Dyson Airwrap™ Complete Uzun Multi-Styler (Prusya Mavisi ve Parlak Bakır) Değerlendirmeleri
FŞ
FŞ
11 Nisan, Sal |
F**** Ş****
Bir saç şekillendirici için tabii ki çok yüksek bir fiyat olduğu için buna değer mi , muadil ürünlerle de aynı şeyi yapamaz mıyız diye düşünerek karar verdim ve 10 gündür kullanıyorum.Elimde 3 adet bilinen markalara ait maşa, 1 adet elektrikli tarak,1 adet düzleştirici, çeşitli fön tarakları ve kuaför tipi fön makinası var. Evet görsel olarak tüm bunları kullanarak aynı görüntüyü elde edebilirim. Ama saçım hergün bu cihazlara maruz kalırsa kesinlikle kırık, mat, yorgun bir görüntü oluşur, doğal halinde asla kullanamaz hale gelirim. Dysonun en büyük avantajı bu, ben hergün şekil verilmiş saçlarla gezmek istiyorum ama yıpranmasın derseniz alın. Ama ayda bir maşa yaparım , özel günlerde düzleştiririm derseniz gerekten masrafa gerek yok, diğer aletlerle de sorunsuz yaparsınız zaten o kadarını.Onun dışında eliniz alışınca hangi başlıkla hangi modeli daha iyi sonuç aldığınızı deneyerek göreceksiniz. Saça ekstra parlaklık da veriyor. Sonucu beğenmedim diyenler de vardı çeşitli yorumlarda, ama saçın hafif nemli kalması gerekiyor (tam kurutmayın), ısı koruyucu veya saç şekillendirici (bukle için köpük, düz fön için krem şekillendirici tercih ediyorum ben), hatta en son sprey bile olabilir. Hiçbir şey kullanmazsanız tabii ki salabilir saç. Normalde şekil verince ne kadar dayanıklı ise saçınız, dysonla da süre aynı olur. Dediğim gibi bu parayı bir hızlıca işinizi yapıp bitirmek için veriyorsunuz bir de saçınız yıpranmasın diye. Yoksa normal bir maşa da bukle yapar, dyson buklesi farklı olmuyor .
İI
İI
13 Mayıs, Cts |
İ*** I****
Dikkat uzun kullanım yorumudur!
Saçlarım ince telli ama sık yoğun yani özetle çok saçım var. Öyle ki uzun yıllar saçlarımdaki tokalar patlardı. Şimdi ise saçlarımda ara makas var ama sadece uç kısımlarında. Benim saçımda 30 dk gibi bir sürede maşa işlemi tamamlanıyor. Benim normal maşa kullanma yeteneğim olmadığından dyson kendisi sardığı için kullanıyorum ürünü.
Benim saçlarım yağlı. 3 gün zor dayanıyorum. Bu yüzden herhangi köpük yağ vs sürmem asla saçıma. Dyson kullanırken de sürmedim. Nemli saça uygulamazsanız kalıcı olmuyor ve on saniye soğuk hava kuralı önemli. Bir de instagramda gördüğüm videolarda herkes çok kalın tutamlar alarak yapıyor ve söndü diye şikayet ediyordu. Saçınızı kuaför bile yapsa sönüyorsa dyson ne yapsın? Fakat normalde öyle bir sorun yoksa daha ince tutamlar ile yapıp sonrasında elinizle bukleleri açarsanız kalıcılık artar.
Benim saçımda 2 gün gayet bozulmadan kaldı bukleler ki ben deli yatarım. 3.gün ise daha su dalgası modundaydı enseye yakın kısımlar üstler yine aşırı bozulmamıştı üstleri elimle açarak tüm saçı su dalgası haline getirip kullandım. 4.günde eğer yıkamamaya dayanabilsem idare edersi tabii diplerim yağlandığı için dağınık topuz yaparak günü geçirirdim.
Fırça başlık da çok başarılı işler çıkarıyor özellikle perçemlerde. Ve elektriklenmeyi önleyen kurutma başlığı da muhteşem.
Düzleştirme başlıklarını hiç kullanmadım. Normalde saçlarım da dalgalı ama düz saç bana çok sıkıcı geliyor. Düzleştirme performansı hakkında yorum yapamıyorum bu sebeple. Sadece şunu söyleyebilirim ki bende kuaför tipi fön makinesi var saç kurutmak için çünkğ saçım çok. Dyson ile kuruttuğumda fön makinesi kadar asla kabarmıyor. Bir de düzleştirme fırçasıyla emek harcamadan öylesine tarayınca kendisinden düz saçlı olan insanlar olur ya fönlü olmadığı bellidir saçta tiftik vardır ama düz durur aynen öyle oluyor.
Benim yorumlarım bu kadar zaten karakter sınırım da doldu. Mağazadan denemeden almayın derim. Yardımcım olabildiysem ne mutlu.
GT
GT
13 Nisan, Per |
G**** T***
Ürün çok güzel kargo da çok hızlı geldi ama seyahat hediye çantası gelmedi ona üzüldüm
DA
DA
22 Nisan, Cts |
d**** a****
Sadece Kalıcı dalga isteyen kişiler maşadan devam etse daha iyi bence. Bu ürünün olayı tamamen farklı. Sıfır kimyasal ile keçe gibi saçı yumuşacık ve bakımlı gösterebilen bir icat bence. Renk değişiminden yıpranmış saçıma o kadar iyi geldi ki bunca zaman boşuna tereddüt etmişim.
SK
SK
21 Mayıs, Paz |
S**** K****
Alanında en başarılı ürün. Tanıtımında ne yazıyor ise tamamını yapabilen bir cihaz. Evet fiyatı biraz yüksek ama kalitesi de o oranda iyi
BŞ
BŞ
26 Mayıs, Cum |
Bayram Ş****
Ürünü eşim ve kızım için satın aldım. Kullanım deneyimim yok. Fakat ürünle ilgili şunu çok açık söyleyebilirim.Kaliteli olduğunu ambalajından kutusuna,malzeme kalitesinden hissiyatına kadar bu kadar net hissettiren bir ürün daha görmedim. Tek eleştireceğim şey kargolamanın geç yapılması. Zaten o yüzden 4 yıldız verdim.
AB
AB
30 Mayıs, Sal |
A*** B**
Dyson kalitesi yine kendini belli ediyor. İlk denemelerimden memnunum ancak gerçekten benim gibi vakti olmayanlar alırken düşünsün. Saç kuruturken dahi mutlu ediyor bu arada
SÇ
SÇ
26 Mart, Paz |
S**** Ç****
Kolay gelsin adlı kargo ile geldi. İlk defa bu tecrübeyi yaşadım ama gerçekten çok hızlı bir şekilde elimize ulaştı. Dyson için diyecek bir şey yok zaten. Muazzam işçilik ve kalite.
NÜ
NÜ
30 Mart, Per |
n**** ü****
Kızıma hediye aldım her an elinde bazen fönlüyor bazen dalga çok beğendi dyson kalitesi muazzam kullanımına alıştıktan sonra çok pratik lik sağlıyor
CT
CT
22 Nisan, Cts |
c**** t****
Daha uygunken almadığıma bin pişman oldum , bütçe ayırabilen düşünmeden almalı