Harley Davidson Clemente Siyah Deri Erkek Bot Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (42)
Fotoğraflı değerlendirmeler (0)
ST
ST
25 Ocak 2019, Cuma |
S*** T**** - Ankara
Bu ürün gerçekten çok kaliteli ve rahat. Çok soğuk havalarda dahi ayağım hep sıcak kalabiliyor soğuğu çok fazla hissettirmiyor. Yalnız ufak bir uyarım var ayakkabının kalıbı biraz büyük. O yüzden normalde 43 giyiyorsanız 42 isteyin çok rahat ayağınıza uyacaktır.
29 Aralık 2020, Salı |
Sinan u*** (23) - İstanbul
Botu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum gerçekten muazzam bir ayakkabı şimdiye kadar su almadi ve gram üşütmedi Harley farkı fiyat konusundada Hepsiburada farkı hiç düşünmeden alın biraz Agir ama kesinlikle kaba durmuyor ayakta benim ayağım taraklı ve sıkıntılı bir yapısı olmasına rağmen çok rahat oldu herkes numarasını alsın hiç ama hiç düşünmeyin
AE
AE
16 Ocak, Cts |
A********* E*** (52) - Ankara
Çok uygun bir fiyata kardeşime aldım ve 2 günde geldi. Kaliteli, şık. Biraz ağır gibi ama giyene göre belli olur. İçi kürk değil rahat bir tabanlık var. Bambi ve aras kargoya teşekkürler.
SE
SE
12 Şubat, Cum |
S**** E***** (51) - Denizli
Teşekkür ediyorum..Ellerinde kalmamıştı ama başka mağazadan temin edip bana gönderdiler..Beni mağdur etmediler..hem de o mağaza aldığım fiyatın 2 katını satarken..Hepsiburada mükemmel
CÜ
CÜ
20 Ocak, Çar |
C**** Ü*** - Bursa
Bu botu yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ön ve arka taraflarında olan çentikler çok zor temizleniyor. sağlamlığı kalitesi çok güzel su geçirmiyor fakat bot ıslandığında ayaklarınız buz kesiyor ayakları çok üşüyen biri olarak çift çorap giymeme rağmen -17 derecede sıcaklığını koruyamadı.
12 Aralık 2020, Cumartesi |
Y******* K*** (20) - İstanbul
Ürün neredeyse fotoğraftaki kadar şık ve güzel kullanalı 1 ay oldu şuan çok memnunum ön ve arka uçlarındaki sert kumaş umarım çamur izleri bırakmaz şimdilik çamur olunca sildiğimde çıkıyor uzun vadede nasıl sonuç gösterir bilmiyorum onun haricinde 10\10 bot
11 Ocak, Pts |
a*** f****** (2) - Trabzon
Ürünü beğendim hızlı kargo . Yalnız biraz ağır haliyle. Ancak kış etmediğinden doya doya kullanmadım.. bir 6 yılı var kullnairim
TÖ
TÖ
24 Kasım 2020, Salı |
T***** Ö**** - Aydın
Çok şık ve sağlam bir bot. İndirimdeyken uygun fiyata aldım. Elinize alınca ağır gelse de yürürken bu ağırlığı çok hissetmiyorsunuz. Kutu içerisinden Harley Davidson turuncu siyah bağıcı da çıkıyor.
25 Kasım 2020, Çarşamba |
a*** f****** (2) - Trabzon
ürün insana güven veriyor. Su geçirme söz konusu değil. Sadece çamur olunca üstleri ve kuruyunca silip yıkıyosun ama çamur rengi üzerinde kalıyor. İlk aldığınız güzellikten eser kalmıyor gibi. Buna boya vs vuramaz ve rengini almasını sağlayamazsınız.
AT
AT
05 Aralık 2020, Cumartesi |
Alparslan T**** - Tokat
İki tane sipariş vermiştim kardesimle bana ürünler güzel hoş ama turuncu bağcık çıkmadı içinden onun harici bir problem yok teşekkürler
17 Aralık 2020, Perşembe |
S**** u*** (23) - İstanbul
Güzel bir fiyata aldım inşallah su geçirmez herşeyi çok iyi yanlız botun topuk kısımlarında leke mi kirmi biseyler vardı keşke dikkat li olsalar
FK
FK
18 Aralık 2020, Cuma |
F**** K***** - Niğde
Bot öncelikle çok şık dikkat çekiyor ama biraz sert zamanla ayağım aşılır mı bilmiyorum. Çok fazla toz tutuyor ve tozlar yapışıyor sürekli silmek gerekiyor onun dışında çok beğendim
ÖT
ÖT
25 Ocak, Pts |
Ö**** T***** (29) - İzmir
Numara da sıkıntı yaşamadım.
KB
EÖ
EÖ
01 Aralık 2020, Salı |
e******* ö**** (36) - Konya
Urun gayet kaliteli tavsiye ederim
GA
ME
ME
11 Aralık 2020, Cuma |
m***** e****** - İstanbul
Yorumlarda okudum bir numara küçük alin yaziyordu bende aldim ama küçük geldi kaç numara giyiyorsaniz onu alin dar kalip
20 Aralık 2019, Cuma |
Yunus K**** (30) - Samsun
kalıp olarak bir numara büyük alın diye yorum yazmışlar spor ayakkabıda bazılarında 42.5 bazılarında 43 giyiyordum 42 numara sipariş verdim. yanlış olarak 41 numara gönderilmiş ama kalıpları bol değil 42.5 veya 43 olarak spor giyiyorsanız kesinlikle bu botun 43 numarasını sipariş verin
ÖÖ
ÖÖ