La Roche-Posay Anthelios Sun Intolerance Güneş Kremi Hassas Ciltler spf50+ Yuksek Koruma 50ml Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (63)
Fotoğraflı değerlendirmeler (0)
05 Kasım 2020, Perşembe |
B***** K**** - İstanbul
Kaliteli bir marka, satıcı da başarılıydı. Ürün de aynı şekilde kaliteli, cildimi güneşten çok iyi korudu. Uzun süre güneşte kalmam gereken durumlar oldu ve önceki seferler gibi acı çekmedim. Kendi cildim ile ilgili bir problem olabilir ama alacaklar için bilgi vermiş olayım, ben de biraz sivilce yaptı bu ürün. Ürünle ilgili olmayabilir tabii ki ama kullanımımla paralel ilerledi sivilce durumu diyebilirim. Sizin öyle problemleriniz yoksa içiniz rahat olsun çok etkili ve kaliteli bir ürün.
SE
SE
29 Nisan 2020, Çarşamba |
semina e*** - Ankara
Akne rozasea hastası olarak çok memnun kaldığım bir ürün yapısı aşırı ağır değil ama su bazlı da beklmeyin. Cilde güzel bir aydınlık parlaklık veriyor ama yağlı görünüm değil. Kızarıklıklarıma iyi geldi ve her sürdüğüm şeye tepki veren cildim hiç bir tepki vermedi çoook güzel. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..
27 Kasım 2020, Cuma |
B**** T***** - Bursa
Çok memnun kaldım ürün çok güzel ayrıca almış olduğum firmadan da çok memnunum hızlı ve doğru gönderim için teşekkürler
DT
DT
14 Aralık 2020, Pazartesi |
Derya T********** (26) - Bursa
1 günde teslim edildi. Müthişsiniz , güneş kremine zaten yorum yapılamayacak kadar iyi. Teşekkürler Hepsiburada 🧡
RÖ
RÖ
17 Kasım 2020, Salı |
R**** Ö*** - Mardin
Ürünü indirimdeyken tereddüt ederek aldım.ama hiç bir sorun yaşamadım ürün kaliteli ve orijinal enpa kozmetiğe teşekkürler
NH
NH
22 Nisan 2020, Çarşamba |
Nurşah H********* - Muğla
Üründen çok memnun kaldım özellikle son kullanma tarihinin bitmesine daha 2 yılı vardı yani rafta kalmış ürün değil yeni ürün göndermişler özellikle bu yönden çok teşekkür ederim özenle paketlenmişti ürünüm hepsinden önemlisi de fiyatı piyasaya göre çok çok uygun en makul fiyatlı ürün ve elime çok çabuk ulaştı bir tane daha sipariş etmek istiyorum hatta:)
SÇ
SÇ
10 Mart 2020, Salı |
Saadet Ç******** (50) - Muğla
Bunca zaman neden bu güneş kremini kullanmamışım bilmiyorum, sanırım diğer markalardan fırsat gelmemiş. Doktorum yazınca denedim ve her açıdan memnun kaldım. Beyaz iz bırakmıyor, yağlı bir histen ziyade iyi nemlendirilmiş cilt hissi uyandırıyor ve ışıltı veriyor. Bundan sonra devamlı kullanabileceğim bir ürün. Tavsiye ederim.
16 Nisan 2020, Perşembe |
b***** k*** (32) - Tekirdağ
Öncelikle satıcı kırmızıbeyaz a bu zor şartlarda hızlı gönderim sağladığı için teşekkür ederim. Ürün ise mükemmel. Cildim kuru sayılır çok kolayca sürülüyor. Yapışkan bir his bırakmadı. İyi ki almışım
ŞA
ŞA
25 Haziran 2020, Perşembe |
ş***** a*** (38) - Konya
ürünü rosasea için kullanıyorum sivilce ve parlama kesinlikle yapmıyor gül hastalığı olanlar gönül rahatlığı ile kullanabilir bana da doktor tavsiye etmişti bir tanesini bitirdim yine sipariş verdim teşekkürler enpa kozmatik
YK
AS
AS
25 Eylül 2020, Cuma |
Aliye S***** - Eskişehir
hızlı ve özenli kargo için teşekkürler. Ürüne gelince sürekli kullandığım bir ürün memnunum.
SI
ZK
ZK
18 Temmuz 2020, Cumartesi |
Z***** K***** (41) - Batman
Henüz kullanmadım ama iyi bir ürün araştırıp aldım. Çok çabuk geldi iyi paketlenmiş, yollayan firmaya teşekkürler. Hepsiburda. com çok teşekkürler fiyatı indirimli geldi 😊🙏
GK
GK
19 Mayıs 2020, Salı |
g***** k***** (33) - İzmir
Annemin güneşe alerjisi var ve sürekli cildi kızarıyor. Ürün bu konuda yardımcı oldu.
HG
HG
30 Mayıs 2020, Cumartesi |
h***** g***** - Kastamonu
Kürü ciltler için çok uygun severek kullanıyorum.Hızli teslimat için teşekkür ederim
OK
OK
10 Şubat 2020, Pazartesi |
olcay sedef k****** - Kırklareli
Çok hızlı elime ulaştı, uygun fiyata yakaladığım için çok mutluyum . Bu ikinci alışım, cildime bu güneş kreminden başkası iyi gelmiyor. Hassas bir cildiniz varsa ve kızarıklık probleminiz varsa tavsiye ederim. Tek beğenmediğim yanı ise maalesef çok kurutması.