocak, Pts |
murat y****
metal kasalı ve sağlam bir ürün..ışık gücü kullandığı 3.7 voltluk şarjlı piller nedeniyle basit fenerlerden daha kuvvetli..ışık odaklanmasını ayarlayan manuel çekmeli zoom fonksiyonu düşük orta ve kuvvetli ışık özelliği ayrıca fasılalı yanma fonksiyonları var..pili şarj edebileceğiniz basit bir şarj cihazı ve kullandığı 18650 şarjlı pil beraberinde geliyor..ancak bunlara rağmen kesinlikle bir polis feneri kadar güçlü değil..polis fenerleri iki adet 18650 pil kullanıyor..bu ürün tek pilli..yinede yakın mesafelerde kullanışlı ve fonksiyonel bir fener..Kutusunda su geçirmez yazılı ancak bu özelliğinin olduğunu sanmıyorum..çünkü su geçirmez fenerlerde vida bağlantı yerlerinde ve tuşlarda kauçuk Q ring contalar kullanılır..bunda yok..bence suya sokmayın..sadece su sıçramasında bir problem yaşamazsınız..bence fiyatına göre sağlam ve iyi bir fener..